Odcinek 1925
Malwina, Śmiałek i Samanta wracają do Wadlewa w nieciekawych nastrojach. Florkowa jest wściekła, że dała się wciągnąć w szarpaninę w klubie. Następnego dnia Samanta czule wita się z Marianem i jest dla niego miła. Proponuje, by mówili sobie per ty. Chce zaprosić do Wadlewa rodziców, by poinformować ich, że zostaje w Wadlewie u boku Mariana. Tymczasem Dominik zasypia, spóźnia się do szkoły i w ostatniej chwili zjawia się na teście zaliczeniowym z historii. Filip uczy Grzegorza i Mateusza gry w golfa. Nabiera ochoty na pojedynek ze Szklarskim.
Odcinek 1926
Mieszkańcy Wadlewa plotkują na temat Mariana i Samanty - dziewczyna poprzedniego dnia wyznała miłość Śmiałkowi. Ten wyczuwa w jej zachowaniu podstęp. Patrycja uczestniczy w pierwszej sesji fotograficznej kolekcji salonu mody Sabiny Weksler. Jest niemile zaskoczona tempem i rodzajem pracy podczas zdjęć. Jej nieobecność na lekcji polskiego zaowocuje niezaliczeniem przedmiotu. Pomiędzy Filipem i jego drużyną a Szklarskim dochodzi do pierwszego pojedynku na polu golfowym. Wynik rozgrywki nie będzie satysfakcjonujący dla nikogo.
Odcinek 1927
Śmiałek postanawia zabawić się sytuacją z Samantą i jej rodziną. Przyznaje, że jest gotowy poślubić dziewczynę, ale liczy na spory posag. Jowita opowiada Radkowi o karierze w modelingu. Przyznaje, że kolejny raz nie zdecydowałaby się na taki krok. Życie modelki jest wyniszczające zarówno dla zdrowia, jak i życia prywatnego. Nieopatrznie mówi też Radkowi na temat Patrycji i jej obsesyjnej chęci zrzucenia zbędnych kilogramów. Filip ustawia kolejną rozgrywkę ze Szklarskim.
Odcinek 1928
Samanta dziękuje Śmiałkowi za wspólnie spędzone chwile. Przyznaje, że przymusowe wakacje poza Warszawą na coś się przydały. Filipowi udaje się dopiąć swego, Beata jest z niego dumna. W kamienicy Żukowskich kolejny raz dochodzi do awarii prądu. Kinga oczekuje od dozorcy nie tylko usunięcia bieżącego problemu, ale również wymiany instalacji w kamienicy. Pozostali mieszkańcy przyznają jej rację. Artur opowiada Beacie, że właśnie zgodził się na wyjazd Zosi wraz z dzieckiem do Holandii.
Odcinek 1929
Wkrótce...
tu jest ostatnie streszczenie odcinka
Odcinek 1929
Dozorca mówi Kindze, że udało się wynegocjować korzystne warunki wymiany instalacji elektrycznej w kamienicy. Błażej odbiera telefon Aśki. Nie ma wątpliwości, że pracuje ona w seks-telefonie.
Troche dłuższy odc 1292
Dozorca ma dla Kingi dobre wieści. Udało się wynegocjować korzystne warunki wymiany instalacji elektrycznej w kamienicy. Stefan jest pewien, że Kinga niebawem pożałuje, że nalegała na remont, gdyż tego typu roboty wiążą się z hałasem. Żukowska szybko przekona się, że dozorca miał rację, kiedy do jej drzwi zapuka elektryk Jarek. Błażej odbiera telefon Aśki, kiedy ta bierze prysznic. Nie ma wątpliwości, że dziewczyna dorabia, pracując w seks-telefonie.
Jedyną w miarę ciekawą rzeczą we wrześniu będzie Jarek nie odpuszczający Kindze. No może jeszcze to, dlaczego Aleks opuści więzienie i co zechce zrobić.
A no i trzeba będzie oglądać te dalsze odcinki ze starego sezonu przed wakacjami.
Myślałem, że w pierwszym tygodniu będzie chociaż wspomnienie jakieś o najważniejszym wątku w tej chwili. Teraz trochę wkurza mnie ten udział Anety Zając w Tańcu z gwiazdami. Chciałem żeby wygrała, ale przez to okroili jej role, może jakby jej tam nie było to miała by więcej scen wrześniu :/ Wiem, że tylko pierwszy tydzień jest streszczony ale nie widzę tego za dobrze.
Aha spoko skąd też mieliśmy wiedzieć,że to tak wyjdzie dużo ćwiczyła Aneta jak przyjęła propozycję udziału w Tańcu z gwiazdami i teraz musi odpocząć od 23 czerwca kręciła sceny i oni z tego powodu okroili jej rolę w Pm . I tak nie wszyscy bohaterowie będą występować jak mają chyba podzielone te odcinki z tymi bohaterami jak zawsze ze na następny tydzień lub miesiąc kontynuowane są wątki z kimś innym, się nie ma co przejmować jakoś to będzie
Aha to od września będzie o tych poszukiwaniach Majki w tym Peru a Majka wróci i będzie ranna ,że trafi do szpitala.
No chyba a zobaczymy jak będzie ale chyba w październiku będzie jak się skończy ta akcja z poszukiwaniami w tym Peru itd.
mam takie samo prawo jak każdy na tym forum krytykować co mi się tylko podoba i generalnie jęki takiej płaczki jak ty to mi zwisają buahahaha
Cudownie spędzone wakacje niestety się kończą, to i czas zalukać jak wakacje spędzili fanatyczni fani PM :D jak widzę - nuda, nuda i jeszcze raz nuda:/
Może dla ciebie nuda, my tu sobie rozmawialiśmy na różne tematy i było miło, a teraz ty się pojawiłaś i wszystko się zmieni. Ty wszystko krytykujesz, od kiedy jestem na forum ciągle tylko widzę że coś ci się nie podoba. W sumie mnie zainspirowałaś. Może ja też wj*bie się na jakieś inne forum filmwebu np. M jak miłość i będę pieprzył że to i tamto jest debilne. Rzeczywiście to ma sens.
dziecko moje kochane... ale ja mam gdzieś twoje uwielbienie dla serialu PM, aktorów, itd. Jeżeli coś jest dla mnie totalną beznadzieją (a każdy kto śledzi PM wie, że serial ten obfituje w takie rzeczy), to kiedy najdzie mnie na to ochota, to będę sobie smarować o tym na forum. Wyżej opisany przeze mnie "nudny, wiecznie umartwiony ryj" Marysi, jest jednym z takich elementów. niestety jednym z wielu. Fakt że masz obsesję na punkcie Zając i szczekasz do każdego kto choć słowem skrytykuje to beztalencie świadczy o tym, że coś z tobą nie tak. Większość ludzi ma w życiu ważniejsze sprawy. Dlatego serio zazdroszczę ci "problemów" i gratuluję życiowej pasji:(
po raz wtóry gratuluję ci życiowej pasji i kultury osobistej:D
pokolenie XXI wieku, ech te dzieciaki:D
Tylko tyle? Cieszy mnie to:) Żałosne jest to, że jak ci odpiszę natychmiast się wylogowujesz, jakby cie nie było. A jak "wymyślisz" coś to nagle masz czas żeby być na filmwebie i komentować :)