4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie wygoniłbym jej z łóżka ; p

ocenił(a) serial na 4
damianii

Ale po co się tym dzielisz na filmwebie???

ocenił(a) serial na 10
marajka

nie bądz zazdrosna :D

ocenił(a) serial na 4
witek_38

hehe ;P taki chyba niesmaczny dość temat. nie na to forum. chyba że jakoś do wszystkich by to skierował typu "kto jest wg was atrakcyjny" czy coś... dobrze w sumie, że Natan jej też nie wywalił i dzięki temu nie jest z Sabiną bo do niej taka mamałyga nie pasuje.

damianii

O gustach sie nie dyskutuje...ale ja tobie współczuje,udusiła by cie tym dużm tyłkiem...jakas taka nie wymiarowa jest,o twarzy sie nie wypowiadam..

ocenił(a) serial na 10
damianii

najlepsza laska to edyta była . cycki i tyłek najlepszy miała

ocenił(a) serial na 4
witek_38

Dla mnie ciągle numerem jeden jest Wiktoria. No i kiedyś Berenika, była seksownie inteligentna ;)

damianii

ja już wolałbym z chłopem niż z nią. jest wstrętna.

makintosz

ocdn eu/images/pulscms/ZGQ7MDQsMCw3MCwyNTYsMTUwOzA2LDMyMCwxYzI_/1ed811d57b5104033343c 41440a44a0a.jpg
tylkoryby pl/wp-content/uploads/2011/07/14651-karp.jpg

damianii

Inna sprawa, że ona Ciebie tak. ;D

damianii

To tandetny masz gust ;D

Robaczek_12

Ma usta jak ryba, uszy jak myszka miki i dupe jak kombajn. W dodatku grę aktorską ma równie sztuczną jak cycki.

użytkownik usunięty
damianii

Nikola *.*
Pukałbym jak Jehowy do drzwi ;D

damianii

Fajny tyłek ma :P

użytkownik usunięty
damianii

nawet "kaśka" ja niszczy uroda :D

użytkownik usunięty

a najlepsze z wygladu w serialu to na pewno nr1 beata i nr2 wiktoria

haha beata? ten gęsio-łabędź? ;D blee a wiktoria wygląda jak chabeta i jest głupiutka, taka siusiumajtka. W początkach serialu Majka była najładniejsza ale z biegiem lat zbrzydła. Jak dla mnie na chwilę obecną najlepsza jest nowa pani weterynarz, ale też bez jakichś specjalnych rewelacji.

użytkownik usunięty
Faraon_5

mam niesamowita slabosc do Kasi Ankudowicz :P nie tylko w tej roli, typ urody ktory uwielbiam wiec spierdzielaj :D a Wiki mw to samo. a o "agacie" lepiej nic wiecej pisal nie bede...................

Różne mają ludzie zboczenia więc spoko.

użytkownik usunięty
Faraon_5

dobra dobra :D zboczency i zazdrosnicy to pisza ze np dajka albo kinga (niesamowite nogi o_0), sa brzydkie a jakby mieli z nimi np "byc" to by sie osrali. no ale ok, kto wg ciebie jest najladniejsza aktorka w serialu?

użytkownik usunięty
Faraon_5

a nie doczytalem o weterynarce :P

ocenił(a) serial na 4

ktos tu pisał że go Daga kręci więc spoko. kwestia gustu. czasami jest tak, że na żywo ludzie mają w sobie to "coś" czego nie widać na ekranie. a Beatka spoko - nie jest moze mega piękna, ale ma pozytywną energię. i to też jest fajne. Wiktoria była fajna na początku - jako zły charakterek, niestety jej "gra" jest tragiczna i to ją minusuje. Agata jest specyficzna - albo komuś bardzo podchodzi albo bardzo nie.

użytkownik usunięty
marajka

Mnie ani Daga ani Agata się specjalnie nie podoba.Daga miała być interesująca z zachowania ale chyba nie wyszło skoro głupia Agata kiwa ją jak chce.A Agata pociągająca ale też dla mnie nie wychodzi.Beata całkiem ładna choć trochę irytująca swoim zachowaniem.Mnie się z wyglądu podoba Iza a poza tym Majka zbrzydła i sporo utyła to już nie ta super laska z początku serialu.

ocenił(a) serial na 4

wg mnie, to Majka nigdy nie była super. normalna, niebrzydka dziewczyna. a Iza może i ładna, ale wręcz dramatycznie chuda.

użytkownik usunięty
marajka

To prawda Iza jest za wysoka i za chuda.Może faktycznie Majka nigdy nie była jakość pięknością bardziej to jej postać miała być super laską za którą wszyscy faceci szaleją.Ale nie zmienia to faktu że sporo utyła przez te lata.

ocenił(a) serial na 4

wysokie lubię, ale przeraża mniie jej chudość. chociaż racja, ze jak niska dziewczyna jest taka chuda to mniej razi - bardziej na zasadzie "filigranowa" (patrz:Sabina).wolę już taką Agatę w sensie wagowym. Majka nie jest jakaś gruba, ale przez niski wzrost wygląda węzełkowato.

ocenił(a) serial na 10
marajka

Nikola jest najpiękniejsza, magiczna, niesamowita :)

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

czyli powiedzenie KAZDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA znajduje potwierdzenie w rzeczywistości ;)

ocenił(a) serial na 10
marajka

Jak można tak w ogóle pisać? Ona ma w sobie coś takiego, że miękną kolana, no i jest po prostu śliczna, ujmująca, delikatna :)

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

tobie może miękną... jak ma makijaż i dłuższe włosy to ujdzie. ale te sceny na basenie... istny dramat - wygląda jak brzydki jeż. niemniej co kto lubi ;)

użytkownik usunięty
marajka

to prawda Nikola na basenie wyglądała okropnie.Taka trochę specyficzna uroda czasami mam wrażenie że Dziewczyna przeciętna a innym razem że całkiem ładna.Poza tym mimo że wygląda młodo to jednak Aktorka ją grająca ma już 33 lata.Majka może faktycznie nie jakaś strasznie gruba ale na pewno przez to że jest niska i ogólnie niezgrabna tzn dobrze zbudowana wygląda na zbyt grubą.Na pewno Majka wśród serialowych lasek no może poza Dagą jest najgrubsza.

Najlepsza jest Wiktoria - twarz i figura 10/10

użytkownik usunięty
Robaczek_12

Sam się zastanawiam co taka laska robi z tym brzydkim,grubasem Ryśkiem.Może to kolejna akcja jak Daga-Mikser żeby pokazać że uroda nie jest najważniejsza.Ale z drugiej strony ta Wiktoria to taka trochę pusta dziewucha.

Też się zastanawiam...
Wiktorai pusta ? może na początku to taka była, ale teraz jest w porządku. ;)
A kto w parze Daga-Mikser był brzydki ? przecież Daga była ładna to już bym bardziej czepiała się tego Miksera.

użytkownik usunięty
Robaczek_12

Może nawet nie taka pusta ale zrobiła wielką aferę o ten donos Łazanka jakby innych problemów nie miała.A w parze Daga-Mikser uważam że Daga jest trochę za brzydka,mimo że Mikser amantem nie jest.ale w końcu gusta są różne mi się taka nie musi podobać a dla ciebie może być nawet Miss.

ocenił(a) serial na 4

Daga jest dosyć ładna -problem w tym, że męska (głos, zachowanie). Wiktoria jest faktycznie ładna i zgrabna - kto wie może i nawet bardzo ładna, ale nie ma jak dla mnie tego czegoś. albo to sprawia jej fatalna gra aktorska. na ten moment chyba najbardziej podoba mi się weterynarka. co do Wiki i Ryśka - czemu nie? do cholery czy Barbie musi być zawsze z Kenem? nudaaa

użytkownik usunięty
marajka

W sumie z twarzy Daga jest ładna tyle że faktycznie jej donośny głos i zachowanie to jej ujma.Związek Ryśka i Wiktorii to faktycznie może być odpowiedz na pytanie czy ładna kobieta może być z nieatrakcyjnym mężczyzną.Pani Weterynarz faktycznie najpiękniejsza ale bardziej pisałem o laskach które już długo są w serialu.Taka Ola np wcale z samej urody mi się jakoś bardzo nie podoba ale właśnie nadrabia tą swoją delikatnością i subtelnością.

Beata ciągle chodzi w miniówkach, szpileczkach, a to działa na facetów, podobnie Wiktoria. Gdyby taka Beata ubierała się np. tak jak Emilka, to pewnie by nie zwracała na siebie uwagi. Wiadomo, że mając dwie powiedzmy podobnie atrakcyjne dziewczyny dużo atrakcyjniejsza będzie ta wyzywająco ubrana.

Wiktoria(choć nie w moim typie) jest piękna i temu zaprzeczyć nie można, ale tutaj jej styl ubierania się też mocno dodaje jej atrakcyjności.

No i najpiękniejsza wcale nie oznacza najseksowniejsza. Czasami przeciętnej urody dziewczyna jest dużo bardziej pociągająca od takich piękności. Wiktoria jest piękna, ale dla mnie nie jest pociągająca, a np. Daga wyborów miss by nie wygrała, ale ma to coś ;).

damianii

Agata by była super gdyby nie te jej nienaturalne usta. Szkoda, że ładne kobiety oszpecają się w ten sposób.

ocenił(a) serial na 4
kindybal

ale to chyba naturalne (?)

marajka

Mówisz, że naturalne? Ja tam nie wiem, ale wydawało mi się, że robione ma te usta.

ocenił(a) serial na 10
kindybal

Jak dla mnie w tym serialu nie ma żadnej ewidentnie brzydkiej dziewczyny. Dla mnie TOP 3 najpiękniejszych to 1. Nikola, 2. Sabina, 3. Kinga.

Zgiebongo

przecież Kisio jest straszna... nie dość ze potężna z niej babina to twarz ma jakby przynajmniej w 3 miejscach użarła ją osa....nie dość ze ma wielki tyłek i uda to jeszcze krzywdzą ją tymi szerokimi ubraniami....

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

eee nie jest taka straszna i nie wiem co wy z ta jej wagą - tzn. wiem, że przytyła (ponoć problemy z tarczycą), ale nie wygląda jakoś tragicznie. a na pewno nie nazwałabym jej grubą czy potężną. ona ma faktycznie specyficzną urodę - albo zachwyca albo bardzo się nie podoba --> zwłaszcza usta są "kontrowersyjne" (mi osobiście się nie podobają, zwłaszcza jak wykonuje, hmmm... różne grymasy), ale i dość rozbudowane żuchwy. niemniej ma w sobie coś atrakcyjnego pomimo wszystko.

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

Też tak uważam, ludzie tutaj bardzo lubią jeździć po aktorkach, ale prawda jest taka, że jeśli ktoś miałby np. w pracy czy na uczelni taką Dagę, Nikolę czy Kingę to w życiu by nie powiedział że któraś z nich jest brzydka.

ocenił(a) serial na 4
Zgiebongo

Też tak uważam, ludzie tutaj bardzo lubią jeździć po aktorkach, ale prawda jest taka, że jeśli ktoś miałby np. w pracy czy na uczelni taką Dagę, Nikolę czy Kingę to w życiu by nie powiedział że któraś z nich jest brzydka.

użytkownik usunięty
DoomedMistress

Tak samo można powiedzieć w drugą stronę.Ze na uczelni czy w pracy są jeszcze ładniejsze laski niż Daga,Nikola czy Kinga.

ocenił(a) serial na 10

Są ładniejsze i brzydsze, o czym tu w ogóle rozmawiać.

użytkownik usunięty
Zgiebongo

Ja nie zamierzam,gusta są różne zresztą zawsze irytowała mnie krytykowanie na zasadzie jak może podobać ci się taka brzydka dziewczyna.

DoomedMistress

gorzej by było, gdyby musiał wybrać kolejność :P

damianii

W przeciwieństwie do Sabiny "porcji rosołowej" Weksler ma fajne bioderka :D