zaczynam podejrzewać, że ktoś w produkcji PM nie cierpi tej aktorki. najpierw nowa szpecąca fryzurka, a teraz sceny na basenie... bez makijażu;/ rozumiem, że większość kobiet bez "tapety" i zrobionych włosów wygląda gorzej, ale na Boga - ta dziewczyna jak nie jest zrobiona STRASZY. po co to komu - skoro nie ma problemu żeby kręcić sceny z innymi aktorkami gdy np. wstają w pełnym rynsztunku prosto z łóżka, to dlaczego tę biedaczkę tak skrzywdzili;/ wyglądała jak 7 nieszczęść. i jeszcze jak na ironię kreaują ją na piękność za którą szaleje połowa męskiej populacji Wrocka ;p
Ale jest jeden pozytyw tej akcji na basenie - jak wpadła do wody to przynajmniej zepsuła jej się fryzura z grzywą obciętą od garnka.
http://1.fwcdn.pl/po/52/16/185216/6955744.6.jpg?l=1185190085000 z cyklu: znajdź 5 różnic ;-)
niby tak... ale przynajmniej już wiemy dlaczego musi mieć taką fryzurkę = włosy dziwnie jej wyrastają na linii z czolem--grzywka, uszy fatalnie odstaja--wlosy muszą je przykrywać. więc niech jej więcej nie pokazują bez hełmu bo wygląda jak BRZYDKI JEŻ! litościiii
Dokładnie tak samo myślę... Strasznie ją skrzywdzili, aż przykro było oglądać te sceny :-/ Jeszcze ten kostium kąpielowy, ratunkuuuu!
ktoś jej tam nie lubi na bank ;) ja też nie lubię postaci, ale aktorka może i jest fajną dziewczyną a jak ją dobrze zrobią to ujdzie w tłoku (nie wierzę, że to piszę!) więc po co straszyć ludzi
To prawda, wyglądała wyjątkowo źle, a pamiętam że jak pojawiły się jej zdjęcia tuż przed dołączeniem do obsady, w długich włosach, to wydała mi się ładna i myślałam, że wszyscy będą się nią zachwycać- jednak kiepska fryzura potrafi bardzo oszpecić... Za to często krytykowana na forum i nazywana "chomikiem" Patrycja (nie pamiętam nazwiska aktorki) moim zdaniem jest bardzo ładna jak na swój wiek i zapowiada się na prawdziwą ślicznotkę, na basenie w tym żółtym bikini super wyglądała :).
Racja, fryzura jest TRAGICZNA!
Ale ta dziewczyna ma po prostu nieładną twarz... Strasznie szpecą ją zęby- jedynki jak 2 łopaty. Niczym u królika. W połączeniu z fryzurą od garnka wygląda okropnie :/ Bez makijażu tym bardziej.
Nie wiem co ten Julian w niej widział. Taki bogaty, ulożony, wykształcony, a ona dziewka bez niczego. Nie rozumiem też Radka, który lata za nią jak pies.. Jakby było za czym. To tylko serial, ale takich "Nikoli" jest na pęczki!
wiele rzeczy ją szpeci. choćby odstające uszy i coś dziwnego na lini usta - nos - te bruzdy chyba... coś tam jest nie tak. jak ją dobrze zrobią to można przeżyć.
ze co??? sama jestem w podobnym wieku i mam dziecku a jakoś tak nie wyglądam... poza tym, mogę wiele babek wymienić, które są znacznie od niej starsze a powalają urodą. to nie latka są tu winne a rysy twarzy.
zgadzam się. Znam mnóstwo kobiet, które mają po 32, a wyglądają na 22 :) Jest okropnie brzydka. Bardzo specyficzna uroda :/ Ciężko mi powiedzieć co dokładnie ją oszpeca poza umiechem :P Nawet jak ma zamknięte usta, to jest dziwna. Przypomina trochę skrzata. Może to przez te "bruzdy"
Bardziej mi chodziło o to, że Nikola pomimo swojej brzydoty wygląda młodo. Dałabym jej max 25 lat. Ale ja jej nie bronię, mnie też się nie podoba.
fryzura kijowa to fakt ale dajcie na luz, niektórzy tutaj wypisują jednak o parę słów za dużo. to tylko postać w serialu, nielubiana no ale bez przesady...
tak. masz w sumie rację - urody nikt sam sobie nie wybiera a ona ostatecznie jak ją lepiej zrobią może wyglądać w porządku. wątek założyłam tylko dlatego, że zadziwił mnie (nie po raz pierwszy) fakt celowego oszpecania aktorki - zastanawiam się na co to komu, czy mają aż tak słabych stylistów czy ktoś jej celowo to robi. co innego jakby to była oskarowa rola wymagająca oszpecenia. a nie jest...