PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34533
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość
__Cleo Sertortii13

Ale nie wszyscy ją tak dobitnie obrazili (fakt że część tak), niektórzy po prostu stwierdzili, że jest brzydka, ale pisanie że ktoś kto dagę obraża jest brzydki i jej zazdrości to jest już chwytanie się jakiegokolwiek argumentu :) Choćbyś pisała nie wiem co, nie zatrzymasz krytyki, taki jest internet i koniec - może po prostu odpuść.
Ja też uważam, że daga do ładnych nie należy, a jej głos jest tragiczny... zresztą u mnie w domu stwierdzili podobnie. Ostatnio ją ładniej zrobili jak pomalowali jej oczy na żółto i założyli żółte kolczyki (chociaż wiem że pewnie mało komu się podobało, ale jak dla mnie już wyglądała ładniej).

Reznik

do ciebie nie mowie, wiec po co jape otwierasz?dla mnei daga jest brzydka i bronia jej tylko chyba grubasy !

ocenił(a) serial na 4
milenasy

torba jest i chuy !!! i jeszcze ten jej męski głos,jak u transfera.........ale i tak wolał bym ją od sabiny,,,ta to wygląda jak chuy diabła he he

ocenił(a) serial na 7
milenasy

milenasy - ja na przykład nie jestem gruba. No ale w sumie to nie jest istotne. Chce ci tylko uświadomić żebyś nie była taka staroświecka uważając że ładne dziewczyny lub chude zależy jak na to patrzeć nie mogą bronić tych z nadwagą.
A po za tym co się czepiacie? Daga wygląda tak jak powinna wyglądać kobieta!

__Cleo Sertortii13

To kobieta powinna wygladac jak Pudzian?Daga nie ma kobiecej figury, ma męską przysadzista figure. Brak tali, nogi jak kolki,masywna szyja Objac taka to jak obejmowac zawodnika zawodnika MMA. Fajna figure ma Wiktoria albo Mawlina czy Jowita

marajka

A wkrótce efekt jojo :-).

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

Typowi faceci, patrzą tylko na wygląd. nie dziwne że kobiety lecą na kasę.

__Cleo Sertortii13

Może jakby któryś poznał Dagę osobiście, to znaczy tę aktorkę i wydałaby się świetna z charakteru to kto tam wie czy by nie zmienił zdania. A na razie mówimy tutaj o postaci z serialu, o samej aktorce przecież nie wiemy nic, więc oceniamy wygląd, normalne.
Ja jak widzę kogoś na ekranie czy w normalnym życiu to jasne, że oceniam wygląd i sama z własnej woli nie zaczepiłabym kogoś kto mi się nie podoba, bo 'może jest fajny'. Ale jak już kogoś znam i wiem, że jest fajną osobą to kwestia wyglądu może się zmienić.
Ależ ta Daga wzbudziła dyskusję:P

Bonjour_Madame

Dokładnie tak. Mowa o serialu, to raz, a dwa patrzac ''zyciowo'' na relacje damsko-meskie to ona musi mi sie spodobac, zebym chciał ją poznać. Kolezanki mialem w przedszkolu :-) i nie wierze w przyjazn ( bez podtekstow) miedzy kobietami i mezczyznami.

__Cleo Sertortii13

Kobiety leca na kase, bo kur,,, to nie zawod, kur,,, to charakter.

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

a ja wierze! Wtedy kiedy mężczyzna jest gejem, a dziewczyna lesbijką na pewno nie będą siebie podrywać ani się w sobie nawzajem nie zakochają.

__Cleo Sertortii13

A co powiesz na sytuacje, gdy facet deklaruje, ze jest gejem, zeby sie zblizyc do kobiety :-)? Taka sytuacja jest w aktualnie emitowanym serialu na AXN ,,Swiat Christiny 0.'' Swoja drogą humorystyczny serial :-).

Hans_Kloss

Że się tak już setny raz wetnę w rozmowę;) - ja mam jeszcze inną sytuację: dziewczyna zakochuje się w chłopaku mimo że wie że ten jest gejem - ale zakochuje się i już! ;-) No i też problem z przyjaźnią, bo dziewczyna kocha geja a on wiadomo traktuje ją jak przyjaciółkę a nie życiową partnerkę.. Za to taka sytuacja w jakimś filmie była.. Ale sytuacja którą podała _CleoSertotii13 jest na prawdę taka, że rzeczywiście nie ma szans na zakochanie tylko na przyjaźń. W ogóle te wszystkie sytuacje są dosyć ekstremalne już, a jak jest para heteroseksualistów - dziewczyna i chłopak to już z przyjaźnią może być trudniej jak się jedno bardziej zaangażuje..

Bonjour_Madame

Cleo dlaczego nie dasz ludziom wypowiedzieć sie na dany temat tylko od razu ciskasz a to ze zazdrość a to atereotypy ze kobieta musi być szczupła. nie znam osobiscie aktorki oceniam jej wyglad chyba ma prawo mi sie ktos nie podobac? akurat daga jest dla nie potezna słonicą i jakby zrzuciła pare kg swiat by sie nie zwalił. i tyle w temacie. aha :
- nie nie zazdroszcze jej
- nie uwazam ze kobiety powinny wygladac jak modelki na wybiegu
- NIE ZAZDROSZCZE!:)

Bonjour_Madame

Moze byc tez tak, ze ten gej bedzie sie jednak chcial przespac z tą zakochaną w nim przyjaciółką, zeby sie przekonac, czy on jest jednak gejem hahah :-) i moze sie okazac, ze nie jest homo, albo ze jednak jest czy tez, ze lubi tą i tego.

ocenił(a) serial na 7
Hans_Kloss

Czarna9922 - Bo kiedy ja piszę że Daga jest ładna to każdy na mnie najeżdża. I mam tego dosyć!
Hans_Kloss - Mnie nie chodzi o jakiś serial gdzzie facet udaje geja tylko kiedy jest nim naprawdę.

__Cleo Sertortii13

Dla Ciebie jest ładna dla mnie nie wszystko w temacie mamy inne zdanie i tyle :) ja Ci nie narzucam mojego ty swojego. Jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził:)

marajka

Daga tak schudla, ze juz nie musi nosic stanika, zrobila sie deska.