4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Fabian vel grzywa, zagra u boku Dorocinskiego w najnowszym filmie Pasikowskiego pt: Jack Strong. Swiat oszalal.
http://www.tvn.pl/showbiz/ostaszewska-i-dorocinski-na-planie-filmu-zobacz,81623, 937,0,0.html

ocenił(a) serial na 4
swirus5

a czemu nie? jest aktorem to gra... to ze w pm ma rolę dupka to nie znaczy ze taki jest albo że nie moze odtwarzać innych ról

marajka

Nie chodzi kogo gra, ale jak gra. W moim przekonaniu on gra jednowymiarowo, jedzie na jednej minie - ale widac Pasikowski ma inne zdanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Moze sie zdziwie.

ocenił(a) serial na 4
swirus5

tez tak myslałam, ale po scenie kłótni i szarpaniny w dominikiem (po tym jak podrzucił mu dragi) stwierdziłam, że drzemie w nim potencjał i jak chce jest w nim życie

ocenił(a) serial na 8
swirus5

Świat oszaleje, jeśli młodemu Nerlewskiemu (Fabianowi) uda się zwerbować do PM Dorocińskiego. ;p

ocenił(a) serial na 4
Cefalix

Olbrychskiego w Klanie też się nikt nie spodziewał więc może w PM zagra Dorociński :)

CharmlessMan00

W końcu już kilku niezłych aktorów gra bądź grało: Strasburger, Pakulnis, Niemczyk, Szykulska, czy Grabowski

ocenił(a) serial na 8
kokakok

No i w tym dwóch z Pitbulla: Mohr i Grabowski. Tylko Dorocińskiego brak. ;p

Cefalix

Za to Mruczek był. Więcej pamięci i szacunku dla mistrza.

ocenił(a) serial na 8
SuperDean

Dorociński to twój mistrz? Aktor bardzo dobry, ale nie zmienia to faktu, że tak jak Grabowski, czy Mohr musi zarabiać. Nie wiem czy Ci wiadomo, ale Marcin zaliczył nawet nie tak dawno temu epizod w nowych, szmirowatych "Kiepskich" u boku Emilki z PM, a od Kiepskich do PM niedaleko (to samo ATM je produkuje i w tym samym miejscu na wrocławskich Bielanach).

Cefalix

Zaczekaj... ja pisałem o Mroczku. :D

ocenił(a) serial na 8
SuperDean

Hah. Ok, ok. :d O taak. Mroczek I albo II (nie pamiętam ktory) stworzył wybitną, wzorcową postać stróża prawa.

Cefalix

Tak dobrą, że aż poleciał z obsady. Nie znieśli jego kunsztu, dlatego wyleciał. Zwróć uwagę, że z Kaczmarek "The Liściem" było tak samo. Grasz wybitnie - długo miejsca nie zagrzejesz.

SuperDean

Rafał był boski w roli Igora. nie mogę odżałować, że go uśmiercili. stworzył ciekawą postać.