4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Aska

ocenił(a) serial na 4

Jaka prostaczka, tragedia

marajka

to jaki numer wywinęła Darii jest żałosne. zabawiła się jej kosztem. nie lubię tej małej chudej prostaczki...

ocenił(a) serial na 8
makintosz

Nie jest zła, ja tam ją lubię, ale faktycznie, to co wywinęła Darii, było poniżej pasa. Dla mnie Aśka fajniejsza i ciekawsza np. od Dagi.

Cefalix

Można powiedzieć, że Aśka się "rozkręca", z początku dokuczała tylko Błażejowi a teraz dokazuje wszystkim naokoło.

ocenił(a) serial na 8
Faraon_5

Błażej to w ogóle ma "rolę" w tym nowym sezonie. Żadnego ciekawego wątku, nic tylko wraca z roboty, albo idzie do roboty i wiecznie wcina w kuchni jakieś żarcie, które podjada mu albo Filip albo ostatnio też Aśka. xD

Cefalix

Przydałoby się aby scenarzyści wymyślili mu jakąś nową dziewczynę, która nim potrząśnie i zachęci do działania.

ocenił(a) serial na 6
Faraon_5

Przydałoby się aby scenarzyści wysłali go do Chin na 5 najbliższych sezonów i wycięli z fabuły a znim wysłali tostera kaśke darie aśke sabine, grubą dage i cwaniaczka radzia.

iamvip

Bez przesady. Jego owszem mogą skreślić nie zależy mi na nim ale Sabina i Radek są fąjni.

ocenił(a) serial na 4
iamvip

Haha "Tostera" xD

ocenił(a) serial na 3
Kierol

tekst pułkownika się przyjął. Swoją drogą to z niego rzeczywiście jest bardziej toster niż mikser :D
@mat161 Radziu może jeszcze jest fajny, ale Sabina? może kiedyś z czasów liceum, ale teraz to albo jest naiwna do granic absurdu lub sama jest panną, która wie lepiej wszystko (jak czepiała się ojca o związek z Alicją np.)