4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Błażej kretyn

ocenił(a) serial na 4

zamiast zadzwonić do Kaśki w tak ważnej sprawie jak poinformowanie o zmianie miejsca ślubu to z łachy wysyła mu smsa (wiedząc jaki Kaśka jest) i jeszcze wszyscy jadą później na biednego Katarzynkę ;/ a jego wyluzowane łażenie i wpierdzielanie poczęstunku dla gości przed ceremonią to żenada. nie wspominając już o kapelusiku, który ekstrawaganckiemu Kaśce pasuje, ale Błażko wyglądał w nim jak pół wiadomo czego zza krzaka... w straszna stronę idzie ta postać.

marajka

ja tam lubię Błażeja, nie jego wina, że scenarzyści wymyślaja taki scenariusz a nie inny, to tyko serial

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Te scenarzyści są na prawdę popier.. Powinno się ich powystrzelać jak kaczki.

ocenił(a) serial na 4
milenasy

"to tylko serial" - - ostatnio fraza klucz na tym forum :D nie mam problemów z oddzielaniem życia realnego z serialowym, tak, wiem ze to "tylko serial", ale chyba wchodzimy w pewną konwencję i oceniamy te postaci jakby były "prawdziwe"...

marajka

Błażej na weselu był ubrany tragicznie, ta koszula i kapelusik... o zgrozo.

Wingo

Mimo, ze to slub na łonie natury to wiekszosc byla ubrana tragicznie, Nikola to porażka w tych butach na koturnie.

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

akurat Nikola jak na nią wyglądała dobrze moim zdaniem

marajka

Wszyscy na tym ślubie byli tragicznie ubrani - jak niedorobieni hipsterzy, którzy założyli na siebie stare szmaty wyjęte ze śmietnika.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

a co mieli sie wystroic we fraki i długie balowe suknie?

marajka

Może na sylwestra w wiedeńskiej operze. A na ślub wystarczy garnitur i stonowana sukienka.

ocenił(a) serial na 4
Faraon_5

ale oni chcieli być szaleni I niebanalni :D