4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Nie wiem jak wy, ale ja jestem bardzo zadowolona że Igor będzie miał rywala xD Bardzo bym
chciała żeby Sabina zerwała z tym adwokatem, moim zdaniem nie pasują do siebie. A co Wy na
to?;-)

użytkownik usunięty
michelle21

Ja właśnie mam całkowicie przeciwne zdanie. Wg. mnie Igor bardzo pasuje do Sabiny i chciałabym, żeby byli razem i żeby Igor dzięki niej sie zmienił i przestał bić kobiety. Aktor, który gra Igora jest dość przystojny i ma interesujący głos. ;)
Natomiast Natan kompletnie nie pasuje do Sabiny i aktor grający tą rolę nie przypada mi do gustu...

Ja Igora jakoś od samego początku nie lubie, moze dlatego ze ma taki specyficzny charakter. Gdyby rzeczywiście sie zmienił to może bym sie do niego przekonała, szkoda mi tej Sabiny bo nie chciałabym żeby cierpiała przez niego ;p

ocenił(a) serial na 4
michelle21

Igor to ewidentnie czarny charakter. tym samym lekarz jest lepszy. i przystojniejszy. Igor dość nieapetyczny

michelle21

Zapowiada się bardzo ciekawy wątek ;-) Igor ma coś w sobie i pasuje do Sabiny, z kolei pan doktor jest przystojny i uroczy - ciekawe kogo wybierze Wekslerowa ;-)

ocenił(a) serial na 6
michelle21

Igor jest najlepszy :D Ale do Sabiny jakoś mi nie pasuje... Fajnie z Izabelą wyglądali. A z kolei ten lekarzyk to taka wywłoka jakaś, nie podoba mi się ten kolo kompletnie.

karlie

Dokladnie, Igor bardziej mi pasuje do Izabeli :-) a co do doktorka, to mogliby bardziej sie postarac z wyborem aktora do jego roli:p

karlie

Coraz wiecej do serialu zatrudniają "ciepłe kluchy":
Fabianek,Robercik(wrrrr!! model??hehe)teraz doktorek Natan kolejny Laczek !!

ocenił(a) serial na 8
michelle21

szczerze? dostała takich dwóch ''amantów'', że według mnie żaden do niej nie pasuje. Powinno być RADEK + SABINA

michelle21

oboje są bardzo przystojni! ale dla sabinki będzie lepiej jak wybierze lekarza, on nie bije kobiet i nie leci na jej kasę!

ocenił(a) serial na 6
milenasy

ale Igor się zmienił przecież :D:D ostatnio miał taką piękna okazję, żeby znowu jej strzelić a się opanował ! :OO

ocenił(a) serial na 8
michelle21

Igor lepszy ,ma charakterek i uważam że porządny aktor go gra,ciekawie kreuje swoją postać,a lekarz z hotelu52 jest bez wyrazu,za nudny dla Sabiny,która także ma charakterek,ktoś musi ją ujarzmić czasem.I ta niepewność kim tak naprawdę jest Sabina dla niego i czy on się zmieni? A w ogóle już jest dwóch lekarzy w serialu teraz trzeci, a adwokat tylko jeden.

ocenił(a) serial na 8
fillemo12

Lekarzy mamy nawet czterech już: Marek, Bartek, Natan i okazjonalnie pojawia się Turczyk. Zgadzam się co do Igora - wyrazista, mocna postać. Aktor jest świetny w tej roli.

użytkownik usunięty
Cefalix

jesli chodzi o role to gra super naprawde bardzo dobry aktor !! ale nie podoba mi sie ze jest z Sabiną... :/
Niech sobie gra w serialu bo mimo ze jest czarnym chrakterem to podoba mi sie jego zaangażowanie w postac (bo super gra) ale Sabina nie moze byc z takim dupkiem