4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

CASTING ON-LINE!
Kochani Fani!
Macie szansę zagrać w serialu „Pierwsza miłość”.
Weźcie udział w castingu on-line na oficjalnym facebooku serialu PIERWSZA MIŁOŚĆ
Zadanie jest proste. Wciel się w rolę ulubionego bohatera i nagraj filmik. Podziel się nim ze
znajomymi, bo wygrywa osoba z największą ilością głosów. Zwycięzca będzie mógł odegrać rolę
w serialu, poznać aktorów i spróbować swoich sił w tym zawodzie.
DO DZIEŁA! :)

ocenił(a) serial na 1
kitka19

Nom, moze wygral bym role adoratora Marysiy i bym ja przeruchal na planie, hmm kto wie.

użytkownik usunięty
kitka19

shrek do dziela :D

ocenił(a) serial na 4

ja bym się wcieliła w Łazanka;p

ocenił(a) serial na 5
marajka

a ja w Łazankową :P - Wielki powrót :D

użytkownik usunięty
Kasia_92_

ona nie zyje to raz a dwa chcialbym zobaczyc kogos wykonujacego pedalski taniec adasia :D

a ja bym się wcielił w rolę stanika Malwiny :-)

ocenił(a) serial na 5

nawet nie widziałam ,że umarła :O odrazu wpisałam sobie w gugle i przeczytałam. W serialu było ,że nagle wyjechała i zostawiła Łazanka tak ja Teresa i inni, w życiu bym nie pomyślała.

ocenił(a) serial na 1
kitka19

nie wiem jak oni wytrzymuja na planie przeciez krecic beke w tym serialu prawie codziennie to mozna sie "zasmiac" na smierc :D

ocenił(a) serial na 1
deconstramus

Ale ile kasy za dzień można zarobić zdjęciowy, nawet sam Donald Tusk Premier tyle nie zarabia na dzień .

ocenił(a) serial na 1
Prezydent_2

Albo drinka 250 ml sobie strzel z sokiem z mandarynek .

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

Nie wiem jaki związek z serialem ma obrażanie tutaj Lewandowskiego i plucie żółcią w jego kierunku. Napisz do niego list jeżeli tak cię dotyka wysokość jego pensji. Miłego dnia:)

użytkownik usunięty
shrek1991

taki sam jak wysokosc zarobkow aktorow, ktorzy "nie robia nic" bardziej niz pilkarze, ktorzy sie przynajmniej spoca... :P

dziekuje za zyczonka, tobie rowniez zycze milego wieczoru :D