Bardzo lubię tę postać, choć przez większość jest znienawidzona przez swoje zachowanie , zwłaszcza wobec Patrycji ... gdzie pojawia się Dragon, robi się gorąco ;p
Ale wygarnął Pati dzisiaj. Zastanawia mnie scena w której Patrycja już po uwolnieniu, leży na łóżku, płacze , oglada ich wspólne zdjęcie i mówi :"dlaczego się w tobie zakochałam?!" skoro laska się zakochała to chyba tak łatwo jej nie przejdzie ... jeszcze wyemitują odcinek jak Patrysia posunie do paki na widzenie ;D
A mnie ciekawi co innego - dlaczego wcześniej nie chciał jej przelecieć kiedy sama tego chciała, a dziś nagle chciał ją zgwałcić, z czego i tak w końcu zrezygnował.
nooo mnie też to ciekawi, ale Radziu dał nam odpowiedz "to psychopata", może on nie lubi się bawić w podchody albo lubi "na ostro" ;p
Daj spokój niunia. Co to za czarny charakter. Zostać pobitym przez tego chuderlawego studenta, to prawie jak przegrać życie. Jak teraz wyjdzie z więzienia, to nawet pierwszoklasisty nie uprowadzi, bo wszyscy będą wytykać go palcami.
No fakt taki serialowy Dragon jako "czarny charakter" na pewno nie dorównuje jakiemuś nie wiadomo jak złemu zbirowi, ale na miarę tego serialu i ich postaci jest zły w porównaniu do takiego Hubercika czy Pawełka, choć z nich to też niezłe numery były. ;D
Lubię jego postać ,no może nie jest przesiąknięty złem, ale nie uznaje żadnych zasad przez to jest ciekawszy, nieprzewidywalny i nie nudzi jak reszta serialowej zgrai ... mysle ze takie postaci jak Dragon, Igor, Florczak są tutaj potrzebne, żeby nie zanudzać widza na śmierć ;DD
No chyba logiczne dlaczego... Poprzez gwalt chcial ja mocno skrzywdzic i zaznaczyc slad w jej psychice na reszte zycia. Co z tego, ze mogl ja wczesniej przeleciec, skoro ona myslalaby, ze to z milosci? Wtedy jeszcze nie mial wobec niech takich zamairow, bo realizowal swoj plan, a gdy sie spieprzylo to chcial ja zgwalcic - proste.