Z Aleksem ale nie za długo. Tak do powrotu Pawła i trochę dłużej, żeby Paweł znów chciał być z Majką i miał jakiegoś konkurenta. Fajnie to będzie wyglądało. Z Harcerzem ma nie być. Mam nadzieję, że to tylko taki chwilowy wątek :)
Taką mamy nadzieję. Jednak ciągle nic nie wiadomo. Wyczekujemy go mimo, że nie ma żadnych oficjalnych informacji. Poza tym jeżeli twórcy chcieliby skończyć z tą postacią to nie powróciłby na cztery odcinki w listopadzie 2013. Wtedy raczej chodziło o to, żeby widzowie sobie uświadomili że ciągle jest serialu. Pewnie już wtedy mieli w planach zmianę aktora.
mikołaj krawczyk wrócił w 2013 roku, bo nie miał innego źródła utrzymania, ale z tego, co wyczytałam to już definitywnie pożegnał się z pierwszą miłością.
Nikt nie mówi o Krawczyku. On jest już zamkniętym rozdziałem. Będzie nowy aktor ( tak, bo trzeba być debilem żeby oglądać regularnie odcinki i czytać różnego rodzaju newsy i nie domyślić się że Paweł wróci ). Krawczyk nie wrócił na 4 odcinki żeby mieć za co żyć. W jakim ty świecie żyjesz? Twórcy mieli z nim kontrakt jeszcze i dlatego to wykorzystali, żeby każdy kto ogląda serial nie pomyślał że to koniec z tą postacią. Chcę, żeby wrócił Mateusz Janicki! Zresztą bardzo wielu tego chce.
Zmieńcie zdanie nt Majki. Wkurza mnie to już. Pół roku ma już tego samego gacha a wy dalej, że dupodajka. Jest główną bohaterką serialu więc musiała się mieć różne zawirowane wątki.
właśnie, mnie też juz wkurza to ze cały czas tylko marysia paweł, marysia paweł........!! :/ xD
Aleks jest okropny, strasznie go nie lubię, brzydki z twarzy.
Hubert też był fatalny.
Harcerz albo Paweł. Albo Szymon!
czytałam, że mikołaj krawczyk już nie chce grać w pierwszej miłości, że już nie wróci.
Ma 30 lat, ale będąc chyba aspirantem sztabowym policji (bo chyba taki stopień miał), nie możliwe jest, żeby tak szybko 9 stopni przeskoczył, więc Aleks w serialu musi być trochę starszy :)