4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

jestem kilka odcinków do tyłu, ale czyytam w zapowiedziach, że Filipek ze swoim mega tętniakiem będzie chlał z Szymonem, który przeleciał jego żonę!!?? bożeszzzzzz ten tętniak to jakaś ściema czy ma już wszystko gdzieś?

ocenił(a) serial na 2
marajka

Tam sobie wszyscy wybaczają. Nad Fabianem znęcał się Dominik, teraz są najlepszymi przyjaciółmi. Wg. mnie ma tego tętniaka, ale opinie na forum są podzielone :)

marajka

moja nieprawdopodobna teoria jest taka, że chcą wyciągnąć kasę niby to na operację i nawiać. przy okazji Filip chce się zemścić na Hubercie i Szymku - dwie pieczenie na jednym ogniu. na Hubciu za wysiudanie z interesu, a na Szymku za przelecenie Beatki. jak przyszli nawaleni z Szykiem do dajki jak była sama, to Filipek kręcił się przy stole, na którym stała butelka wina i kieliszek dajki. nie wiem, mógl jej coś dosypać.

marajka

Sprawa wygląda na oczywistą- Filip za jednym zamachem mół się zemścić na swoich dwóch wrogach, więc to zrobił. No ale w tym serialu wszystko jest możliwe :)

ocenił(a) serial na 6
marajka

Nie wiem ale niech spiérdala ten zjéb z tego serialu

marajka

Ja tam myślę , że on kręci coś z tym tętniakiem .Niby taki chory a miał siłę iść pić