4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Beata to głupia krowa!

użytkownik usunięty

Najbardziej irytująca postać w całym serialu, już wolę Kaśkę. Nieh wywalą ją z tego serialu jaknajszybciej, bo jak ją oglądam to normalnie mam ochotę zamknąć jej ten ryj i ją udusić!
Ale trzeba przyznać, że Katarzyna Ankudowicz jest dobrą aktorką.
P.S. Tak, wiem, że to tylko serial.

Ejże nie przesadzajmy...bo są "głupsze".Otóz Dagodzilla pod kazdym względem uprzykża mi ten serial,w końcu uciszyła jadaczke w ostatnim odcinku i sie uspokoiła.Niech spada ....
Beatka czasem irytuje a czasem delikatnie rozśmiesza
Tak poza tym to tylko serial...heh

Ja tam lubię postać Beatki. Razem z Arturem są świetni.

no_bo_co

Beata to okropny gęsio - łabędź, w dodatku interesowna bo wydębiła od Artura samochód.

no_bo_co

Popieram .Uważam , że aktorka gra dobrze i w porównaniu do innych tworzy ciekawą i barwną postać. Choćby jej dialogi z Kingą czy jak ona mówi Katarzyną bywają śmieszne.

wiatriwoda

Nie przesadzajcie, Beata to żywiołowa dziewczyna, kipiąca energią, taka mimo wszystko pozytywna postać, pomaga Arturowi, optymizm wyłania się z tej postaci. Na pewno dużo takiej radości wnosi do serialu, w porównaniu do Dagi, Olki, itp.

ocenił(a) serial na 4
kokakok

zgadzam się - jedna z barwniejszych postaci/lubie ja

marajka

Na pewno wypada dużo lepiej w porównaniu do naburmuszonej Kingi.

wiatriwoda

To prawda, lepsza Beatka od wiecznie niezadowolonej Kingi i wtórującej jej jako nadworny przydupas Marysi.

Pamietacie Ankudowicz, gdy grała w Mamuśkach ::D:D:D?

Hans_Kloss

W Mamuśkach była świetna :) W sumie Beata ma coś z tamtej "Patrysi". Ankudowicz to talent komediowy :)

U Beaty wkurza mnie tylko jej dziwna moralność (ma bardzo specyficzne pojęcie wierności) i jej stosunek do Kingi. No ale taka to jest postać :)
Dawniej Stefani była trochę podobną wariatką, tylko że straszliwie durną, a Beata to spryciula ;)

LiLuLa

Zgadzam się , ze w Mamuśkach była też fajna, z resztą jak cała ekipa , a przede wszystkim same mamuśki. Chyba Beatka miała wypełnić lukę po Stefanii , którą częściowo wypełniał Kaśka. Ale on czasem jest wkurzający mimo tego , że koniec końców jego postać jak najbardziej na plus. Myślę ,że najlepszą zaletą jej bohaterki jest nieprzewidywalność . Nigdy nie wiemy co jej odbije i w którą stronę pójdzie. A to przy wielu drętwych wątkach jest fajne.

użytkownik usunięty

Chyba największą chęć mam udusić kogoś, pomijając Kingę, Beatę, Dagę, Nikolę, to jedyne co chce się udusić to Magdusia!! czy jak jej tam....Fuj!

Najbardziej żenujący ślub i oświadczyny na świecie, w wykonaniu Nikoli i Radzia.... Masakra. Co oni w ogóle robią w tym serialu?! o.O? Współczuję takiego badziewia.

użytkownik usunięty

która magdusia ?

A tam jest w ogóle jakaś Magda, bo nie kojarzę?

użytkownik usunięty
no_bo_co

Agatka :-) no napisałam "czy jak jej tam" :-) Magda Agata, długo i tak nie zagrzeje miejsca w serialu, więc mogłaby się nawet nazywać Gryzelda...

użytkownik usunięty

Agata

ocenił(a) serial na 6

A ja ją uwielbiam, pomimo, ze czasem jest irytująca. Za to ostatnio strasznie wkurza mnie najmądrzejsza Kinia. Grymas niezadowolenia jej z twarzy nie znika :/

ocenił(a) serial na 4
dropsik417

dla mnie Beatka super, Kinia nie wkurza, Nikola nie drazni już aż tak strasznie, za to Błażej działa mi na nerwy na maksa w ostatnim czasie. właściwie zawsze działał, ale w zależności od natęzenia jego wątków. Agata - ta postać jest z zasady zła więc wiadomo, że będzie wkurzać. i jeszcze te jej grymasy twarzy.