4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Beatka

ocenił(a) serial na 4

ta aktorka wzbudza we mnie pozytywne emocje:) jak nazwała Kaśkę Katarzynką to padłam;D

marajka

Majka tez dzisiaj (tzn.odcinek piątkowy)błysneła poczuciem humorku co jej sie nigdy nie zdarza jadąc do Kaśki:
-sprawdz czy ciebie nie ma na sali..hehe

użytkownik usunięty
aron312

Eee tam, w ogóle nieśmieszne

eee tam,jak na taką wiecznie sztywną dziewczyne...

ocenił(a) serial na 8
marajka

Jest całkiem fajna. Oczywiście zaraz się zacznie jeżdżenie wielu osób po urodzie aktorki (od razu mówię, że jak dla mnie to wcale nie jest brzydka, ale nie jest też zbyt piękna). Wydaje się mieć za to fajny charakter. Przypomina nieco Stefani. ;)

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

ciut przypomina, ale jednak intelektem ją przewyższa

ocenił(a) serial na 8
marajka

To prawda.

Misiek Koterski w wywiadzie powiedział ostatnio, że brakuje mu Stefani i że z nią najlepiej mu się grało, bo w końcu był ktoś głupszy w serialu od jego postaci. ;p
Beata chyba właśnie z Kaśką się już od początku jakoś skuma. Widać to w najnowszym zwiastunie. ;p

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Dwóch Oscar®owych aktorów się znalazło...

użytkownik usunięty
Cefalix

mi sie ona bardzo podoba... :P

użytkownik usunięty

i ma na imie kasia o ile dobrze pamietam a wg mnie to najladniejsze imie kobiece :P

dobrze prawisz

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Ładna to ona była jako blondynka w serialu Mamuśki.
W tych ciemnych włosach jest jej brzydka.

ocenił(a) serial na 4
maciejewskigostynin

nie jest brzydka w ciemnych http://boeing-boeing.pl/images/photos/ankudowicz.jpg

ocenił(a) serial na 2
marajka

Tą dziewczynę nawet lubię, ale kiepsko gra. Przynajmniej w tym serialu...

ocenił(a) serial na 4
nick2008

Zgadzam sieę.W tym serialu gra źle tak samo jak jej włosy. I ten sztuczny wątek.
Ale za to jako blondynka W serialu Mamuśki i Bulionerzy rewelacyjnie.

ocenił(a) serial na 8
marajka

lubię tę aktorkę, ale wydaje mi się, że gra ciut gorzej aniżeli w serialu ''mamuśki'' gdzie grała patrycję. mi także przypomina trochę stefani, zobaczymy jak się rozwinie jej wątek :D

ocenił(a) serial na 4
marajka

No sorry, ale jak ją widzę to zaraz przychodzi mi na myśl Patka z Mamusiek :D

ocenił(a) serial na 4
Neils

Taka brzydsza jakaś. W mamuśkach i bulionerach jako blondynka byla ladna.

użytkownik usunięty
maciejewskigostynin

Patrycja Sroka-Czajka xD

ocenił(a) serial na 2

W "mamuśkach" grała dobrze, ale tamten serial był bardziej dopracowany no i obsada lepsza. Tutaj chyba nie kładą większego nacisku na grę aktorską. Chcą jak najszybciej nagrać scenę i do widzenia, pewnie nie ma czegoś takiego jak "dubel". Dlatego też aktorzy Pierwszej Miłości nie pracują w innych produkcjach. Ktoś może być dobrym aktorem, ale wszystko psuje zbyt szybkie tempo pracy...

ocenił(a) serial na 8
nick2008

Kolega był na planie kiedy nagrywali w kościele odcinek ze ślubem Igora i Sabiny i mówił, że robili bardzo dużo dubli aż był tym nieźle poirytowany (wygrał konkurs i w nagrodę mógł jechać na plan).

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Można to wytłumaczyć tym, że ślub w PM to dość rzadkie i wiekopomne zjawisko, więc chcieli się trochę postarać ;]

Cefalix

Powiedział ci, czy wzięli ten ślub?

ocenił(a) serial na 8
no_bo_co

Tak, nikt nie przerwał. Powagą Kościoła Katolickiego, małżeństwo zostało zawarte. ;p

Cefalix

o nie co za spoil :C :)

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

szkoda, że jednak nic nie zakłóciło ceremonii :/ liczyłem na jakąś sprytną intrygę wekslera. myślałem, że np. okaże się przed ołtarzem, że igor ukrywał przed sabiną fakt, że ma dziecko, a weksler wynajął kogoś by prześwietlił życiorys kaczmarczyka no i wyszło szydło z worka :D No nic... teraz pozostaje jedynie czekać na rozwód ;)

ocenił(a) serial na 8
refleksion

Ale dzięki temu dłużej jeszcze będziemy mogli w serialu oglądać postać Igora, który moim zdaniem jest świetną niejednoznaczną postacią. Może potem będzie podtruwał Wekslera, albo próbował wykończyć psychicznie Sabinę, albo jednak zmieni się pod wpływem jakiegoś wydarzenia i opamięta się kiedy już będzie za późno.

użytkownik usunięty
refleksion

ale ona na pewno nie bedzie długo z tym igorkiem !! przezciez jest ten doktorek i na pewno nie na darmo sie pojawił w serialu..

ocenił(a) serial na 3
marajka

Beatka świetna jest :) Najlepsza postać hahah, dobre było, jak wbiegła pod samochód Izabeli :D

użytkownik usunięty
elmoo_filmweb

Ogólnie starają się scenarzyści PM jakoś ją wybielić że nie jest już taka głupia,nieuczciwa i leniwa.Pracuje w Barbarianie dobrze sobie radzi,pomagała Arturowi starała się wspierać Maryśkę w kłopotach z Sandrą.Możliwe że jej postać będzie coraz mądrzejsza i uczciwsza i będą chcieli związać ją z Arturem lub kimś innym np znów z Szymonem.