Kiedy wywala z PM te 2 ciapy Radzia i Miksera bo juz mam ich dosc! Radziu kapus policyjny
struga teraz praworzadnego obywatela i wzorowego braciszka a Mikser zoofil chodzi z king
kongiem! Jedyny Kaska luzak i w sumie Artur ktory pojawia sie raz na ruski rok a prym
wiedzie tzw "nowa ekipa" .Zamulony Hubert tez powinien odejsc!Jego najwieksza biba bylo
chyba wesele Miedziana. Ze Smialka zrobili dziada wczesniej ekstra beka byla z niego..
e_rysiooo: udał Ci się post :) Jestem za wymianą Huberta i Radka na lepszy model...I jeszcze Oskar Bill z Dagą,Kinga i Marysia muszą odejść!!
Powinno być więcej Artura,Dragona i śmiesznych wątków z Wadlewa.
Hehe Dzieki Holly tam jeszcze Hubert to nic....Poznal Marysie w pracy zakochali sie w sobie i jakos to ma rece i nogi.Natomiast Radziu? Robil skok z Dragonem ale nagle mu sie odwidzialo bo Sabina mu sie spodobala...i teraz wielki porzadny student udzielajacy rad ..A Mikser to dopiero aparat! Przyszedl do klasy Oli i Blazeja i tez byl niegrzecznym chlopcem przeciez ukradl dla Olki jakies tam plyty ze sklepu w szaliczku od Jacykowa (Tfu!)Hahah.Natomiast masz racje wiecej smiesznych akcji w Wadlewie:)
W ogóle ci aktorzy to chyba niewyspani przychodzą na plan, bo co drugi to jakiś zamulony i bez wyrazu. Powinno być więcej Malwinki, bo to najlepsze cycki w Wadlewie. No i ogólnie tak jak piszecie, więcej tej świty z Wadlewa, bo to chyba jedyna odskocznia od tych wrocławskich dramatów :(
Wywalic Majke , Huberta , Miksera , Radka , Olke jej brata i ta Wekslerowa czy jak jej tam spowrotem dac Artura
No widzę, że znasz się na rzeczy :D ci od pierwszej miłości zresztą też, bo co ją pokazują, to w kusej sukience albo bluzeczce
Fakt Malwina to ma cyc :D Ale ladniejsza dla mniej jej siostra ze tez wziela slub z tym burakiem Ryskiem :/
malwina wcale nie ma dużych piersi, to tylko stanik który podnosi małe piersi do góry a wy dajecie się nabrac :)
o co? o to? http://www.styl.pl/gwiazdy/plebiscyty/zdjecie,iId,273874
No nie żartuj, po co komu plecy z przodu? te z tyłu w zupełności wystarczą:D
Ja Wam mówię. Ten Dragon też się w końcu zmieni. Zapewne zakocha się w tej małolacie. Tam wszyscy przechodzą cudowne metamorfozy/ Nie zdziwię się jak Rajmund za kilka lat będzie pracował dla ONZetu.
Popieram ! Dragona już chyba dłuugo nie zobaczymy, no chyba że Patrysia poczuje potrzebę zobaczenia się swoim michałkiem w pace ;D
Wadlewo to tez jest nuudne, do Radzia nic nie mam poza tym że niezła konfitura z niego !
Marysia wypierdut z serialu jak najprędzej i jak najbardziej jestem na TAK, irytująca jest już od samego początku tego serialu ... rozpaczała że Artur kiedyś tam złapał ją za tyłek, zgrywa świętą a puszcza się na prawo i lewo, niewyżyta lampucera !
Radzio fajny towar? fuuu kijem bym nie tknęła, do tego jest tak irytujący, że nie da się na niego patrzeć. jest ohydny mniej więcej na poziomie błażeja;d
Eee, ta jak tam lubię Radka i Miksera, właśnie najbardziej z chłopaków. Fajni są. A Daga ostatnio schudła, naprawdę prezentuje się teraz super.
ubiera się w jakies firanki , fryzura zawsze uwydatnia jej wielkie kłapouchy , nie wyglada pociagajaco w ogóle. Za to Radzio fajnie przypakował
Właśnie ostatnio Daga zaczęła się bardzo fajnie ubierać, moim zdaniem. A Radek zawsze był napakowany ;P
Radzio fajny towar Radzio przypakowany...Ludzie litosci!!!! Toc to ciapa wrecz ciota! Zreszta jak polowa chlopakow dzisiejszych czasach.. ale tam czort z Radziem wieksza ciota jest Mikser... fakt Daga schudla jednak dalej mnie odpycha...ooo zapomnialem o Blazejku tez jest wkur.wiajacy...Zreszta nie wiem czemu non stop pokazuja ich japy a nie wiem co sie dzieje np z Arturem...