Jak wiemy, scenarzyści PM bardzo lubią na koniec każdego sezonu przyspieszać nieco akcję, wprowadzając postrzelenia, wypadki samochodowe, porwania itp. Jaki trzymający widzów w napięciu do samego końca wakacji cliffhanger (nagły zwrot akcji kończący odcinek pozostawiający wiele pytań czekających na wyjaśnienie) obstawiacie? Dawniej były m.in. takie cliffhangery jak poród Marysi i utrata przez nią przytomności, potrącenie Anki przez auto, na koniec zimowego sezonu raz był chyba wypadek samochodowy Artura, Bartka i Pawła.
Ciekaw jestem czym też nas uraczą na koniec sezonu:
- powrót Pawełka, który chce odzyskać dziecko, bar, mieszkanie, Majeczkę itp. Na początek wygryza Szymona ze stołka DJ'a w klubie, po tym jak okazuje się, że za granicą pobierał nauki u DJ Tiesto lub Armina van Buurena.
- Igor powstaje z martwych i poddaje się operacji plastycznej, zaczyna zemstę na wszystkich uwodząc na początek łatwą siostrę Radzia - Patrycję
- najarany Fabian podejmuje drugą, tym razem udaną próbę skoku z mostu, Mirka mu towarzyszy.
- kosmici lądują w Wadlewie i przejmują tam panowanie. Wielka emigracja Śmiałków, Malwiny, Wiktorii, Wojtka, Rysia, Seweryna, Dorotki, Romana i Łazanka do Wrocławia (w nowym sezonie szansa na takie związki jak Kinga i Wojtuś, bądź Marek i Dorotka Makowska xp)
- Radek i Kaśka wracają do mieszkania i zastają je ogołocone ze wszystkich sprzętów. Radek znajduje jedynie leżący na ziemi beret Nikoli doczepiony do peruki. Radek wpada w rozpacz, podczas gdy Nikola z mamusią wylegują się na Karaibach.... xp
Jakie macie propozycje? ;p
Ja sobie tak myślę że będzie że bedzie wielki powrót Teresy, która po długim pobycie w Indiach uświadomi sobie że we Wrocku zostawiła małą córeczkę i postanowi wrócić xd
Chociaż podoba mi się też ta wersja z Igorkim (lubię go, to jeden z lepszych czarnych charakterów PM :D)
Mi też się podoba ta propozycja z Igorem, bo to moja ulubiona postać i nie podoba mi się, go uśmiercają : c
Ahh..I tajemniczy beret Nikoli - to było by piękne zakończenie sezonu x'D
Mi też bardzo szkoda że Igora zabiją. To ciekawa postać. Czy nie mogli już by zrobić tak, że on rzeczywiście sie zmieni, przecież teraz już to było tak widoczne że już jest z nim lepiej i on chyba naprawdę kochał Sabinę. Tyle razy sie mu sprzeciwiała a on jej nie uderzył i często jej nawet ulegał jak normalny gość a tu nagle takie coś że ją brutalnie uderzy. Scenarzyści tego serialu to zawsze muszą coś spieprzyć ;/
Z drugiej strony, dobrze że tak zrobili... Ten serial ogląda mnóstwo kobiet, lepiej nie utwierdzać ich w przekonaniu że facet może się zmienić ;P Zwłaszcza damski bokser.
jeśli kobiety kierują się serialami, to żal mi ich. a Igora szkoda, bo był bardzo ciekawą postacią. moim zdaniem można to było inaczej rozwiązać, że pójdzie do więzienia czy coś, a tak to furtka do powrotu zostanie zamknięta.
Żal czy nie żal, wiele jest osób które właśnie z telewizji czerpią wzorce... Niestety. Nie bez powodu mówi się coraz głośniej, że telewizja ogłupia społeczeństwo.
A co do Igora... Jako kobieta liczyłam na jakąś porządną nauczkę dla tego bydlaka. Śmierć zdecydowanie nią nie jest... No, ale przecież zabójstwo jest medialnie ciekawsze niż jakieś policyjne i sądowe rozgrywki :/
ciekawiej byłoby, gdyby nie walnął Sabiny, tylko po ślubie zaczął podtruwać starego Wekslera dla kasy.
Radek oskarzony o zabojstwo w wiezieniu... a Igora nie ma zeby mu dupe uratowac
nie no w sumie to jest ojciec Igora jeszcze ... no chyba że to już emerytowany adwokat :P
Bo to on pierwszy znajdzie zabitego Igora, ale nie wezwie policji tylko ucieknie z miejsca zbrodni. Później przyjdzie Grażyna, która wcześniej zobaczy wybiegającego z bloku Radka.
ma najwiecej na sumieniu ze wszystkich serialowych bohaterów telewizji Polsat:,już za samo włamanie na serwery uczelni powinni go zamknąć do Guantanamo,a tak ma wszystko w "zawiasach"mz oskarżenia za zabójstwo Igora wywinie się w ciągu dwóch minutek