PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34528
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Agata

użytkownik usunięty

Czy po tym jak się okażę,że Agata cierpi na schizofrenie to zniknie z serialu?

użytkownik usunięty
makintosz

Na pewno żeby zmiejszyć wyrok będzie musiała albo się poprawić albo udawać lepszą osobę.Choć i tak wyrok będzie nie duży bo Sabina na pewno z miejsca wycofa jakiekolwiek rozszczenia prawne.Mnie ciekawi Matka Agaty córka robi taki syf a ona ma to w dupie.Pewnie tak jak córeczka ciągnie od Wekslera kasę że miała z nim dziecko.

Agata chciała byś doceniana prze ojca - ok, ale czy nie mogła dojść do wszystkiego własnymi siłami, tylko iść na łatwiznę i porwać Sabinę, po czym zmuszać ją do przepisania salonu? jasne, najlepiej jest ślizgać się na czyjejś doopie niż mieć satysfakcję, ze samemu się do wszystkiego doszło.
rzygać mi się chciało, gdy Sabina kazała wybaczyć Agacie. potem padną sobie ramiona ;/ bleee. ja nie wiem, czy Sabina jest naiwna czy taka głupia. normalny człowiek by tak raczej nie postąpił. ja chętnie bym zobaczył, jak Agacie się dostaje.

użytkownik usunięty
makintosz

Wiadomo że to chore wszystko wybaczać że względu na chorobę.A poza tym niewiem czy osoba chora psychicznie jest w stanie realizować tak podły i przegiegły plan.Bardziej ostra psychopatka coś jak Brevik który zabił wiele osób i niestwierdzono że jest chory psychicznie czy że jest ciężkim psychotapatą i trafił do więzienia.
Poza tym Agata dostawała grubą kasę od Ojca dużo większą niż Sabina nawet dlatego że życie w Ameryce jest dużo droższe niż w Polsce.

użytkownik usunięty
makintosz

No masz racje Luis, z myciem do przezycia. Chociaz ja bym nie dala rady myc sie 4 razy w miesiacu zwlaszcza latem. Duzo ludzi myje cale cialo raz w tygodniu, a przez pozostale 6 dni myja tylko pachy,stopy,tylek i na dole. I nie jest sposobem ,zeby przez pare dni tylko raz chciec siusiu czy kupe. Najwyzej zsikala sie na podloge i kupe zrobila w majtki. Chociaz ja tam nie widzialam moczu ani kupy pod jej krzeslem xd. Pragnienie jest wiadomo i glod. A Agata dawala jej od czasu do czasu lyk wody i pare lyzeczek jogurtu... prawdziwy oboz przetrwania trzeba przyznac. Jesli chodzi o ciuchy, to tez sa tacy co caly tydzien nosza te same ubrania. Ja spodnie nosze caly tydzien,bo spodni nie pierze sie co chwile. Ale kto by o takich sprawach myslal w takiej sytuacji w jakiej znalazla sie Sabina.

użytkownik usunięty

Sam generalnie staram się myć przynajmniej co dwa dni ale jak miałem kiedyś awarię łazienki nie myłem się 4 dni i tylko dlatego nie dłużej bo poszłem umyć się do znajomej.Więc jest możliwe nie myć się długi czas,gorzej z oddawaniem moczu czy kału.
Sabina myśłała o tym żeby przeżyć więc mycie czy czystem ubranie nie miało znaczenia.Ale takich rzeczy jak kał czy mocz nie da się zatrzymać,więc przesadzili.

ocenił(a) serial na 5

Teraz podobno ma grać w filmach xxx ;)

użytkownik usunięty
niko_filmweb

Wpadki scenarzystow po prostu. Tylko raz Sabina chciala sikac,to potem zaraz byla inna scena i w nastepnej Agata znowu sie znecala nad Sabina i nie widac byo,ze sie zalatwiala :-)

użytkownik usunięty

Na pewno wizyta w toalecie była świetną okazją do ucieczki.W sumie ciekawe ile łącznie ona czasu była uwięziona wie może ktoś?

użytkownik usunięty

Da się to policzyć. W każdym odcinku było pokazane,że Agata zostawiła ją na noc samą. MOżna policzyć te noce...

użytkownik usunięty

to ile ci czasu wyszło?

użytkownik usunięty

Nie liczylam.. musialabym zainstalowac iple na kompie..

użytkownik usunięty

Ja obstawiam że nie więcej niż 5 dni ale mogę się mylić.