4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Finałowy odcinek to totalne gówno lipa żal kolejny zwykły odcinek Pierwszej Miłości. 2 scenki z Maryśką , zero Pawła. A
więcej tych najgorszych postaci których nie cierpie bo zajmują zbyt dużo odcinka : Mikser, Błazen, NIKOLA idiotka zeżarła
połowe odcinka, jeszcze ten zjechany watek Wadlewa nie wiem po jakiego grzyba prowadzony. Prawie zero głównych
postaci typu : Bartek , Artur (jedna scenka), Marysia (dwie scenki) , Paweł ZERO, Aneta Śmiałek. NIE POLECAM
OGLĄDAĆ TEGO ODCINKA.

Jedyne co mi się podobało to co będzie po wakacjach....

ocenił(a) serial na 6
mateusz815

Też się zawiodłam, liczyłam na jakieś lepsze uwieńczenie sezonu... Może nie "wielkie buum", bo tym już była śmierć Igora, no ale ...

ocenił(a) serial na 4
karlie

ciekawe ze adam sie niby przyznaje ze wiedzial od poczatku a kinga jest usmiechnieta... pewnie chodzi o inna sytuacje a sugeruja ze o te kase artura

ocenił(a) serial na 6
marajka

Oni zawsze tak to sklejają, żeby było WTF, a ostatecznie jest inaczej .

ocenił(a) serial na 5
karlie

A mi gdzieś umknęło, że to będzie juz ostatni odcinek przez wakacyjną przerwą i "lekko' się zdziwiłam, że pod takim zwyczjanym odcinku, nagle pojawia się napis po wakacjach..

Mam nadzieje, że na jesień powrócą do przerwanych wątkow, a nie zrobią coś w stylu 'pół roku później" i wszyscy będą już wiedli normalne życie.. :D Chociaż wieść 'normalne' życie byłoby cięzko, przy wyobraźni scenarzystów PM :D