4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

1. Karol Weksler kolejnym podejrzanym zabójstwa Igora i rozwiązanie całej zagadki jego śmierci
2. Kinga wyjawia Arturowi o wyłudzeniu przez Filipa pieniędzy na rzekomą operację
3. Artur prosi Franka o odszukanie Filipa
4. Beata przyjeżdża do Żukowskich i wyjaśnia całą sprawę z pieniędzmi oraz zaplanowaną noc
Szymona i Marysi
5. Filip razem z wakacyjną dziewczyną Artura - Andżeliką?
6. Julian zbliża się do matki Nikoli
7. Błażej poznaję włoszkę Benitę i zakochuje sie w niej
8. Hubert przyznaje się Marysi do nocy z Sandrą

Gibon1991

Skąd takie informacje?

ocenił(a) serial na 4
ewelina358

Przeciez wszystko bylo dzis pokazane jak na dloni na koniec odcinka..

lww

Może nie każdy oglądał .

ewelina358

Prawie wszystko było pokazane w końcówce odcinka, a o nowej miłości Błażeja i powrocie Franka wiadomo z bloga PM

ocenił(a) serial na 10
ewelina358

To sobie zobacz na http://pierwszamilosc10.pl
Mnie najbardziej ciekawi wątek Beaty i Filipa, w końcu do gry włączą się na dobre Kinga, Artur czy Franek, a nawet Angelika.

Gibon1991

A ponadto:

9. Ciąża Sandry. Kto jest ojcem?
10. Powrót Pawła (w tej roli Mikołaj Roznerski). Kim jest piękna Chinka, z którą przyjechał?
11. Ślub Mariana i Aurelii. Czy dojdzie do skutku?
12. Przyjazd byłej żony Mariana wraz z obecnym mężem i synem. Jaką skrywają tajemnicę?
13. Pożar w mieszkaniu Marysi i jej przeprowadzka do Waldewa. Czy poradzi sobie w sklepie Malwiny?
14. Nowa uczennica w klasie Patrycji. Komu zawróci w głowie?
15. Wypadek Artura i Angeliki. Kto będzie zmuszony do końca życia jeździć na wózku.
16. Randka Sabiny i Natana. Jaki prezent Wekslerowa dostanie od lekarza?
17. Pocałunek Karola i Grażyny. Czy do siebie wrócą?
18. Niespodziewany gość w mieszkaniu Kaśki. Czy to Stefanii?
19. Wielka loteryjna wygrana. Kto wyjedzie na wycieczkę na Lazurowe Wybrzeże?
20. Wybory na nowego sołtysa. Kto będzie rywalem Emilki.

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Ja też mam świetny pomysł:
Artur z Bartkiem postanawiają zrobić Pawłowi niespodziankę za granicą. Jadą do Oslo i odnajdują przyjaciela. Krzyżanowski nie jest zadowolony z wizyty znajomych. Okazuje się, że Paweł znów jest z Anną (Agnieszka Włodarczyk). Oznajmia, że nie chce mieć nic wspólnego z Marysią i swoim dzieckiem - Julką.
Takim magicznym sposobem oglądalność skacze jak szalona, oczywiście Mikołaj Krawczyk jako Paweł :D

ocenił(a) serial na 2
Gibon1991

Dobrze, że wraca Franek. On, Mikser i Tomeczek mogliby otworzyć biuro detektywistyczne :D

nick2008

(Franek) Malanowski i Partnerzy :)

Igora na 100 % zabił Karol. Radek jest za miękki do tego.

Hitek

chociaz na tym zwiastunie Karol szarpał się z Igorem gdy ten był w samej koszuli a Radek zastał go leżącego na podłodzie w bluzie z kapturem

ocenił(a) serial na 10
Hitek

Igora na pewno nie zabił Karol, to byłoby zbyt proste. Zresztą te zdjęcia z jego tajemniczej wizyty u Kaczmarczyka od długiego czasu były w sieci.

ocenił(a) serial na 1
Zgiebongo

Nie miał monitoringu w mieszkaniu?

ocenił(a) serial na 2
Hitek

Jeszcze się zdziwisz, Weksler go na 100% nie zabił, Radek również. Najbardziej prawdopodobne, że zrobił to ojciec Igora.

nick2008

a może Igor wcale nie został zamordowany? może sfingował własną śmierć bo nie mógł poradzić sobie z myślą, że Sabina przez niego poroniła i chciał ją od siebie uwolnić?

ocenił(a) serial na 2
blue_bird86

To jest zbyt absurdalne nawet jak na PM

blue_bird86

Igor? On nie miał żadnych skrupółów. Jedyny powód dla którego mógł to zrobić to po to by nie trafić do pierdla za brutalne pobicie. A co do upozorowania śmierci to jest to całkiem prawdopodobne- on miał znajomości w policji jako ceniony adwokat.

nick2008

Mam nadzieję, że nie zabił go ojciec igora ani żaden z jego wrogów z przeszłości, o któwych widzowie nie mają pojęcia - byłoby to strasznie tandetne.
Najciekawiej byłoby gdyby zabił go radek ;).
Ogólnie szkoda, ze umarł, bo przynajmniej coś się działo w serialu. Szkoda, że wszystkie złe postaci w serialu albo umierają albo stają sie dobrzy.
Uważam, że wredna Sabina czy podejrzana Aneta byłoy o wiele ciekawsze niż te jakimi widzimy je teraz.

ocenił(a) serial na 2
margarettap

Jakby Radek zabił, to musieliby go zapuszkować przynajmniej na 10 lat. W sumie mogliby go wsadzić do paki z kolegą Dragonem oraz tym drugim "biznesmenem" :D Ale po jakimś czasie postać Radka zupełnie by zniknęła, dlatego też nikogo ze "stałej obsady" nie zrobią mordercą. Weksler go raczej nie zaciukał, jestem na 90% pewny, że to sprawka synobójcy.

Gibon1991

A w sumie dlaczego wszyscy mówią że Hubert zdradził Marysię z Sandrą skoro Hubert i Marysia nie są już razem? Hubert odszedł od niej i jest wolny.

ocenił(a) serial na 10
Hitek

Nowy dłuższy zwiastun powakacyjnych odcinków: http://pierwszamilosc10.pl/dlugi-zwiastun-nowego-sezonu-wideo/
Ciekawe co tam Artur kombinuje, no i co z Igorem... samobójstwo, może Natan?

Zgiebongo

Artur wykombinował, żeby Angelikę napuścić na Filipa
A to już jest niemal pewne, że Igora zabił Natan.

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

Ja też tak przypuszczam, ale czy "niemal pewne"... zupełnie nie pasuje to do jego osobowości, ale to rzeczywiście byłaby dla Sabiny potężna niespodzianka... i chyba wykluczająca możliwość ich związku.

ocenił(a) serial na 10
Zgiebongo

Nie chyba, tylko na pewno, bo poszedłby siedzieć :D A Sabina by mu z pewnością nie wybaczyła.

no_bo_co

Na Igora każdy ma motyw:

Grzegorz Król: Igor pchnął Grażynę poza tym kiedyś przez to że bronił nożownika Ola miała stany lękowe i była w niebezpieczeństwie
Karol Weksler: Nigdy nie lubił Kaczmarczyka, wiedział że Kaczmarczyk czyha na jego kasę. Oliwy do ognia dolał fakt, że Igor skrzywdził jego córkę.
Izabela: Bił ją kiedyś i poniżał. No i pobił Sabinę i Grażynę- jej przyjaciółki.
Natan: Igor był dla niego konfidentem i szują. Poza tym kochał się w Sabinie, więc rózne rzeczy mogły mu przyjść do głowy.
Radek: był kiedyś z Sabiną i wydaje mi się że nie zapomniał o niej do końca.
fotograf Czarek: wystarczy sobie przypomnieć jak z chęcią chciał udupić Igora z Dagą ;)
KIEPSKI: Nie lubił swojego syna, drwił z niego, znęcał się nad nim w przeszłości. I wszystko doskonale o nim wiedział z pierwszej ręki. Poza tym polubił Sabinę, która zaprosiła go na ślub i nie chciał pozwolić by synek psychopata ją krzywdził ;p

Hitek

Albo to Walduś zabił Igora z zazdrości o Ferdka. "Ta..ta.. tatu, kurna! Zdradziłeś mnie! Myślałem, że tylko ja jestem Twoim synem!" ;p

Gibon1991

daliby już spokój z tym Błażejem i jego kochanicami, co kolejna to gorsza:/
wygląda to tak jakby w Wrocku nie było juz ładnych 20letnich dziewczyn albo Błażej był molestowany prze matke w dziecinstwie i stad te potologie w zyciu doroslym :D
Igora zabił na bank doktorek Natanek, sprawa z pacjentem no i Sabina. Nie zabil go nikt z glownych bohaterow, a Natanka wsadzili tylko po to zeby zrobil co zrobil i pa pa bo i tak nikt za nim plakal nie bedzie:D
a reszta nuda nuda. Mogliby kogos jeszcze zamordowac. Proponuje dajke, wtedy mozliwa bedzie oficjalna beatyfikacja a pozniej kanonizacja i bedzie sie mozna do niej oficjalnie modlic jako do maryjiiii zawsze dziewicy :D