Czy Smialek zostawi Aurelke?Czy bedzie walka o pas Polsatu z Sewerynem?
Mam nadzieje że nie :/
Lubię Ją,a czytałem że ....uwaga spoiler...!
że Aurelka zaginie,przepadnie,i tak dalej...więc może nie będzie już występować?
Mam nadzieje że jednak będzie,lubię Ją :/;/;/;/
Tez mam nadzieje, ze Smialek jej nie zostawi. Glupi by byl, gdyby polecial na te klepkowata Makowska, businesswoman od ogorkow :D Swoja droga to ona kiedys grala role kobiety ktora stala pod murem wieziennym i "migala" do jakiegos osadzonego. Wtedy Teresa z nia gadala. :)
No a teraz Dorotka kisi ogora w Wadlewie i sie zepsula maszyna, ale na gwarancji jest.
A Seweryn stanowczo za duzo pije, te wino to jak woda mu szla...
dokladnie , ma taka fajna aurelka no cud kobieta a sie ugania za stara brzydką kozą makowsą , debil no debil
I dobrze że zostawiła Śmiałka, od początku do siebie nie pasowali. Nigdy nie było widać między nimi chemii, a to ostatnie zachowanie Śmiałka ("pies ogrodnika") jest żałosne. Marian jest zabawny, można się z niego pośmiać, ale nic poza tym.
powiedzmy;D ale byli ciekawą parą. czasami właśnie tacy pozornie niepasujący są szczęśliwi ze sobą bardziej niż ken i barbie;p
Z tego Śmiałka nie robią już tylko kretyna, ale totalnego kretyna z zaburzeniami. Miał Makowską, a gdy przyjechała Aurelka to świata poza nią nie widział, teraz jak Seweryn się zakręcił to ten depresji dostał, przesiaduje przed jej domem i wygraża Sewerynowi. Gratuluję twórcy scenariusza pomysłów, normalna groteska.
"Aurelka fajna kizia :D:D"
"taka fajna cipka jak Aurelka..."
takie teksty nie pasują mi do dziewczyny.
No i zablokowali wpisy Marajki i Ladybaby, Labybaby to stu procentowa dziewczyna ze wsi a Marajka to też dziewczyna ale z miasta .
a może ja lubie dziewczyny ? :))))))))))))) nie pomyślałeś makintosz ? xd
Prezydent_2 nie dziel ludzi na kategorie że ze wsi gorszy bo w miastach ludzie się czasami gorzej zachowują niż na wsi :) a ja jestem z Grudziądza może kojarzysz tą ''wieś'' ? :))))
Tak piszesz jakby te wszystkie dziewczyny z miasta były dobrze wychowanymi księżniczkami, brzydzącymi się różnorako pojętym wulgaryzmem. Zapewne rozczaruje cię, jeśli powiem, że za sto złotych połowie z nich wyłącza się kultura i już nie są takie brzydliwe :)