4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
ocenił(a) serial na 6
marajka

też to przykuło moja uwagę xd gratuluję xD a ja przytyć nie mogę ;p

ocenił(a) serial na 7
karlie

też to zauważyłam . ;d

ocenił(a) serial na 7
burok95

Teraz to jej gratulujecie ... A przedtem to ją wyzywaliście od tłustych świń.

__Cleo Sertortii13

No ale teraz jest coraz chudsza,a wcześniej wyglądała o wiele, wiele bardziej niekorzystnie - jak dla mnie szczególnie w tych ciuchach-namiotach, w które ją ubierali.

__Cleo Sertortii13

Teraz wygląda jak chuda świnia.

ocenił(a) serial na 10
marajka

właśnie miałam to napisać! i dobrze, teraz wygląda milion razy lepiej :)

ocenił(a) serial na 5
hearther

Może i chudnie, ale wciąż jest gruba, nosi niegustowne, niepasujące do niej fryzury i ma okropny głos :)
Moje zdanie

HipotetycznyHipokryta

ale za to ma czym oddychać i na czym usiąść ;-)

ocenił(a) serial na 5
Faraon_5

Dziwny masz gust, nie powiem :)
Dla mnie jest okropna i tyle. Do tego co pisałem wcześniej mogę dorzucić jeszcze PASKUDNE, GRUBE uda.

ocenił(a) serial na 10
HipotetycznyHipokryta

Zgadzam się, z 5/10 kg jeszcze by jej się przydało zrzucić. Głos ma strasznie skrzeczący, ale sobie go przecież nie zmieni. A co do fryzur to uważam, że do jej kształtu głowy nie pasują i wygląda jakby miała bardzo szeroką szyję.
Faraon, a to według Ciebie WSZYSTKIE normalne, szczupłe kobiety nie mają czym oddychać? Chyba tusza to nie jest jakiś wyznacznik.

ocenił(a) serial na 7
hearther

Dagi głos akurat mi się podoba. I jeśli krytykujecie Dage to znaczy że sami macie jakieś kompleksy.

ocenił(a) serial na 5
__Cleo Sertortii13

Przejrzałaś mnie - krytykuję dagę bo jestem karłem :)

marajka

w ogóle ona wygląda jak taka typiara z mowu taki babochłop co niejednego typa by najebała. Strasznie odpychajaca

ocenił(a) serial na 7
klonex

klonex - sam jesteś odpychający i te twoje beznadziejne posty. Jako jedyna tutaj chyba lubię Dage.

ocenił(a) serial na 6
__Cleo Sertortii13

jedyne, co mnie irytuje to jej głos - fakt, jest paskudny; ni to chrypa, ni skrzek..

marajka

Racja, również nie umknęło to mojej uwadze.

Btw. Zauważyliście, że zmiany zachodzące w wyglądzie "aktorów" z obsady PM są jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności powiązane z tym, co ludzie piszą na ich temat na Filmwebie? Sam przykład gubiącej zbędne kilogramy Dagi, czy też Pawła, który postanowił ogarnąć tego swojego mopa na głowie i pozbyć się tych swoich wiejskich kozaczków wskazuje na to, że chyba ktoś "WAŻNY" z PM tu zagląda.

ocenił(a) serial na 4
Cox_92

to niech jeszcze Majka coś zrobi ze swoim lookiem gimnazjalistki ze spineczką;p

marajka

PAWEŁ JEŚLI TO CZYTASZ TO WYJEB TE KOZACZKI

ocenił(a) serial na 4
klonex

kozaki sa ok jesli czasami nosi się tez coś innego;p

marajka

oh zauważyłem że dorwał czarne trampeksy propsy paweł

ocenił(a) serial na 5
klonex

To, że ściął to coś z łba to i tak już duży sukces. Wygląda o wiele lepiej.

HipotetycznyHipokryta

Aktorka wcielajaca sie w role Dagi, grala tez w Przystani - tez Dagmare i tam gral tez Radzio :D i sie z niej smieli. Pamietam tekst, ze ona byla gruba w szkole i sie z niej smieli "DAGMARA - KATAMARAN" :D :D :D

Oprah11

Też to oglądałam. ;) Ale mimo wszystko w tamtym serialu, wydawała mi się ładniejsza, bardziej seksowna niż po prostu gruba.

Bonjour_Madame

Masz racje - w Przystani jakos lepiej wygladala niz tu.
No i tam nie robili z niej nie wiadomo jakiejs laski, a tu miss world.

marajka

kozaki są straszne ...

Cox_92

Paweł musiał ogarnąć "mopa" na głowie bo gra w serilau "misja afganistan" czy jakoś tak i stąd ta zmiana. Ale ciekawie w serialu wytłumaczyli tę nagłą zmianę fryzury hehe

MuchaTseTse

jak wytłumaczyli? bo niestety mi to umknęło ;<

pringles

Paweł, bodajże w swym pijackim amoku i poddenerwowaniu, jechał autem, z tego co pamiętam. Miał jakiś wypadek i w wyniku tego doznał urazu głowy, po czym znalazł się na Izbie Przyjęć. Tam pan dr zasugerował obcięcie włosow w miejscu rany, aby prawidłowo go opatrzyć. Jednak kozacki i radykalny Paweł stwierdził, iż włosy trzeba obciąć po całości, jak leci. Efektem tychże wydarzeń jest nowa fryzurka Pawła:P Dokładnie nie pamiętam, ale z grubsza coś w tym, stylu było.

marajka

wczoraj na kolacji z tym adwokacina wygladala jak tranzystor, jakas taka kwadratowa :/

ocenił(a) serial na 5
milenasy

Może schudnąc jeszcze z 20 kg ,ale twarzy i tak nie zmieni.

ocenił(a) serial na 7
Rogs

Daga jest ładna, widocznie ty jesteś brzydki, czy brzydka? skoro tak twierdzisz.

__Cleo Sertortii13

zwyczajna jest

ocenił(a) serial na 4
Oprah11

niektóre grube są fajne ale ta to chyba facet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
Reznik

Reznik - po prostu jej zazdrościsz i tyle.

__Cleo Sertortii13

jestes gruby?

ocenił(a) serial na 4
milenasy

cleocośtam nie zazdroszczę jej....bo czego ?? torbostanu ???\\\\milenasy a co ?? chcesz się umówić ?? jak jesteś laska to pokaż fotkę a jak jesteś pedał to spjerdalay

ocenił(a) serial na 7
Reznik

Reznik - Po co mam pokazywać swoje zdjęcie w internecie? A po za tym nie mogę być pedałem bo jestem dziewczyną.
I nie wiem dlaczego uważacie że muszę być gruba bo bronie grubych osób. Jak chcecie wiedzieć to nawet jestem 2 kg za chuda. A po za tym nie jestem brzydka, nawet ludzie na ulicy mówią mi że jestem bardzo ładna.
Więc przestańcie być tacy staroświeccy że brzydkie osoby muszą bronić brzydkich, a ładne ładnych. ;)

__Cleo Sertortii13

Pokaż zdjęcie to uwierzymy :)

Faraon_5

z twojej wypowiedzi wynika, że masz nie więcej jak 15 lat. 'ludzie mi na ulicy mówią, że jestem ładna' hehehe czyli sugerujesz, że przypadkowe osoby zaczepiają Cię jak sobie pokojnie snujesz przez miasto i mówią ' przeprasza panią ale jest pani tak niewiarygodnie piękna i świeża jak rosa na polanie...'? no błagam:) chyba ze masz na myśli robotników gwiżdżacych na KAZDA dziewczynę, albo starszych panów dla których wszystkie jesteśmy piękne. Jedna sprawa każdy ma prawo do swojego zdania, dla jednych ktoś może być piękny i mieć śliczny głos dla innych nie. Więc po co od razu wysuwać koncepcję ze ktos ma kompleksy bo uważa, że (w tym przypadku Daga) jest za gruba? Ja osobiście uważam, że jest ona wręcz ODPYCHAJĄCA. i co wyzwiesz mnie od zakompleksionej grubaski? Nie mam kompleksów, choć jak większośc kobiet mogę sobie ponarzekać, że mogłabym mieć mniej tu i tam :d ale takie uż jestemy. pozdrawiam i wiecej pokory życze na przyszłość:)

ocenił(a) serial na 7
Czarna9922

Czarna9922 - Jesteś śmieszna. Jakbyś chciała wiedzieć to mam więcej niż 15 lat. I nie gwiżdżą na mnie na ulicy chodzi mi że wiele chłopaków w moim wieku lub starszych mnie po prostu podrywa i mówi że jestem ładna.
Faraon_5 - Najpierw ty pokaż fotkę.

__Cleo Sertortii13

jest w awatarze.

ocenił(a) serial na 7
Faraon_5

Mhm, mam uwierzyć że ty? Nigdy!

__Cleo Sertortii13

A po za tym nie jestem brzydka, nawet ludzie na ulicy mówią mi że jestem bardzo ładna. - nie wiem albo nie umiem czytać ze zrozumieniem albo piszesz tu, że mówią to ludzie na ULICY :)

ocenił(a) serial na 7
Czarna9922

Rozumiem że ty jesteś brzydka i po prostu zazdrościsz ale przestań. Gdybyście były ładne wcale byście się mnie nie czepiali.

__Cleo Sertortii13

czy znasz może jakiś inny argument poza zazdrością? bo to już mi sie wydaje STARAŁAM się ci wytłumaczyć. napweno nie jestem tak piękna jak ty:)

użytkownik usunięty
Czarna9922

Argument zazdrości/kompleksów w kontekście krytyki czegokolwiek jest idiotyczny o tyle, że w sumie wyklucza jakąkolwiek krytykę- przykład: 1) uważam, że Marcin Najman jest nieudaną parodią boksera 2) nie boksuję lepiej niż Marcin Najman i z 98% pewnością zostałbym przez niego zmasakrowany w ringu 3) Mimo tego nie zazdroszczę niczego Marcinowi Najmanowi i nie mam wobec niego kompleksów.

btw, żeby nie było, też jestem bardzo ładny, a kiedy idę ulicą, to obcy ludzie najczęściej rzucają mi płatki róż pod stopy.

ocenił(a) serial na 4

ona nie jest brzydka ani nawet gruba tylko ma mocna budowe ciala, grube kosci-prawdopodobnie.

ocenił(a) serial na 7
marajka

Czarna9922 - nie rób ze mnie osoby która się przechwala, myśląc że jest najpiękniejsza na świecie.
Uważam tylko że nie powinniście obrażać Dagi, kiedy sami nie jesteście idealni i macie wady. (oczywiście ja też żeby nie było, że robie z siebie panne idealną).

ocenił(a) serial na 4
__Cleo Sertortii13

każdy jest jaki jest - czy w serialu muszą grać same miss?ale oczywiście podyskutować se można.;p