4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Co by jej szkodziło spróbować z Miłoszem. Oprócz tego, że miałaby dobrze, to jeszcze dostawałaby
ciuchy i prezenty na które jej matka nie pozwala. A jakby gościu byłby kiepski w łóżku to wtedy
powiedziałaby Radkowi i matce, że się do niej dobierał.

ocenił(a) serial na 4
Gibon1991

no własnie, przecież była galerianką :D

użytkownik usunięty
Gibon1991

Tylko że teraz pokazują jej wielką przemianę w wielką idealistkę.Jak raz ją złapał za kolano to minę zrobiła jakby ją obmacywał w sferę intywną.

użytkownik usunięty

A tak wogóle to Patrycja nie ma honoru.Ciągle patrzy tylko dupę wsadzić do mieszkania Radka,albo mieszka tam na stałe albo przesiaduje całymi dniami.Ewentualnie jeszcze siedzi w Domu Mody czy ona nie może sobie znalezść jakiegoś innego miejsca tylko jak bezdomna która szuka schronienia.

ocenił(a) serial na 7
Gibon1991

Właśnie.I jeszcze wzięłaby rewanż na matce,która zamiast się nią opiekować,szuka sobie facetów.

użytkownik usunięty
xxKasiurkaxx

Generalnie to ten Miłosz ma z głową dziewczyna ewidetnie go nie chce a on dalej próbuje ją uwieść.Poza tym co on myśli że w razie czego Matka Patrycji uwierzy jemu a nie córce,przecież bardziej prawdopodobne jest że stary dziad chce uwieść młodą dziewczynę niż odwrotnie.

Oj i tutaj chyba się mylisz. W dzisiejszych czasach to raczej takie nastolatki polują na zamożnych, dobrze ubranych i zadbanych panów. Oczywiście nie mówię, że wszystkie tak robią, ale coraz więcej jest takich młodych dziewczyn. To zwykle takie smarkule podchodzą i zaczynają uwodzić albo wprost proponują seks za prezenty.

Inna sprawa, że ten facet jak na swój wiek to wygląda bardzo dobrze. Większość w jego wieku ma wielkie piwne brzuchy i piękną łysinę oraz ubierają się byle jak. Mam kumpla przed 30-stką, który wygląda jakby miał z 50 lat i znam też odwrotne przypadki, że ktoś wygląda o 20 lat młodziej niż w rzeczywistości ma.

użytkownik usunięty
kindybal

Ja nie mówię gość ma wygląd szui ale jak na 50letniego faceta wygląda dobrze.Bardziej chodzi o że będąc w związku z jej Matką i tak Miłosz by ją finansował siłą rzeczy,poza tym niektóre dziewczyny lubią starych chłopów a Patrycja z tego wyrosła.

xxKasiurkaxx

po co jej stary cap z zaschniętym kluskiem?

użytkownik usunięty
makintosz

I jeszcze kochaś matki.

otóż to. ona to powinna zabrać się w końcu za Dominka. spędzają tyle czasu razem. Fabcio nie będzie przeszkadzał, bo znalazł sobie jakąś w Anglii.

użytkownik usunięty
makintosz

Ta matka też kpina nie wierzy własnym dzieciom a temu śmieciowi Miłoszowi.

ocenił(a) serial na 8
Gibon1991

Nie chce, bo gosc ma moim zdaniem spojrzenie i usmiech psychopaty? ;)

Nie zmienia to faktu, że ona musi miec cos nie tak z glową, bo przecież ma wolnego Dominika pod reka i w ogole z niego nie korzysta...

użytkownik usunięty
Cefalix

No Dominik to fajny gość a ona woli tego pajaca Fabiana.

Ona już nie jest z Fabianem, przecież Fabian wyjechał na studia zagranicę i znalazł sobie jakąś nową pannę, było o tym w serialu parę tygodni temu.

użytkownik usunięty
Faraon_5

Wiem ale dalej go kocha,a Dominika traktuje jak zwykłego kumpla.Nawiązywałem do czasu jak Fabian zachowywał się karygodnie a Dominik wyznawał Patrycji miłość,starał się itd.Dominik i tak szansy nie dostał a Fabiana przyjęła z powrotem w momencie.

ocenił(a) serial na 4

miłosc...

użytkownik usunięty
marajka

Wiem że kobieta woli być z draniem którego kocha niż porządnym facetem którego nie kocha.

Swoją drogą jak zaczynał się dawno temu wątek Patrycji,Fabiana,Mirki,Krystiana i Dominika myślałem że one kocha się w Dominiku a zainteresowanie Fabianem wykazuje żeby wzbudzić zazdrość Dominika i że potem Dominik właśnie przejdzie przemiane i będą z Patrycją a Fabian to będzie taki ich wspólny kumpel.