Taka niby porządna, a już pocieszyła się po odejściu Mikołaja:)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=560425163972300& set=a.345713048776847.101391.114625848552236&type=1& theater
Nic dziwnego przecież Zbyszek zamoczył korek w winie, i jaki szczęśliwy Julka tak samo .
a gdzie tam jest napisane ze zaciążyła? ona po prostu jest spasiona, bo nie wierzę że jakiś facet tknąłby babę łapiącą na brzuch:D
Poza tym "powalająca uroda" haha
Chciałbym zobaczyć Twoje zdjęcie. Ojj, chyba masz sporo kompleksów na punkcie wyglądu...
gdybym wyglądała jak ta z fotki w temacie wątków to miałabym ich całe mnóstwo. Na szczęście nie wyglądam:)
Ps. ja bym twojego zdjęcia nie chciała oglądać, podryw nie wypalił:D
Nie pochlebiaj sobie. Pedofilem nie jestem, nie gustuję w dziewczynkach leczących swoje kompleksy na internetowym forum. A chamskimi komentarzami i obrażaniem innych zaimponujesz najwyżej dresowi spod budki z piwem...
jesteś tak powtarzalny i nudny że aż rzygać się chce. nie zamierzam dopasowywać swoich komentarzy do upodobań jakiegoś znerwicowanego chłoptasia. musisz w końcu pojąć że nie wszystkim podoba się to co tobie. Jednym się podobają baby-kloce, innym transy, jednym rude, innym czarne. ale to nie jest powód żeby naskakiwać bez przerwy na forumowiczów bo to, bo tamto. Sam zachowujesz się jak najgorsze chamidło. trochę kultury dzieciaku. dobranoc
dawaj fote :D fota fota fota!!! swoim pieknem na pewno zmienisz jego zdanie i sie zakocha :D jak kaska w gabrysi :D
Dziecinko droga, nie odróżniasz krytyki od zwykłego chamstwa. A o kulturze nie pisz, bo w każdej Twojej wypowiedzi jest więcej chamstwa niż we wszystkich rodzinach patologicznych razem wziętych.
Fajna laska , musi sobie radzić z dwójka dzieci i jeszcze pracować , a praca aktora nawet w takim dupnym serialu jak PM daje w kość. No i do tego piękna kobieta.
ile ta pani ma lat? warto zainwestować w jakiegoś stylistę czy kogoś życzliwego, bo szkoda się tak postarzać nieudanym makijażem i słabą kreacją. Smutne to:(
ty masz jakis kompleks na jej punkcie wszyscy dookoła juz wiedza ze jej nie lubisz musisz to na kazdym kroku pisac? juz sie nie chce czytac twoich komentarzy, a ominac sie nie da bo sa praktycznie wszedzie...
to nie czytaj. najprostsze rozwiązanie. a jeżeli nie możesz ominąć to w ogóle tu nie wchodź. jednego frustrata mniej. i skończcie z tym kompleksem, bo to jedyne co potraficie napisać. a tak naprawdę każdy czepiający się mnie ma kompleks na moim punkcie i to dopiero jest chore.
proponuję dwa głębokie wdechy bo żyłka pęknie:) zmartwię cię ale nie interesuje mnie to czy czytasz moje posty, i ile razy to robisz (choć wnioskuję po twoim zdenerwowaniu że po kilka razy każdy), oraz jakie masz zdanie na ich temat. Sprawy intymne pani Anety mam w głębokim poważaniu. ale ty podniecaj się dalej skoro cię to rajcuje.
nie wydaje mi się że masz w głebokim poważaniu, bo cały czas je komentujesz. własnie ty wyluzuj trochę, bo plujesz na nia tak jakby ci rodzinę wymordowała:) można nie lubuć jakiejś postaci, ale nie trzeba naskakiwac tak od razu na osobę odtwarzająca ta rolę. kłócić się nie będę, bo nie mam zamiaru wszczynać awantur z powodu Zającówny, ale poprostu już przeginałaś z nagonką na nią, tyle.
Kto komentuje moje posty to nie chcę pokazywać bo jeszcze ci będzie wstyd. Ja tylko odpowiadam na absurdalne ataki na mnie i na to że mam własne zdanie. Może ty należysz do ciemnej masy, która uwielbia i gloryfikuje aktorkę tylko dlatego że ją konkubent zostawił. Mnie osobiście to nie rusza ponieważ nie ma żadnego wpływu na grę aktorską tej statystki, jakim drewnem była-takim jest, albo jeszcze gorszym. Nie zamierzam się litować nad beztalenciem od którego więcej uroku ma drewniany taboret. Jeżeli ktoś lubi taki styl aktorstwa i taką urodę to niech jej nawet pomnik postawi, ale ja nie zamierzam się podporządkowywać bo tobie coś tam nie pasuje. haha nagonka, dobre sobie. stuknij się w czambuł i nie wszczynaj awantur bo ci zablokują konto na FW :D
żeby tobie nie zablokowali. :) czy ja napisałam że lubie Zającowa? Zwisa mi i powiewa jej osoba :) Napisałam że nie chcę wszczynac awantur - poprostu daj już spokój z takimi chamskimi odzywkami - nie jedna osoba ci już zreszta to pisała. Tyle z mojej strony. Zreszta jak grochem o ściane i tak nic nie dociera.
Ni odwracaj teraz kota ogonem. szkoda że nie ustosunkujesz się do swojej wypowiedzi na temat pani Wlłodarczyk. chociaż może masz rację-ja bym się ze wstydu spaliła gdyby mi ktoś wytknął wypisywanie takich prostackich komentarzy. Oczywiście masz prawo do swojego zdania. Nie neguję tego. ale można to robić w bardziej cywilizowany sposób, bez plucia jadem:)
pisałam to i tak uważam ale czy na każdym kroku podkreślam to że jej nie lubie? pod każda wzmianka o niej? czy dalej jestes taka ograniczona i nie rozumiesz o co mi chodzi? ile ty masz lat w ogóle?
Skończ i nie kompromituj się już. Poplątałaś się dziewczynko w swoim bełkocie. Myślę że dalsza dyskusja z osobą tak "ograniczoną" jak ty nie ma sensu. Miłego wieczoru:)
hahahah narazie i żyj sobie tym serialkiem dalej :) bo pewnie nawet jednego odcinka nie przegapiasz :)
Troszkę spam, ale szperając w starszych wątkach na forum natknęłam się na taki temat : " Kiedy ten napompowany babsztyl z mopem na głowie zniknie wkoncu z tego serialu???????? normalnie nie moge patrzec na jej gre aktorska i na ten zarozumiały wyraz twarzy, nigdy nie przepadałam za tą aktorką no ale w tym serialu to przegięcie, niech ją w końcu usuną..." To na temat pani Agnieszki Włodarczyk. Jakaś nagonka? masz na jej punkcie jakieś kompleksy że tak plujesz jadem? ogarnij się, przecież nic ci nie zrobiła ta kobieta:)