4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

JA SIE PYTAM!!!!

ocenił(a) serial na 3

Kiedy wywala z PM te 2 ciapy Radzia i Miksera bo juz mam ich dosc! Radziu kapus policyjny
struga teraz praworzadnego obywatela i wzorowego braciszka a Mikser zoofil chodzi z king
kongiem! Jedyny Kaska luzak i w sumie Artur ktory pojawia sie raz na ruski rok a prym
wiedzie tzw "nowa ekipa" .Zamulony Hubert tez powinien odejsc!Jego najwieksza biba bylo
chyba wesele Miedziana. Ze Smialka zrobili dziada wczesniej ekstra beka byla z niego..

ocenił(a) serial na 5
e_rysiooo

e_rysiooo: udał Ci się post :) Jestem za wymianą Huberta i Radka na lepszy model...I jeszcze Oskar Bill z Dagą,Kinga i Marysia muszą odejść!!
Powinno być więcej Artura,Dragona i śmiesznych wątków z Wadlewa.

ocenił(a) serial na 3
Holly__Golightly

Hehe Dzieki Holly tam jeszcze Hubert to nic....Poznal Marysie w pracy zakochali sie w sobie i jakos to ma rece i nogi.Natomiast Radziu? Robil skok z Dragonem ale nagle mu sie odwidzialo bo Sabina mu sie spodobala...i teraz wielki porzadny student udzielajacy rad ..A Mikser to dopiero aparat! Przyszedl do klasy Oli i Blazeja i tez byl niegrzecznym chlopcem przeciez ukradl dla Olki jakies tam plyty ze sklepu w szaliczku od Jacykowa (Tfu!)Hahah.Natomiast masz racje wiecej smiesznych akcji w Wadlewie:)

e_rysiooo

W ogóle ci aktorzy to chyba niewyspani przychodzą na plan, bo co drugi to jakiś zamulony i bez wyrazu. Powinno być więcej Malwinki, bo to najlepsze cycki w Wadlewie. No i ogólnie tak jak piszecie, więcej tej świty z Wadlewa, bo to chyba jedyna odskocznia od tych wrocławskich dramatów :(

dolce8

Wywalic Majke , Huberta , Miksera , Radka , Olke jej brata i ta Wekslerowa czy jak jej tam spowrotem dac Artura

dolce8

malwina to chyba najbardziej sexowna laska w tym serialu , ahh te jej cycuchy

Bakane

Nom, aż szkoda że sztuczne:(

dolce8

Malwa to ma cycuszki om om :D:D haha :D:D

Ladybaby

No widzę, że znasz się na rzeczy :D ci od pierwszej miłości zresztą też, bo co ją pokazują, to w kusej sukience albo bluzeczce

ocenił(a) serial na 3
dolce8

Fakt Malwina to ma cyc :D Ale ladniejsza dla mniej jej siostra ze tez wziela slub z tym burakiem Ryskiem :/

ocenił(a) serial na 1
e_rysiooo

malwina wcale nie ma dużych piersi, to tylko stanik który podnosi małe piersi do góry a wy dajecie się nabrac :)

elcia_filmaniak

ale i tak ma fajniutkie , zazdrosna jestes?

Bakane

o co? o to? http://www.styl.pl/gwiazdy/plebiscyty/zdjecie,iId,273874
No nie żartuj, po co komu plecy z przodu? te z tyłu w zupełności wystarczą:D

ocenił(a) serial na 3
shrek1991

No teraz to gadasz jak facet..

ocenił(a) serial na 1
shrek1991

oto dowód:) a wy łykacie jak dzieci że ma wielkie cycki:)

elcia_filmaniak

To jest dowód tylko i wyłącznie na to, że wiejskie powietrze dobrze jej służy :D

elcia_filmaniak

małe ale jare jest sie czym pobawić haha :D:D

e_rysiooo

Cyc to dopiero ma Aurelia! ;)

ocenił(a) serial na 2
e_rysiooo

Ja Wam mówię. Ten Dragon też się w końcu zmieni. Zapewne zakocha się w tej małolacie. Tam wszyscy przechodzą cudowne metamorfozy/ Nie zdziwię się jak Rajmund za kilka lat będzie pracował dla ONZetu.

ocenił(a) serial na 3
nick2008

Rajmud jeszcze przekaze sobie znak pokoju z Hubciem!

Holly__Golightly

Popieram ! Dragona już chyba dłuugo nie zobaczymy, no chyba że Patrysia poczuje potrzebę zobaczenia się swoim michałkiem w pace ;D
Wadlewo to tez jest nuudne, do Radzia nic nie mam poza tym że niezła konfitura z niego !
Marysia wypierdut z serialu jak najprędzej i jak najbardziej jestem na TAK, irytująca jest już od samego początku tego serialu ... rozpaczała że Artur kiedyś tam złapał ją za tyłek, zgrywa świętą a puszcza się na prawo i lewo, niewyżyta lampucera !

e_rysiooo

odczep się od Radzia fajny towar, jest na co popatrzeć

milenasy

Radzio fajny towar? fuuu kijem bym nie tknęła, do tego jest tak irytujący, że nie da się na niego patrzeć. jest ohydny mniej więcej na poziomie błażeja;d

ocenił(a) serial na 7
e_rysiooo

Eee, ta jak tam lubię Radka i Miksera, właśnie najbardziej z chłopaków. Fajni są. A Daga ostatnio schudła, naprawdę prezentuje się teraz super.

ocenił(a) serial na 1
__Cleo Sertortii13

A mi najbardziej podoba się HENIEK vel kaśka

__Cleo Sertortii13

ubiera się w jakies firanki , fryzura zawsze uwydatnia jej wielkie kłapouchy , nie wyglada pociagajaco w ogóle. Za to Radzio fajnie przypakował

ocenił(a) serial na 7
Bakane

Właśnie ostatnio Daga zaczęła się bardzo fajnie ubierać, moim zdaniem. A Radek zawsze był napakowany ;P

użytkownik usunięty
__Cleo Sertortii13

napakowany? :D przeciez to szkielet na jednego strzala...

ocenił(a) serial na 7
e_rysiooo

chyba nie predko.

ocenił(a) serial na 3
damianho15

Radzio fajny towar Radzio przypakowany...Ludzie litosci!!!! Toc to ciapa wrecz ciota! Zreszta jak polowa chlopakow dzisiejszych czasach.. ale tam czort z Radziem wieksza ciota jest Mikser... fakt Daga schudla jednak dalej mnie odpycha...ooo zapomnialem o Blazejku tez jest wkur.wiajacy...Zreszta nie wiem czemu non stop pokazuja ich japy a nie wiem co sie dzieje np z Arturem...

ocenił(a) serial na 7
e_rysiooo

no niestety serial idzie w dol,artur jest chyba juz za stary na podrywacza.

e_rysiooo

Jak dla mnie to z nimi są zawsze najciekawsze akcje i śmieszne dialogi. Kiedyś Paweł, Artur i Bartek wymiatali, teraz mamy kolejną ekipę.