SPOILER Tak sobie mysle ze Fabian przypomina bohatera"Sali samobojcow"(nie pamietam imienia tego chlopaka).Niedlugo bedzie chcial sie zabic.Tak samo jak glowny bohater"SM".Oprocz tego ma taki sam kolor wlosow,chyba podobny styl,jest nieakceptowany przez kolegow ze szkoly,zamkniety w sobie,trzyma sie na uboczu,no i jego mama nie wiedziala co sie dzieje a ci z Sali samobojcow tez nie wiedzieli co jest z synem.
Sala Samobójców to dno, najgorszy film jaki kiedykolwiek oglądałem. Ten gość przynajmniej nie gra w durnowate gierki, chociaż też ma nie po kolei w głowie...
To mało filmów widziałeś. Bez obrazy, bo zdanie każdy ma swoje, ale jeśli ten film nazywasz najgorszym, to znaczy, że takie "dzieła" jak kac wawa czy słąwny już the room są dla ciebie lepszymi filmami.
Kac Wawa nie oglądałem, recenzje były zbyt niepochlebne. Ten film obejrzałem, bo wszyscy się nim tak podniecali jakby miał zaraz dostać Oskara. Jednak gdy dotarł do szerszego grona odbiorców jego ocena na filmwebie spadła. Wygląda na to, że zachwycała się nim głównie "młodzież" z gimnazjum. Mnie nie kręcą filmy w których przez 70% czasu chłopak siedzi przed kompem i gra w głupie gierki. Najgorszy może i nie jest, jakby się zastanowić, to widziałem kilka równie złych produkcji. Jednak z pewnością gorszego polskiego filmu nie oglądałem.
W Sali te "gierki" były tylko stroną techniczną. Głównymi tematami była ta głupia potrzeba akceptacji za wszelką cenę, którą wykazuje duża część młodzieży w tym wieku i kompletny brak relacji z rodzicami. Plus niedoszła samobójczyni-hipokrytka.
Gorsze polskie filmy to między innymi Kac Wawa, Lejdis, Tylko mnie kochaj i wszystkie te inne takie same niby komedie.
Dominik ! No coś ty ... Dominik z Sali był zaje-itd. Te jego nerwy " Bo ze mną się jest, i ze mną trzeba być cały czas ..." czy coś w tym stylu, SS była bardzo melnacholijna. Druga fajna scenka "Tam są drzwi, i taki mały prostokącik to jest klamka, otworzysz sobie je i wypier... "xd
Co do włosów to Dominik z SS (dziwny skrót^^) miał je czarne, takie ostro czarne,chyba farbowane i był na tyle rozsądny aby wiedzieć że odebranie sobie życia skacząc z mostu nie daje gwarancji śmierci i jest niezwykle bolesne, wolał to załatwić w mało bolesny sposób choć nie wykluczam, że mógł a na pewno! cierpiał w tamtym czasie psychicznie
No tak, zapomniałam napisać ;p
Grazia bła dobra w Sali Samobójców, że też znowu grała matkę rozpieszczonego bachora. Jak nie córeczka z rozterkami sercowymi(mowa tu o uroczej Sabince) to synuś z problemami egzystencjonalnymi ....
A no fakt, mój błąd. Teraz właśnie sprawdzałam ... Nie wiem co mi się ubzdurało z tą grażyną, nawet barwę łosu mają inną .
To samo sobie pomyślałam. Tak samo grzywka na bok jak u Dominika, bluzy, przeważnie ciemny styl ... Brakuje tylko Fabianowi tego przenikliwego i tajemniczego spojrzenia które posiadał Dominik ...
Zakładam że Fabian nie skoczy z mostu, Patrycja go przekona by tego nie robił, a on z czasem będzie jej wdzięczny. Ponadto zacznie się dogadywać z rodzicami, a w szkole przestaną się z niego śmiać bo kogoś uratuje załóżmy tego co się z niego naśmiewa (nie pamiętam imienia) i pełen happy end.