Fabian vel grzywa, zagra u boku Dorocinskiego w najnowszym filmie Pasikowskiego pt: Jack Strong. Swiat oszalal.
http://www.tvn.pl/showbiz/ostaszewska-i-dorocinski-na-planie-filmu-zobacz,81623, 937,0,0.html
a czemu nie? jest aktorem to gra... to ze w pm ma rolę dupka to nie znaczy ze taki jest albo że nie moze odtwarzać innych ról
Nie chodzi kogo gra, ale jak gra. W moim przekonaniu on gra jednowymiarowo, jedzie na jednej minie - ale widac Pasikowski ma inne zdanie. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Moze sie zdziwie.
tez tak myslałam, ale po scenie kłótni i szarpaniny w dominikiem (po tym jak podrzucił mu dragi) stwierdziłam, że drzemie w nim potencjał i jak chce jest w nim życie
Świat oszaleje, jeśli młodemu Nerlewskiemu (Fabianowi) uda się zwerbować do PM Dorocińskiego. ;p
Olbrychskiego w Klanie też się nikt nie spodziewał więc może w PM zagra Dorociński :)
W końcu już kilku niezłych aktorów gra bądź grało: Strasburger, Pakulnis, Niemczyk, Szykulska, czy Grabowski
Dorociński to twój mistrz? Aktor bardzo dobry, ale nie zmienia to faktu, że tak jak Grabowski, czy Mohr musi zarabiać. Nie wiem czy Ci wiadomo, ale Marcin zaliczył nawet nie tak dawno temu epizod w nowych, szmirowatych "Kiepskich" u boku Emilki z PM, a od Kiepskich do PM niedaleko (to samo ATM je produkuje i w tym samym miejscu na wrocławskich Bielanach).
Hah. Ok, ok. :d O taak. Mroczek I albo II (nie pamiętam ktory) stworzył wybitną, wzorcową postać stróża prawa.
Tak dobrą, że aż poleciał z obsady. Nie znieśli jego kunsztu, dlatego wyleciał. Zwróć uwagę, że z Kaczmarek "The Liściem" było tak samo. Grasz wybitnie - długo miejsca nie zagrzejesz.