Zrób coś ze swoją twarzą, bo jak Ciebie pokazują, to muszę zasłaniać oczy... Jesteś młodą kobietą, grasz w dwóch serialach, to chyba stać Cię na wizytę u kosmetyczek, itp.?
Przesadzacie. Jestem pewna, że na co dzień, w pracy czy gdziekolwiek widujecie laski o wiele brzydsze od niej i założę się, że jakoś oczu nie zasłaniacie. Ola jest normalna, a w związanych włosach wygląda ok.
Ale to jest aktorka mająca fryzjerów, stylistów za darmo. Już nawet Nikola jest wyraźnie ładniejsza.
miss świata z niej nie zrobią,niech wyprostuje te swoje kręcone kłaczkii odstawi nadmiar herbaty na bok,buty na wysokich obcasach też są wskazane i może będzie OK
Nikola??? ładniejsza??? chyba po prostu bardzo nie lubisz Oli skoro coś takiego piszesz... Ola nie jest miss świata, ale nie jest brzydka obiektywnie patrząc. Nikola ma jakieś dziwne bruzdy koło ust i odstające uszy
no własnie,chodzi ci o gałganka?,mnie tam nie pasi jej fryzura i to że sprzedaje starego....a tobie?
nie jest brzydka ,dopóki włosów pokręconych nie rozpuści, najlepiej jak związane so,albo jakby prostowała jak kiedyś,chociaż to niszczy włosy,a niech wygląda jak jej sie podoba,chociaż szczerze jak ma kręcone rozpuszczone to mnie jakoś drażni i irytuje,wtedy jest właśnie tym gałgankiem,a tak to nawet sympatie wzbudza,dziwne ile fryzura może robić
Gówno tam, Olka zawsze wkurvia nieźle. :P Nic jej nie da zmieniona fryzura - z takim pretensjonalnym wyrazem twarzy i niezrozumiałą manią władczości to się nie może udać.
sory ale ona jest przeciętna, mówisz tak dlatego że jej nie lubisz ;/ już nie miałaś/eś co wymyślić? jak zwiąże włosy jest ok -,-'
To też do mnie? Bo mnie się Olka wybitnie nie podoba. Jestem smutny, że lustereczko jeszcze jej nie podpowiedziało, że jest kiepawo. : (
zwrocilam dzisiaj uwage na palce Oli. ma jakies takie dziwne palce i paznokcie jakby jej odpadly i wyrosly nowe fuj Generalnie dziewczyna nie dosc ze wyglada jak karlica, chodzi jakby miala kajaki zamiast butow i jest mega irytujaca to jest robia z niej jakas pieknosc a nikt na takiego szczura nie zwrocilby uwagi.
I co z tego że mała??? Małe dziewczyny są 100 razy ladniejsze. A Ola bylaby ladniejsza w.dlugich, prostych włosach.
A nie te kłaki co teraz ma (zobacz w Przyjaciolkach)
Małe? Przecież ona nawet 155 nie ma (raczej). Mała kobieta to ma 160 cm wzrostu, a byłaby wyższa od Oluni niemal o głowę.
Król ma 178 centów, a wygląda jak mutant przy swojej córuni. O_o Wysokie dziewczyny są najlepsze, te długie nóżki... :)
Co kto lubi, ale ani małe ani bardzo wysokie dziewczyny nie są ok. Najlepsze laski mieszczą się w przedziale 165-175 moim zdaniem. Generalnie nie podobają mi się krótkie nogi, a małe dziewczyny automatycznie takie mają.
ja tez lubie male dziewczyny, sama mam 1,60m , ale ona m okolo 1,50, przy niskim wzroscie kazdy cm sie liczy a ona wyglada nieforemnie, no po prostu jak jakis niedorób. i tyle w temacie
To pewnie ty jesteś tak ładny że się sam podniecasz.
Ola bylaby ladna jakby Miała dlugie proste.wlosy.
A to że jest mala to największa zaleta. Małe.dziewczyny są the best.
co wy chcecie od jej włosów?? sabina ma kilka piórek i to jeszcze sfarbowanych na dziwny blond a jakoś nikt się nie czepia... niska czy wysoka to kwestia gustu choć ona rzeczywiście nie jest niska a nieprzyzwoicie niska i do tego ma dziwne proporcje ciała;p trochę śmiesznie wyglądają takie laski z wysokimi chłopakami coś jakby koleś dziecko prowadził niemniej nie jej to wina;)
a tak przy okazji znalazłam to http://atakklonow.pl/11239
przelecialam troche te porownania i wiele takich na sile, a dominika i ta druga? haha nie wiem kto to wymyslil. bo sa szatynkami wiec sa podobne?:D
Dominika nie jest wyjątkowo niska - ma 158 cm. Wiele aktorek jest podobnego wzrostu, albo jeszcze niższych, np. Eva Longoria -157 cm, Sarah Michelle Gellar 158 cm.
ale ona ma dziwne proporcje ciała i przez to sprawia takie wrażenie. podobnie jest z wysokimi jak mają dobre proporcje to wyglądają przepięknie a wystarczy bardziej męska budowa ( patrz Daga) itp i już wrażenie jest słabsze. z każdym tak jest w sumie;p