4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

SPOILER!!!!

"Grzegorz czuje wyrzuty sumienia po tym, co wydarzyło się między nim a Grażyną. Nie widzi innego wyjścia, jak przyznać się Błażejowi do tego, że całował się z jego byłą dziewczyną."

No błagam...

melanie163

kiedy się z nią lizał?

ocenił(a) serial na 5
Bakane

Dopiero będzie za kilka odcinków :P. Ale jest już przesądzone że ten denny wątek się rzeczywiście pojawi :p.

melanie163

Serio?? Skąd macie takie info? Jeśli to prawda to śmiesznie ;) Wyrówna "rachunki" z małżonką, która też go zdradziła.

ocenił(a) serial na 7
blue_bird86

Ale oni już chyba nie będą wtedy razem? (i dobrze, Renata nigdy do niego nie pasowała).
Mi Grzegorz z Grażyną pasują, szkoda tylko tej patologicznej sytuacji że wcześniej ona była (i sypiała -,- ) z jego synem.

Naavy

Ja jestem za. Renata mi już podejrzana się wydawała jak zdradzała męża z Patrykiem.

ocenił(a) serial na 7
melanie163

heh fajny watek.

ocenił(a) serial na 3
damianho15

Najpierw Błażej z Sabiną, potem Błażej z Grażyną, to teraz Grażyna z Grzesiem. Wszystko zostaje w rodzinie.
Swoją drogą, czekam na to, od kiedy Błażejek i Grażynka zerwali :D

ocenił(a) serial na 2
Villemo339

Wychodzi na to, że za jakieś 100 odcinków Grzegorz będzie z Sabiną a Błażej z Renatą...

melanie163

W sumie dobra i dojrzała kobieta jak Grażyna pasuje do takiego poczciwego i honorowego człowieka jak Grzegorz. Renata udaje przed Olą, że zakończyła romans z tym typkiem, a tak naprawdę pewnie nadal daje na boku. Ciekawe co ta nauczycielka zrobi jak ją kochanek wykopie na bruk. A Grzegorz będzie prowadził sobie spokojne życie z Grazyną w jej willi :D

ocenił(a) serial na 2
melanie163

Jaja jak berety. Grzegorz też tak kochał Renatę, że po tygodniu o niej zapomniał i pokochał Grazynę. Tam chyba wszyscy są porąbani...