4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

po prostu nie wierze, ze taki stary menel mialby sile zeby dac wycisk takiemu mlodemu byczkowi jak Dominik...

ocenił(a) serial na 4
marajka

Poziom głupoty scenarzystów nie zna granic.
Jak patrzyłem jak kloszard boxuje dominika to chciałem telewizor wyrzucić - chciałem wejść tam i mu wtłuc obum.

maciejewskigostynin

Może Dominik nie umie się bić, albo z litości nie chciał robić krzywdy swojemu staremu.

ocenił(a) serial na 2
Faraon_5

Już o tym pisałem w absurdach. Dominik postrach szkoły daje się pobić nawalonemu o głowę niższemu ojcu. Przecież nie musiał mu nic robić, mógł go tylko odepchnąć. No cóż, scenarzyści wpadli na pomysł, że zrobią wątek o maltretowaniu i nic im w tym nie mogło przeszkodzić. Jakby nie było Dominika, to pewnie zrobiliby pijaka z ojca Bartka, przyjechałby do Wadlewa i spuścił mu lanie...

ocenił(a) serial na 6
Faraon_5

Nawet jeśli Dominik nie potrafi się bić,szlag on ma 17 lat tak ? i nie potrafi go odepchnąć i uciec ? boże bożenko

ocenił(a) serial na 4
Magdalena1996

a jak sie bali tego dziada jak poszli p o ksiazki razem z fabianem;d dwaj młodzi kolesie i nieprzytomny stary dziad... śmiech na sali

ocenił(a) serial na 4
marajka

a w ogóle dominik przystojny chłopak

marajka

no. a Krystian też niczego sobie. prawie sami przystojniacy w tym liceum ;)

ocenił(a) serial na 6
marajka

Dokładnie,nie rozumiem co scenarzyści robili podczas pisania scenariusza.I dziękuję że nie tylko ja sądzę że Dominik to nieziemski chłopczyna,taki mój gust :))

Magdalena1996

Dla mnie Dominik to nic specjalnego,strasznie pospolity z wyglądu...noo,ale każdy ma swój gust ; )

użytkownik usunięty
marajka

no fajny :)

użytkownik usunięty
marajka

No masakra z tym.

W ogóle rozpier...ala mnie w polskich serialach to, że dajmy na to - Maryśka dopiero co o mało nie została odstrzelona przez jakiegoś tam mafioza, po czym kilka odcinków później wszystko już jest pięknie ładnie, zero wspomnień i zarządza sobie barbarjanem, bo przecież nic się takiego nie stało :D

ocenił(a) serial na 6

dokładnie,haha

ocenił(a) serial na 1
Magdalena1996

Dobrze, ze syndromu sztokholmskiego nie dostała... Zreszta Marysia już z Mafią miała do czynienia ze 4 lata temu. Widać z traumą można żyć:]

ocenił(a) serial na 5
marajka

Dominik to byczek , ha ha ha ha ha .

ocenił(a) serial na 6
pawel355

Wiesz co chciała powiedziec poprzez słowo ''byczek'' ? Młody i nie z samych kości zbudowany,widać facet zazdrosny.

ocenił(a) serial na 5
Magdalena1996

Ty masz coś ze wzrokiem .
A odnośnie zazdrości to facet o faceta nigdy nie jest zazdrosny , chyba że pedał .
Natomiast kobiety często zazdroszczą sobie urody, szczególnie te które już nie są pierwszej młodości ;)

ocenił(a) serial na 6
pawel355

Spoko,bo w wieku 17 lat KAŻDY mężczyzna jest silny,na wskutek dorastania,Twoje kości rosną i nie jesteś tak słaby jak osoba w wieku 12 lar prawda ? po za tym nasi przodkowie w wieku 17 lat sami musieli bronić się przed zwierzętami,wiec pomyśl czasem zanim coś napiszesz.

ocenił(a) serial na 6
Magdalena1996

Ty również powinnaś zastanowić się zanim coś napiszesz.
"Każdy 17 latek jest silny bo dorasta..." No kürwa...

ocenił(a) serial na 6
raiden19

W wieku 17 lat (około) dorastasz,więc może dziwnie to zabrzmiało.Nie miałam na myśli mięsni stąd do Chin tylko po prostu potrafisz się obronić.Kierwa

ocenił(a) serial na 1
pawel355

Faceci nie są o siebie zazdrośni? Wychodzisz kiedyś z domu? Faceci są o siebie tak samo, o ile nie bardziej zazdrośni od dziewczyn.

ocenił(a) serial na 5
nietwojasprawa

O co są zazdrośni . Podaj przykład .

ocenił(a) serial na 1
pawel355

O dziewczyny, o wygląd, o status społeczny, pieniądze, samochody, telefony, pracę. U mojego ojca w pracy to widać doskonale właśnie na podstawie tak idiotycznej rywalizacji jak komóreczki. Jeden kupił nową, to drugi musi mieć lepszą o 1 megapixel, trzeci więcej ramu, czwarty lepszy wyświetlacz i tak w kółko, rywalizacja i zazdrość. Najlepsze jest to, że nawet nie wiedzą co znaczą te cyferki. To samo samochody jeden kupił nowy z lepszym silnikiem, to drugi musiał kupić z lepszym silnikiem i większe, a trzeci znowu jakieś inne, a jedyne do czego auta używają to jazda tam i z powrotem do pracy. W ogóle mówienie, że zazdrość nie istnieje wśród kogokolwiek jest głupotą bo zazdrość i rywalizacja i dążenie do bycia lepszym od innych to czysta biologia.

ocenił(a) serial na 5
nietwojasprawa

Zazdrośni o kobietę to zgodzę się , zawsze może być młodsza i piękniejsza. O kasę , samochody , sprzęt to niezależnie od płci ludzie są zazdrośni . Jeśli chodzi o wygląd to na pewno nie w takim sensie jak kobieta. Może ktoś ewentualnie zazdrościć muskulatury , sprawności fizycznej ,itp ale i tak mi się to wydaje idiotyczne.
Jeszcze odnośnie wyglądu to może jak ktoś jest pedałem albo pół na pół tzw. bi to zwraca uwagę na wygląd innego faceta.

ocenił(a) serial na 1
pawel355

Gejem, nie pedałem. Ale zazdrość nie ma nic wspólnego z pociągiem. Można komuś zazdrościć wyglądu nie chcieć go przeruchać, tylko większość młodych chłopaków tego nie przyzna bo zostaną uznani za homo, co w naszym kraju jest jedną z największych obelg. Jak się nie ma kompleksów, to można spokojnie powiedzieć że drugi koleś jest przystojny, ale w otoczeniu normalnych znajomych i przyjaciół, bo nie warto mieć takich przed którymi ukrywa się swoją opinię w obawie przed wyśmianiem.

ocenił(a) serial na 5
nietwojasprawa

Ale na prawde pociiąg seksualny ma bardzo dużo wspólnego z tym jak postrzegamy drugiego człowieka.
Nie jestes facetem to tego nigdy nie zrozumiesz .

ocenił(a) serial na 1
pawel355

Skąd założenie, że nie jestem? Ma dużo wspólnego, ale mi od początku nie o to chodzi. Można zazdrościć drugiemu facetowi, że jest przystojniejszy nie mając chęci go przeruchać. Każdy facet umie ocenić czy drugi jest przystojniejszy od niego i skoro jest lepszy w tym aspekcie to można mu zazdrościć. Magdalena założyła, że mu zazdrościsz wyglądu bo wyśmiewasz tego gościa, może to nie prawda bo w sumie postury kulturysty to on nie ma i byczek to raczej nietrafione określenie, co nie zmienia faktu, że facet może drugiemu zazdrościć czegokolwiek.

ocenił(a) serial na 5
nietwojasprawa

Jeśli jesteś facetem to masz coś z tego geja . Bo mnie wisi i powiewa jak drugi facet wygląda.
Nawet niebardzo wiedziałbym który jest przystojniejszy .
Natoniast doskonale wiem jaka kobieta mi się podoba .

ocenił(a) serial na 5
nietwojasprawa

I powiem ci że kiedyś widziałem artykuł w w necie o przystojnych facetach i każdy z nich budził u mnie odruch wymiotny i ani trochę mi się nie podobał. I nie mam do dzisiaj pojęcia co ktoś w nich widział.
Bo ja bym ich wszystkich sprzedał na targu niewolników na mydło do Wietnamu.

ocenił(a) serial na 1
pawel355

No bez przesady, żeby wymiotować na widok faceta :P, nie polecam więc serialu Spartakus, basenów i siłowni :)

ocenił(a) serial na 5
nietwojasprawa

Jakoś nie przepadam za pozującymi modelami i nie sprawia mi przyjemności oglądanie ich .
Sorry ale nic na to nie poradzę . Wole kobiety.

nietwojasprawa

Zazdrość tego typu powoduje, że ludzie są nieszczęśliwi, wszystko robią na pokaz nawet wbrew sobie. Wiem, że pewnie jestem jakiś "inny", ale ja jakoś nigdy w ten sposób nie rywalizowałem. Gdy moim znajomym dobrze się powodzi, to się cieszę, a nie staram się za wszelką cenę ich "przebić" czy źle im życzyć.

pawel355 moim zdaniem ma racje, że faceci dużo rzadziej są zazdrośni o innego faceta a jeśli już, to inaczej to wygląda niż u kobiet.

ocenił(a) serial na 1
kindybal

Nie powiedziałbym, że rzadziej, a raczej lepiej to ukrywają, bo zazdrość trzeba maskować, bo się inaczej jest mało męskim, bo to przecież domena kobiet, a dla mężczyzny hańbą jest porównanie do kobiety ("Co ty baba jesteś, czy chłop?"). Zazdrość też mi jest obca i myślę podobnie jak Ty, ale niestety dużo osób wplątało się w ten łańcuszek, który opisałem wyżej. Ojciec powoli się wciąga, bo jak telefony go nie interesowały, to teraz musi mieć jakiś fajny, z ośmioma megapikselami (nawet nie wie co to znaczy), samochód też chyba będzie zmieniać, bo inni mają lepsze.

marajka

Już nie mówiąc że ojciec Dominika był pod wpływem xD

ocenił(a) serial na 6
marajka

To faktycznie było żałosne. A z Dominika taki byczek jak z koziej düpy trąba. Może jak założy tą swoją wypasioną bluze i jeszcze ze 2 pod spód to tak. Jest to normalnie zbudowany koleś nie wyrużniający się niczym szczególnym.

ocenił(a) serial na 6
raiden19

Tak,ale na pewno potrafiłby się obronić przed żulem który przewraca się po dotknięciu go palcem.

ocenił(a) serial na 6
Magdalena1996

Biorąc pod uwage że Dominik ma 17 lat jego stary nie ma więcej niż 45. Nawet niektóre żule w tym wieku mają więcej siły niż dopiero co dojżewający 17 letni gnojek. No chyba że jest stałym bywalcem siłowni a w przypadku Dominika tak nie jest.

ocenił(a) serial na 6
raiden19

*dojrzewający