Chyba jedna z najlepszych postaci w serialu. Jest piękna i inteligentna, baaardzo ją lubię. Kto jeszcze jest fanem Jowity?
Jowita to moja ulubiona postać w tym serialu :) Jest piękna, zgrabna, nieprzewidywalna, ma charakterek i nie pozwala sobie w kaszę dmuchać. Nie lubię Sabiny, nigdy nie lubiłam i szczerze mówiąc, w tych początkowych odcinkach, bardzo cieszyłam się, że ktoś jej nareszcie utrze nosa - padło na Jowitę i odtąd stała się moją ulubioną postacią. Jakoś Sabina do Radka nigdy mi nie pasowała, a Jowita wręcz przeciwnie i naprawdę byłam zawiedziona, kiedy w tym wolnym związku im nie wyszło... ;/ Gdy Asia odeszła z PM odcinki nadal oglądałam, licząc na jej powrót... Nawet myślałam, że do siebie wrócą kiedy Jowita zaczęła pomagać Kaśce w zostaniu menadżerem, ale niestety nie wrócili ;/ A potem pojawiła się ta niewydarzona umysłowo Nikola, tej postaci nawet nie skomentuję, bo myślę że nie ma czego :D No ale Jowitka na szczęście wróciła, razem z Radziem mają się dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie <3.
Sylwetkę i urodę pozostawmy, bo to zasługa Joanny ;), a co do reszty to fakt, Jowita jest świetna i nigdy się nie nudzi. Zadziorna, a jednocześnie niewinna w swoim czynie. Oby taka pozostała. Co do Nikolasa.....chyba jednak Nikoli (?), się po prostu nie wypowiem :V
Ja tak samo :) Mogliby mniej Wadlewa dawać, a więcej Jowitki i Radka... Codziennie, w każdym odcinku MUSI BYĆ jakaś scena z Mariankiem i świtą... Zazwyczaj przewijam :P
a ja zdecydowanie wole watki wadlewskie niz byla prostytutke ze swoim slugusem :P
A ja zdecydowanie wolę wątek byłej prostytutki ze swoim "sługusem" niż wątek niezrównoważonej emocjonalnie krowodójki o dwóch minach i pipowatego Barcia, również zwieśniaczonego przez żonę sługusa.
Bartek nie marnuj się tam, z ciebie może coś jeszcze będzie, ale wracaj do Wrocławia. :) Najlepiej z Pauliną, swojską dziołchę Emilię zostaw z krowami, jak widać tylko to jej w życiu jest potrzebne. Drugi raz rozwódka pewnie za niedługo, w sumie kto by się dziwił...
NIE MIALAM NA MYSLI EMILKI I BARTKA... raczej ekipe panow Seweryna, Wojtka, Mariana czy Ryska. mozna sie posmiac setnie z ich tekstow :D
Ja aż tak nie lubię ani jednych ani drugich wątków, ale czasem w Wadlewie chociaż jest śmiesznie. To prawda że Bartek i Emilia powinni się rozstać a Bartek niech wróci do Wrocka i niech będzie lekarzem z prawdziwego zdarzenia. W ogóle zły przykład daje ten serial bo pokazuje że nie ciężką pracą i wykształceniem dorabia się majątku ale właśnie jak Jowita dawaniem dup.y lub jak Weksler jakimiś machlojami( nie żeby nie było tak i normalnie), jednak prostytutki aż takiej fortuny też nie mają i tak dobrej pracy. No cóż. I jeszcze Jowita wszystkim imponuje..
Twarz ok, ale piersi brak.
Rozkładała nogi zdobywając zamówienia w knajpach jako PH od alkoholi. Dalszą karierę też robiła przez łóżko była szeregową pracownicą, kierowniczką i wpadkę zaliczyła z przełożonym, a Radzio frajer jest jej sługusem.
oboje warci siebie Radziu normalnie największy dureń PM ever a ta Pani to wiadomo jakim sposobem pnie się na wyższe szczeble kariery...
ponoc piastuje jakieś wysokie stanowisko,jedno jest pewne zyskała je przez rozkładanie nóg przed jakimś bossem
No tyle to sama mniej więcej coś kojarzę, że wyższe stanowisko :) ale myślałam, że może padły jakieś konkrety jakie stanowisko ;)