ta aktorka wzbudza we mnie pozytywne emocje:) jak nazwała Kaśkę Katarzynką to padłam;D
Majka tez dzisiaj (tzn.odcinek piątkowy)błysneła poczuciem humorku co jej sie nigdy nie zdarza jadąc do Kaśki:
-sprawdz czy ciebie nie ma na sali..hehe
Jest całkiem fajna. Oczywiście zaraz się zacznie jeżdżenie wielu osób po urodzie aktorki (od razu mówię, że jak dla mnie to wcale nie jest brzydka, ale nie jest też zbyt piękna). Wydaje się mieć za to fajny charakter. Przypomina nieco Stefani. ;)
To prawda.
Misiek Koterski w wywiadzie powiedział ostatnio, że brakuje mu Stefani i że z nią najlepiej mu się grało, bo w końcu był ktoś głupszy w serialu od jego postaci. ;p
Beata chyba właśnie z Kaśką się już od początku jakoś skuma. Widać to w najnowszym zwiastunie. ;p
i ma na imie kasia o ile dobrze pamietam a wg mnie to najladniejsze imie kobiece :P
Ładna to ona była jako blondynka w serialu Mamuśki.
W tych ciemnych włosach jest jej brzydka.
nie jest brzydka w ciemnych http://boeing-boeing.pl/images/photos/ankudowicz.jpg
Zgadzam sieę.W tym serialu gra źle tak samo jak jej włosy. I ten sztuczny wątek.
Ale za to jako blondynka W serialu Mamuśki i Bulionerzy rewelacyjnie.
lubię tę aktorkę, ale wydaje mi się, że gra ciut gorzej aniżeli w serialu ''mamuśki'' gdzie grała patrycję. mi także przypomina trochę stefani, zobaczymy jak się rozwinie jej wątek :D
W "mamuśkach" grała dobrze, ale tamten serial był bardziej dopracowany no i obsada lepsza. Tutaj chyba nie kładą większego nacisku na grę aktorską. Chcą jak najszybciej nagrać scenę i do widzenia, pewnie nie ma czegoś takiego jak "dubel". Dlatego też aktorzy Pierwszej Miłości nie pracują w innych produkcjach. Ktoś może być dobrym aktorem, ale wszystko psuje zbyt szybkie tempo pracy...
Kolega był na planie kiedy nagrywali w kościele odcinek ze ślubem Igora i Sabiny i mówił, że robili bardzo dużo dubli aż był tym nieźle poirytowany (wygrał konkurs i w nagrodę mógł jechać na plan).
Można to wytłumaczyć tym, że ślub w PM to dość rzadkie i wiekopomne zjawisko, więc chcieli się trochę postarać ;]
Tak, nikt nie przerwał. Powagą Kościoła Katolickiego, małżeństwo zostało zawarte. ;p
szkoda, że jednak nic nie zakłóciło ceremonii :/ liczyłem na jakąś sprytną intrygę wekslera. myślałem, że np. okaże się przed ołtarzem, że igor ukrywał przed sabiną fakt, że ma dziecko, a weksler wynajął kogoś by prześwietlił życiorys kaczmarczyka no i wyszło szydło z worka :D No nic... teraz pozostaje jedynie czekać na rozwód ;)
Ale dzięki temu dłużej jeszcze będziemy mogli w serialu oglądać postać Igora, który moim zdaniem jest świetną niejednoznaczną postacią. Może potem będzie podtruwał Wekslera, albo próbował wykończyć psychicznie Sabinę, albo jednak zmieni się pod wpływem jakiegoś wydarzenia i opamięta się kiedy już będzie za późno.
ale ona na pewno nie bedzie długo z tym igorkiem !! przezciez jest ten doktorek i na pewno nie na darmo sie pojawił w serialu..
Beatka świetna jest :) Najlepsza postać hahah, dobre było, jak wbiegła pod samochód Izabeli :D
Ogólnie starają się scenarzyści PM jakoś ją wybielić że nie jest już taka głupia,nieuczciwa i leniwa.Pracuje w Barbarianie dobrze sobie radzi,pomagała Arturowi starała się wspierać Maryśkę w kłopotach z Sandrą.Możliwe że jej postać będzie coraz mądrzejsza i uczciwsza i będą chcieli związać ją z Arturem lub kimś innym np znów z Szymonem.