Co by jej szkodziło spróbować z Miłoszem. Oprócz tego, że miałaby dobrze, to jeszcze dostawałaby
ciuchy i prezenty na które jej matka nie pozwala. A jakby gościu byłby kiepski w łóżku to wtedy
powiedziałaby Radkowi i matce, że się do niej dobierał.
Tylko że teraz pokazują jej wielką przemianę w wielką idealistkę.Jak raz ją złapał za kolano to minę zrobiła jakby ją obmacywał w sferę intywną.
A tak wogóle to Patrycja nie ma honoru.Ciągle patrzy tylko dupę wsadzić do mieszkania Radka,albo mieszka tam na stałe albo przesiaduje całymi dniami.Ewentualnie jeszcze siedzi w Domu Mody czy ona nie może sobie znalezść jakiegoś innego miejsca tylko jak bezdomna która szuka schronienia.
Właśnie.I jeszcze wzięłaby rewanż na matce,która zamiast się nią opiekować,szuka sobie facetów.
Generalnie to ten Miłosz ma z głową dziewczyna ewidetnie go nie chce a on dalej próbuje ją uwieść.Poza tym co on myśli że w razie czego Matka Patrycji uwierzy jemu a nie córce,przecież bardziej prawdopodobne jest że stary dziad chce uwieść młodą dziewczynę niż odwrotnie.
Oj i tutaj chyba się mylisz. W dzisiejszych czasach to raczej takie nastolatki polują na zamożnych, dobrze ubranych i zadbanych panów. Oczywiście nie mówię, że wszystkie tak robią, ale coraz więcej jest takich młodych dziewczyn. To zwykle takie smarkule podchodzą i zaczynają uwodzić albo wprost proponują seks za prezenty.
Inna sprawa, że ten facet jak na swój wiek to wygląda bardzo dobrze. Większość w jego wieku ma wielkie piwne brzuchy i piękną łysinę oraz ubierają się byle jak. Mam kumpla przed 30-stką, który wygląda jakby miał z 50 lat i znam też odwrotne przypadki, że ktoś wygląda o 20 lat młodziej niż w rzeczywistości ma.
Ja nie mówię gość ma wygląd szui ale jak na 50letniego faceta wygląda dobrze.Bardziej chodzi o że będąc w związku z jej Matką i tak Miłosz by ją finansował siłą rzeczy,poza tym niektóre dziewczyny lubią starych chłopów a Patrycja z tego wyrosła.
otóż to. ona to powinna zabrać się w końcu za Dominka. spędzają tyle czasu razem. Fabcio nie będzie przeszkadzał, bo znalazł sobie jakąś w Anglii.
Nie chce, bo gosc ma moim zdaniem spojrzenie i usmiech psychopaty? ;)
Nie zmienia to faktu, że ona musi miec cos nie tak z glową, bo przecież ma wolnego Dominika pod reka i w ogole z niego nie korzysta...
Ona już nie jest z Fabianem, przecież Fabian wyjechał na studia zagranicę i znalazł sobie jakąś nową pannę, było o tym w serialu parę tygodni temu.
Wiem ale dalej go kocha,a Dominika traktuje jak zwykłego kumpla.Nawiązywałem do czasu jak Fabian zachowywał się karygodnie a Dominik wyznawał Patrycji miłość,starał się itd.Dominik i tak szansy nie dostał a Fabiana przyjęła z powrotem w momencie.
Wiem że kobieta woli być z draniem którego kocha niż porządnym facetem którego nie kocha.
Swoją drogą jak zaczynał się dawno temu wątek Patrycji,Fabiana,Mirki,Krystiana i Dominika myślałem że one kocha się w Dominiku a zainteresowanie Fabianem wykazuje żeby wzbudzić zazdrość Dominika i że potem Dominik właśnie przejdzie przemiane i będą z Patrycją a Fabian to będzie taki ich wspólny kumpel.