Jeju jak ja lubię gościa! Mimo iż przypuszczam, że ta cała gadka szmatka do siostry Radka
to tylko pic na wodę to taki fajny jak jest niby taki czuły i milutki, fajnie się ogląda haha
łeeeeee myslalem ze porwie mloda albo cos... a tu taka szopka :D zakochal sie buhahhaha...
" Dragon namawia Patrycję na wspólny wyjazd na miasto. Dziewczyna prosi Mirkę, by kryła ją przed bratem. Dragon postanawia wyłudzić od Wekslerowej sto tysięcy złotych, pod pretekstem opłacenia okupu za Patrycję. " Niewiele się pomyliłeś :-D
ja też się nabrałam :( Może dlatego że lubię takie historie, gdy "zły" chłopka, planuje jakiś kolejny przekręt (chce do tego wykorzystać dziewczynę, udaje że się w niej zakochał) ale z czasem się w niej zakochuje naprawdę :) i staje się dobry :D Wiem że to trochę naiwne, ale lubię takie filmy (np. Szkoła Uczuć) i miałam nadzieję że tu też tak będzie
Ej bez kitu jak można było sie nabrac na te jego gadki od razu było wiadomo, że on ściemnia! Swoją drogą jakos ten Dragon wypiękniał, wczesniej jak z Radziem obrabiali chatę Sabiny, to taki brzydki był, a teraz niezły się zrobił
tego czy wypieknial to nie wiem... dzieki bogu gejem nie jestem...
no mozna mozna ale jak sobie przypomne te jego gadki taki pewniaczek.... w sumie nie zwrocilem wiekszej uwagi bo lepszy watek sie zaczal. az sie rzygac chce jak grzesiu z ta jego ukochana...... robi z siebie totalnego idiote. i oczywiscie wie o tym
I BARDZO DOBRZE TAK KONFIDENTOWI RADZIOWI..JESZCZE WCZORAJ W PAPE DOSTAL JESZCZE TYLKO KAPUS I OFIARA ZYCIOWA MIKSER I BEDZIE PORZADEK A DAGE GODZILLE WYSLAC NA MADAGASKAR
dobra była dzisiejsza scenka jak on mówił :"chciałaś się ze mną przespać ?" "to nic straconego!" i sie na nią rzucił . Scena jak Patrycja kapuje się co on chce zrobić i rzuca się do drzwi a on za nią haha myślałam że ten pokój jest mniejszy a tam można tak popierniczać jak w matrixie xd
albo jak on i mikser ręce w pięści i do walki jak zawodowi bokserzy. Ja nie mogę dlaczego on sobie pozwolił dowalić jakiemuś lamusowi ! Pewnie już go dłuuugo nie zobaczymy . Bez niego ten serial bd nudny,nawet jak zrobią z niego nawróconego to i tak ta koncepcja jest do bani, Dragon w serialu wyłącznie w wersji hard !:(((