Odcinek 1860
Błażej próbuje pocieszać Miksera. Jest przekonany, że po jednej spędzonej nocy z Martyną prawdopodobieństwo, że zaraził się wirusem HIV, jest znikome. Jak najszybciej powinien się przebadać. Daga i Mikser wybierają się do laboratorium. Marysia zaprasza Aleksa na urodziny Anety. On nie jest pewny, czy spędzenie popołudnia w towarzystwie Kingi jest najlepszym rozwiązaniem. Agata idzie z Sabiną na lekcję angielskiego, którą będzie prowadził Piotr. Wiktor żąda od Aleksa, by został jego wtyczką w policji.
Odcinek 1861
Mikser jest szczęśliwy, kiedy okazuje się, że wynik testu na HIV wyszedł negatywny. Daga nie dostaje na czas swoich wyników. Marek informuje Kingę, że on i Aneta postanowili wrócić do siebie. Kinga jest zawiedziona postawą ojca i jego naiwnością. Nie może pogodzić się z myślą, że ojciec chce wyprowadzić się z domu i zamieszkać z Pałkowską. Czuje się urażona, że ojciec zastawi ją samą z dwójką dzieci. Tymczasem detektyw kontaktuje się z Agatą. Oznajmia, że ma dla niej ciekawe informacje na temat Piotra Wacha.
Odcinek 1862
Daga niepokoi się brakiem wyników badań na obecność wirusa HIV. Chcąc naprawić uszczelkę w domu Makowskiej, Wojtek zastaje Paulinę w negliżu. Zestresowany i speszony wybiega z domu. Nie może zasnąć na wspomnienie jej ciała. Dociera do niego, że się zauroczył. Po spotkaniu z detektywem Agata umawia się na kawę z Piotrem. Odkrywa przed nim wszystkie interesujące fakty dotyczące jego i jego rodziny, które udało jej się uzyskać. Postanawia wykorzystać je do tego, by go zastraszyć. Chce, by wszedł z nią w układ.
Odcinek 1863
Piotr nie zamierza przyjąć warunków Agaty. Nie chce niszczyć życia Sabiny i jej rodziny. Niestety, nie może pozwolić sobie na to, by wyszły na jaw fakty z jego życia. Wojtek uświadamia sobie, że jest nikim w porównaniu z Pauliną. Brak mu wykształcenia i pracy. Postanawia zmienić swój status. Namawia Śmiałka, by wspólnie zajęli się handlem. Tymczasem Ola przysyła Dadze informacje na temat warsztatów dla projektantów, które mają się odbyć w Barcelonie. Przyjęcie tej oferty oznaczałoby jej kilkumiesięczną nieobecność w salonie mody Sabiny.
Odcinek 1864
Marysia namawia Miksera, by nie rezygnował z pracy w "Barbarianie". Jest przekonana, że uda im się pogodzić jego niepewną diagnozę na obecność wirusa HIV z obowiązkami w barze. Mikołaj zgadza się na to, pod warunkiem zachowania szczególnych środków ostrożności. Sabina i Agata uczestniczą w kolejnych zajęciach z języka angielskiego. Po lekcji Piotr pospiesznie odchodzi, wcześniej był bardzo oschły w stosunku do Sabiny. Dziewczyna jest zawiedziona i zmartwiona.
tak chyba na dniach już będzie nie wiem bo cały ten tydzień nie oglądałam być może już można ją oglądać
Tuż przed romansem ze Stasiakiem Majka miała taką koleżankę z uczelni, chyba Beatę, której facet był niesamowicie irytujący. Kupowali dom i kiedyś na jakiejś kolacji u Majki się chwalili, a ona potem suszyła głowę Pawłowi żeby zainwestowali w mieszkanie, bo wynajmowanie jest nieopłacalne. Czyli chyba jednak wynajmują od męża tej Agnieszki :).
też tak uważam.całą kasę Majka wydała na dom dziecka.Co nie podobało się Ojcu i Pawłowi.
tyle,że to było pare lat temu może ona po rozwodzie sama kupiła, w sumie nie pamiętam czy było to wyjaśnione
Idąc tym tropem to większość bohaterów powinna być zarażona... Mikser z Martyną, Daga z Szymonem, Ola z Robertem, Błażej, Marysia i Alex, Sabina i Natan, Radzio i Nikola, Król i Grażka, Karol Weksler, Hubert i Sandra, Paweł i ciało astralne, Kinga i Adam... bo jakby sie dłużej zastanowić każdy spał z każdym :D
chcieli coś innego wymyślić więc stąd HIV ,teraz przez jakiś czas będą promować bezpieczny seks i nie będą się tak wymieniać partnerami .Potem zapomną i znów każdy z każdym mimo,że się nie lubią(jak Daga z Szymonem)
nie tak do końca bo są jeszcze pary co ze sobą nie spały:) ale połowa rzeczywiście powinna być chora,bo wymieniają się partnerami jak piłeczkami
W tym serialu faktycznie jest jak w burdelu.Daga ledwo poznała szymona zaczęła z nim sypiać.podobnie jak Mikser z Martyną.
to co wyprawiali Daga i Szymon to już rekord. Najpierw się wyzywali potem seks a po wszystkim znów wyzwiska, a jak zrobili to bez wyzwisk to już im nie pasowało, dobrze że się nie lali
i miała chodzić o to że seks bez awantury nie smakuje jak seks z awanturą.nie wyobrażam sobie seksu z kobietą którą wyzywam.
Karol z nich najczystszy. Spał z własną żoną i to lata temu. No i z matką Agaty. A tak to chyba od lat żyje w celibacie heh. :D
KInga jest wgl śmieszna,że ma pretensje do ojca,że chce sobie ułożyć życie z Anetą i chcę się wyprowadzić. To oznacza to,że nie będzie miała "dziadka-niańki" do jej dzieci, a co nie ma prawa?! przeciez Teresy już dawno nie ma. Nie wiadomo co się z nią dzieję. Kinga ma 30 lat, a nie 18,że trzeba jej pomagać.Nie powinna się fochać o to. To nie na miejscu.
Kindze ostatnio odwala. Zazdrości wszystkim,że układają sobie życie tylko on wciąż sama. Ale z takim podejściem do wszystkiego będzie zgorzkniała starą panną
Kinga dostaje całe mieszkanie za friko.do pracy prawie nie musi chodzić czasami pojawi się w Barze lub Klubie dobrze za to jej płacą.Jak wróci Adam to będą mieli bajerę całe duże mieszkanie na cztery osoby bo wyprowadzi się Marek z córką.Adam znowu będzie miał masę wolnego więc może zajmować się domem i dziećmi.
Dziwie się,że ma bar ,klub ojciec pracuję Adam pewnie też daje jaką kasę na Maciusia.a naprawdę nie ma możliwości dokończyć domu.Nie lepiej byłoby sprzedać mieszkanie i zainwestować w dom?a tak siedzą na 2 pokojach i garderobie:)
Kinga to powinna się kąpać w pieniądzach i jeszcze innym pomagać finansowo np Majce.
właśnie. Mieszkają w mieszkanku,gdzie ma dom wystarczy go skończyć,choćby najpierw pokój ,kuchnie łazienkę póznej resztę,ale nie ona tylko wszystkim zazdrości
tak tylko kiedyś pokazywali,fitnes i bar,że coś tam robi ,a teraz nic. Dziećmi się Marek zajmuje a ona marudzi. U mnie została skreślona jak poleciała na spotkanie z Aleksem. Nawet przez chwilę o Marysi nie pomyślała,może nie byli parą ,ale w końcu się spotykali. Chamstwo, Potem przepraszała a za chwilę akcja że Szymon Majcę pomaga. Dla mnie ona ma coś nie tak w głowie
i jeszcze ten tekst do Marka mam nadzieje ze wrócę bardzo póżno.jak jakaś dziwka która ma nadzieje że Aleks ją przeleci.
miała taka nadzieję, co ona tam wyprawiała przecież. Jakby Aleks był już ostatnim mężczyzną na świecie...
Majka na tą randkę ubrała się delikatnie z klasą,a ta jak zdzira która ma uwieśc faceta
po to poszła. Nie wiem co sobie wyobrażała,że rano pójdzie z nim do Majki i powie ,,Mój nowy chłopak,, a ta ich wyściska
Nie no, nie ma o czym mowić, oni po prostu zupełnie zmieniają wizerunek Kingi. Jak tłumaczą wraca dawna Kinga, a ja uważam, że to mało powiedziane. Taką su*ą to ona nigdy nie była... A to dopiero początek... Jestem ciekaw jak te jej chore zachowania się skończą. Niedługo zacznie rywalizować z Agatą :D
Z tą Agatę bym nie przesadzał.ja myślę że Kinga może być gorsza od Malwiny która jest wredna ale nic konkretnie złego nie robi.Malwina to się wręcz zgrywa co pokazała scena jak rozpaczała za Rysiem i Wiki.Sołtysa też udawała że traktuje jak zwykłego kundla a potem przejeła się że pies nie je.
Tylko zupełnie nie wiadomo czemu aż tak się zachowuję. Zazdrosna ale o co o szczęście najbliższych ? Kinga uważa się za nie wiadomo kogo a najgorsze że myśli, że jej się wszystko należy i wszystko jej wolno ,bo jest samotną matką.
I jeszcze to Majka jest niewporządku bo powinna cieszyć się jej szczęściem.A Marek to zwyrodniały Ojciec bo stanął po stronie siostrzenicy a nie córki.
No Kinia nieźle odpierdala, z dwójki ona i Majka na pewno do Żukowskiej to bardziej pasuje.
Kinga ma coś nie tak z głową. Rozumie,że jej w życiu się nie układa,ale tylko z jej winny. Mogła być z Robertem ale nie był dla niej zły,Artur też. W sumie pewnie gdyby Majce nie podobał się Aleks też nie byłaby nim zainteresowana
Kinga sie chyba nigdy nie ustatkuje. Przemka rzucila za jeden pocalunek z lekarka. Choc tu sie nie dziwie,bo tez mi byloby przykro gdyby moj facet calowal sie z okulistka. Ciekawe czy ten Przemas jeszcze prowadzi ta swoja audycje radiowa.
Akurat Przemka można usprawiedliwić chłopak odzyskał wzrok po wielu latach więc może dlatego że panował na tym co robi.myślę że bardziej chodziło o to że chyba jakoś wtedy Młynarczyk dostał dużą rolę w MJM i nie ogarniałby dwóch ról.
Zoska zachowuje się jak dziwka.Ledwo poznała Miksera a już ma iść z nim do hotelu i rozkłada się jak prostytutka.Nawet przy Beacie i Kindze go podrywała.
od 2 dni nie oglądałam PM to nie mogę się wypowiedzieć w tej kwesti,ale ona z twarzy jest jakaś dziwna.Moim zdaniem jest takim zalepiaczem w serialu za jakiś czas Arur ją pogoni lub może ona umrze i Stasia zostanie z Arturem
Pewnie chcą pokazać że facet dla dziecka gotowy jest nawet zrezygnować z miłości.ale uważam że to przesadzone Artur na pewno płacił tak duże alimenty że Zosia z córką miałyby na dostatnie życie.
przecież Maciuś jest jego chrzesniakiem, a tyle w mu daje więc własnej córcę na pewno nie żaluję niczego. Moim zdaniem Zosia lubi się bawić mężczyznami ,a tam gdzie była pewnie już miała taką reputację,że nie miała co robić ,Nudziła się, więc gdy Artur jej zaproponował powrót do Polski była to dla niej okazja
wiadomo że spokojnie można było się dogadać żeby ona żyła w dostatku a on miał tyle kontaktu z córką ile zapragnie.