Moim zdaniem :
Kasia Ankudowicz (Beata)
Joanna Opozda (Jowita)
Agnieszka Wielgosz (Malwina)
Joanna Kupińska (Izabela)
Ola Zienkiewicz (Kinga)
Marysia najładniesza lol
według mnie ładne są Joanna Opozda (Jowita) i Angelika Kurowska (Samanta). Agnieszka Wielgosz (Malwina) jeszcze by mogła być, ale dyskwalifikują ją na starcie sztuczne cycki.
No właśnie Malwina ma potencjał, ale jej wizerunek w serialu jest tragiczny. Te sztuczne, wypychane na wierzch cycki przy drobnej posturze wyglądają karykaturalnie, do tego bazarowe ciuchy, kiczowaty makijaż i niekorzystnie spięte włosy. Bardzo ładna kobieta, ale w PM wygląda strasznie.
jestem przeciwnikiem sztucznych cycków, dla mnie to oszpecenie się, a nie za upiększanie. sylikon jest dobry, ale tylko jako uszczelniacz do okien xD paskudztwo, obrzydlistwo, jakby piłka przecięta na pół i zaszyta pod skórę. jeszcze jestem w stanie zrozumieć sztuczne cycki po masektomii, ale tak? wszystko co naturalne jest lepsze ;) a poza tym te, co ona ma, nie są proporcjonalne do jej drobnej budowy ciała, jak to powiedziałaś - wyglądają karykaturalnie. co do reszty, też się w pełni zgadzam. włosy i ciuchy jeszcze jakoś mogę znieść, ale ten makijarz to porażka.
Ja się nie zgadzam, uważam, że świetnie dziewczyna wygląda, super sylwetka (wygląda na bardzo wysoką przez te długie nogi), włosy, twarz może nie podoba się każdemu, bo uroda specyficzna, ale dla mnie ona jest bardzo dziewczęca, naturalna. Aktorka ma prawie 25 lat, a wygląda jak nastolatka. No ale wiadomo, gust to gust ;)
Nie pamiętam wszystkich nazwisk, więc wymienię postaci : Samanta i Jowita, z troszkę starszych Kinga i Paulina. No i Szatanka jest bardzo ładna, ale jakoś jej uroda nudzi. Zaskakuje mnie, że tak dużo osób wymienia Marysię, ona musi coś w sobie mieć ;)
może dlatego ją wymieniają, bo to główna postać w serialu ;) fakt, ja zapomniałem o Paulinie, a Szatanka nie podoba mi się, taka se
Zastanów się co piszesz. Skoro ją wymieniamy to nie dlatego że jest główną postacią tylko dlatego że uważamy że jest ładna i tyle.
ja bym nie zapominał o Grażynce (Grażyna Wolszczak) i Anecie (Maria Pakulnis) fajne mature:D
Dla mnie Majka przez długi czas była numerem 1, ale jakiś czas temu zrobiła się z niej taka typowa "mamuśka", nosi gorsze ciuchy i fryzury niż dawniej. Wyładniały z kolei Kinga i Daria, a Samanta jest taka sobie i ma okropne ciuchy.