4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Na przestrzeni lat i odcinków wielu bohaterów zmieniło swoje osobowości wiele razy. Wpisujcie swoje typy.

~~Maria Radosz- z początku niewinna dziewczynka, która świata nie widziała poza dziadkiem i ojcem, przerażona wielkim "światem", kujonka i wieczna dziewica. Później była striptizerką, zdradzała męża, była zimna i wredna, po rozstaniu z Pawciem już nie była taką cnotką, zapomniała o całej rodzince z Wadlewa i skupiła się tylko na sobie i swoich facetach.
~~Kinga Żukowska- zaczęła jako zbuntowana nastolatka, eksperymentowała z narkotykami, wagarowała i miała wielu facetów. Jako nastolatka zaszła w ciązę, żeby potem przemienić się w matkę polkę. Niestety niewiele zmądrzała.
~~Sabina Weksler- zbuntowana, bogata paniusia, która podrywała swojego ochroniarza Pawełka. Później trochę próbował ją ugłaskać Błażej ale ostatecznie to zakręcenie kurka przez tatusia zmieniło jej podejście.. Teraz jest wspaniałomyślną i troszczącą się o innych Matką Teresą, która wybaczyła nawet siostrze niedoszłe morderstwo. Nie wspominając już, że między czasie zdążyła wiele razy "zakochać się na zabój", wyjść za mąż, owdowieć, stracić dziecko, otrzeć się o śmierć przy powiększaniu cycków, otrzeć się o śmierć po pobiciu przez Igorka no i oczywiście trzeci raz- uciec z płonącego domu :)
~~Aneta- kiedyś kręciła z gangsterami, miała w domu synka pijaczka Andrzeja i była wrednym babskiem, a teraz jest ciotką klotką i niańką do wszystkich dzieci z kamienicy. Po prostu do rany przyłóż, a najbardziej pomaga Marysi, kiedy ta ma swoje rozterki "Ahh Marysiu ja wiem wszystko i wszystko ci powiem, a Julką się zawsze zajmę, kiedy chcesz ojojoj"

ocenił(a) serial na 4
TomorrowlanD1991

Izabela - ostra suka, ktora chciala zabic w zemscie Artura. teraz wspaniala ciotka dobra rada...
Dominik - znęcał się nad Fabianem, był bufonem. teraz wspaniały, koleżeński, honorowy chłopak.

ocenił(a) serial na 4
TomorrowlanD1991

~~ Marek Żukowski ~~ kiedyś rozrywkowy mężczyzna, lubił jak w jego domu mieszkało dużo osób, bo się coś działo, lubił wódkę popić i zabawy. Obecnie jeden z najbardziej narzekających postaci w serialu, teraz się skarży że w domu nie może odpocząć bo ciągle coś się dzieje...
~~ Artur Kulczycki ~~ Kiedyś wkurzał Pawła, upokarzał, a do tego dobierał się do Majki. Szantażował Pawła o tym ich zakładzie kto pierwszy przeleci Majeczkę itp. Później pokrzywdzony przez ojca który przespał się z jego dziewczyną. Wyprowadził się z domu i tak oto diametralnie zmieniło się jego życie....
~~Bartek Miedzianowski ~~kiedyś żartowniś i zgrywus chciał odbić Majeczkę Pawełkowi (kolejny). teraz po prostu sztywniak, miły i wielkoduszny

ocenił(a) serial na 4
mateusz815

~~Andrzej Pałkowski~~ kiedyś debil i wsiurek teraz wielki agent pracujący nie wiem: dla Rajmunda? czy jak to tam było
~~ Mikser ~~ Kiedyś rozrywkowy chłopak, łamał prawo . Teraz po prostu zwykła ciota, zresztą sama ksywa już na to wskazuje

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Jeszcze Fabian- najpierw drewno które trzesło się jak dziewczyna siadła obok.Teraz drań który zostawił swoją dziewczynę i ją zdradza,awanturnik,pijak i cpuń.Na dodatek zarozumiały buc sponiewierał Dominika bo ma bogatych rodziców a tamten ma gorzej.

Beata- leniwa cwaniara,oszustka,złodziejka.Teraz przykładna pracownica baru,przyjaciółka Marysi i Artura którym chętnie pomaga.Prowadzi się przyzwocie miała moralniaka żeby uprawiać sex z pracownikiem firmy remontowej.Na dodatek już nie taka głupia gęś dużo widzi,potrafi powiedzieć fajny kawał i odgryzść się Kindze.

Radek- kiedyś oszust i złodziej-dzisiaj uczciwy mąż i spokojny chłopak który jest domatorem i nawet jak miał iść na mecz koszykówki prosił żonę o pozwolenie jak dziecko rodzica.

Hubert-kiedyś wzór cnót wszelakich opiekujący się Majką i nieswoim dzieckiem.Teraz głupek który daje się robić Sandrze jak przedszkolak.

Wiktoria-kiedyś fałszywa dziewczyna która chciała odbić Bartka Ewelinie,dzisiaj wspaniała żona która nawet dla żartu nie dała by się objąć innemu chłopu.
Seweryn-kiedyś wyrywał Aurelię wróg Mariana dzisiaj jego najlepszy kumpel na którego zawsze można liczyć,człowiek o wielkim sercu zakochanym w Dorotce.
Marian-dalej cwaniak ale już bardziej myślący o innych,zdarza mu się zrobić coś dla innych.Bardzo rodziny koleś.

ocenił(a) serial na 4

Marian to się nie zmienił, może na początku serialu był trochę bardziej głupkowaty, ale był opiekuńczy w stosunku do Emilki

użytkownik usunięty
mateusz815

W sumie on trochę na wyrost.Wogóle dużo postaci się zmieniło.Ja ostatnio polubiłem Seweryna w sumie w porządku z niego facet nie to co jego braciszek.

ocenił(a) serial na 7
mateusz815

Dokładnie, Marian się raczej nie zmienił od początku serialu.

Dominik - na początku znęcał się nad Fabianem, a potem zostali najlepszymi kumplami.

użytkownik usunięty
Ola_2705

Taka tendencja Dominik przeszedł pozytywną przemianę a Fabian negatywną.

ocenił(a) serial na 4
TomorrowlanD1991

~~Roman Kłosek - kiedyś miejscowy wariat, który za Bartkiem latal z siekierą i widłami, a dziś już nikt się go nie boi, jakoś spokojny się zrobił.

~~Nikolka- utrzymanka i oszustka. Mieszkała z facetem tylko dla kasy i chodzila z nim do łóżka z tych samych pobudek, a teraz przykładna żona i uczuciowa siostrzyczka dla Patrycji. Jest przeciwna temu, co sama nie tak dawno robiła.

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Akurat z Romanem się zgodzą taki mięczak się z niego zrobił.Ciągle narzeka że nie ma siły pracować i narzeka na zdrowie.Nawet alkoholu nie pije.Ale Nicola znowu wielkiej przemiany nie widzę,wcześniej wcale nie uważa się że złą osobę.Kiedyś jak Radek jej powiedział że jest zwykłą dziwka dała mu w mordę a to była prawda nie dość że sypiała z dwoma facetami naraz to jeszcze z jednym za pieniądze.
Dalej to ona o wszystkim decyduje Radek coś siostrze mówi ona tupnie nogą i Radek ustępuje.Przecież to że pracuje jest bardziej koniecznością w końcu bajer z dwoma facetami nie miał racji bytu.Ani Radek ani Julian nie chcieli żeby ich kobieta sypiała z innym.Ale to fakt jest trochę lepiej pracuje i studiuje ma jednego faceta.Ale z charakteru wiele się nie zmieniła dalej jest zakłamana i ma się za wielką idealistkę.

ocenił(a) serial na 4

no właśnie chodzi o to, że ma się za taką "ukochaną siostrunie i przykładną żonę", ale wcale taka nie jest. Tylko próbują ją kreować, ale jakoś nie wychodzi.

użytkownik usunięty
TomorrowlanD1991

Też tak właśnie uważam.I jeszcze to jej pokazywanie jaka jest zajęta i zapracowana.Musi wszystkim zakomunikować że najpierw uczelnia a potem praca.A też nie wiadomo czy np nie pracuje dorywczo no 0,5 etatu.Jak kiedyś mówi że nas i tak całymi dniami nie ma w domu,ciekawe czy w czasach jak nie pracowała i nie studiowała też tak się z tym odnosiła,pewnie też zgrywała zajętą.

użytkownik usunięty

Autorze, a skąd ty wiesz,że Majka była na początku produkcji dziewicą? ;) no chyba,że coś przeoczyłam.

użytkownik usunięty

Była dziewicą mówili o tym.Dlatego ten zakład kto pierwszy ją przeleci był tak ważny.Paweł i Majka długo się do ich pierwszego razu przygotowali bo ona nigdy wcześniej tego nie robiła.

użytkownik usunięty

A teraz zaś nie ma żadnych pohamowań ;). Zastanawiam się czemu scenarzyści tak radykalnie zmienili Majkę. Jak napisałam w innym wątku,ona nawet nie pamięta o dziadku i ojcu. Ale ustaliliśmy,że aktor grający dziadka może choruje ze względu na wiek i scenarzyści nie chcą go męczyć. A Dąbrowski ma inne plany zawodowe.

użytkownik usunięty

Wiesz każdy kij ma dwa końce.Ona nie zajmuje się rodziną ale jest też nieżależna rodzina jej nie pomoga i nie siedzi rodzinie w kieszeni.Kinga na pewno jest gorsza co z tego że czasami zajmie się Danusią i coś w chałupie zrobi jak siedzi u Ojca w kieszeni,ten jej ciągle pomoga finansował jej chłopaka.
Mieszka w jego mieszkaniu,poza tym zarządza knajpą której Ojciec jest właścicielem.Gdyby chciała jechać do Kanady miała Ojca i siostrę w dupie i nie przejmowała się jak Ojciec sobie poradzi.
A majka nie zmieniła się jakoś bardzo,no może faktycznie jest bardziej wyzwolona i już sex nie jest dla niej tak wielką sprawą.
Ale przecież często tak jest że kobieta najpierw nie ma długo zadnego faceta,potem długo z jednym potem też długo z kolejnym a potem już tak się nie pilnuje podobnie jest z męzczyznami.Najpierw nieśmiały dzieciak a potem macho który zdobywa kobiety.

użytkownik usunięty

Kinga kiedys mieszkala sama z Tomkiem w mieszkaniu Emilki,ale wrocila,bo Marek tak chcial,bo raz zaslabla i ojciec chcial ja miec na oku. Wtedy byla jeszcze Teresa. A Danusi wcale nie pokazuja. Ja nie pamietam jak ta dziewczynka wyglada nawet. Jak pada pytanie o nia to zawsze jest odpowiedz,ze spi albo ze jest w przedszkolu.

użytkownik usunięty

Kinga nigdy nie miała ambicji żeby się usamodzielnić.ma 30 lat i dalej zachowuje się jak licealistka która żyje beztrosko,i nie przejmuje się.

użytkownik usunięty

Tak jej wygodnie. Przeciez ma jeszcze fitness(dawno nie pokazywany swoja droga) i jakie ona ma z tego zyski skoro'nie stac ja na wynajem mieszkania albo kawalerki.

użytkownik usunięty

Wiadomo że tak Ojciec nie tylko ją ma sponsorować ale również zajmować się jej dziećmi.Jeszcze jak Ojciec był z Anetą to i ona pomogła teraz też pomaga.Z Fitnessu odeszła Anka,Łukasz więc nie wiem jak oni
tam dają radę.Kiedyś fitness był pokazywany ciągle teraz nigdy.
Nie wiadomo kto tam teraz pracuje.Niewiadomo czy została Elka i czy Kinga zatrudniła nowych pracowników.

użytkownik usunięty

Nie pamiętam Elki. Bo pewnie nie pokazują fitnessu,bo odeszła Anka i Łukasz.

użytkownik usunięty

Wysoka,bardzo fadna blondynka o niebieskich oczach.W sumie w tym fitnesie też niezły burdel był każdy z każdy.Paweł sypiał z Anką,trochę podbijał do Elki,Elka trochę kręciłą z Pawłem i Łukaszem,Anka kręciła z Łukaszem i Pawłem,Kinga trochę Rafał potem Łukasz..Łukasz nie dośc że kręcił z Kingą,Anką to trochę też z Elką.
Więc każdy z każdym bez skrępowania.Zamiast pokazać to normalnie np PAweł tylko z Anką,Kinga tylko z Łukaszem a Elka np z jakimś innym facetem.