PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34538
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Chyba jedna z najlepszych postaci w serialu. Jest piękna i inteligentna, baaardzo ją lubię. Kto jeszcze jest fanem Jowity?

noquarter98

Jowita to moja ulubiona postać w tym serialu :) Jest piękna, zgrabna, nieprzewidywalna, ma charakterek i nie pozwala sobie w kaszę dmuchać. Nie lubię Sabiny, nigdy nie lubiłam i szczerze mówiąc, w tych początkowych odcinkach, bardzo cieszyłam się, że ktoś jej nareszcie utrze nosa - padło na Jowitę i odtąd stała się moją ulubioną postacią. Jakoś Sabina do Radka nigdy mi nie pasowała, a Jowita wręcz przeciwnie i naprawdę byłam zawiedziona, kiedy w tym wolnym związku im nie wyszło... ;/ Gdy Asia odeszła z PM odcinki nadal oglądałam, licząc na jej powrót... Nawet myślałam, że do siebie wrócą kiedy Jowita zaczęła pomagać Kaśce w zostaniu menadżerem, ale niestety nie wrócili ;/ A potem pojawiła się ta niewydarzona umysłowo Nikola, tej postaci nawet nie skomentuję, bo myślę że nie ma czego :D No ale Jowitka na szczęście wróciła, razem z Radziem mają się dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie <3.

ocenił(a) serial na 6
noquarter98

Sylwetkę i urodę pozostawmy, bo to zasługa Joanny ;), a co do reszty to fakt, Jowita jest świetna i nigdy się nie nudzi. Zadziorna, a jednocześnie niewinna w swoim czynie. Oby taka pozostała. Co do Nikolasa.....chyba jednak Nikoli (?), się po prostu nie wypowiem :V

ocenił(a) serial na 10
iamvip

Ja marze o niej każdego dnia :*

witek_38

może odejdź od komputera i zacznij żyć realnym życiem?

ocenił(a) serial na 4
ririri

popieram

iamvip

CHCĘ JEJ WIĘCEJ W PM!!!

dymas23

Ja tak samo :) Mogliby mniej Wadlewa dawać, a więcej Jowitki i Radka... Codziennie, w każdym odcinku MUSI BYĆ jakaś scena z Mariankiem i świtą... Zazwyczaj przewijam :P

ocenił(a) serial na 4
pampeluna94

a ja zdecydowanie wole watki wadlewskie niz byla prostytutke ze swoim slugusem :P

marajka

A ja zdecydowanie wolę wątek byłej prostytutki ze swoim "sługusem" niż wątek niezrównoważonej emocjonalnie krowodójki o dwóch minach i pipowatego Barcia, również zwieśniaczonego przez żonę sługusa.
Bartek nie marnuj się tam, z ciebie może coś jeszcze będzie, ale wracaj do Wrocławia. :) Najlepiej z Pauliną, swojską dziołchę Emilię zostaw z krowami, jak widać tylko to jej w życiu jest potrzebne. Drugi raz rozwódka pewnie za niedługo, w sumie kto by się dziwił...

ocenił(a) serial na 4
pampeluna94

NIE MIALAM NA MYSLI EMILKI I BARTKA... raczej ekipe panow Seweryna, Wojtka, Mariana czy Ryska. mozna sie posmiac setnie z ich tekstow :D

marajka

Ja aż tak nie lubię ani jednych ani drugich wątków, ale czasem w Wadlewie chociaż jest śmiesznie. To prawda że Bartek i Emilia powinni się rozstać a Bartek niech wróci do Wrocka i niech będzie lekarzem z prawdziwego zdarzenia. W ogóle zły przykład daje ten serial bo pokazuje że nie ciężką pracą i wykształceniem dorabia się majątku ale właśnie jak Jowita dawaniem dup.y lub jak Weksler jakimiś machlojami( nie żeby nie było tak i normalnie), jednak prostytutki aż takiej fortuny też nie mają i tak dobrej pracy. No cóż. I jeszcze Jowita wszystkim imponuje..

noquarter98

Twarz ok, ale piersi brak.

Rozkładała nogi zdobywając zamówienia w knajpach jako PH od alkoholi. Dalszą karierę też robiła przez łóżko była szeregową pracownicą, kierowniczką i wpadkę zaliczyła z przełożonym, a Radzio frajer jest jej sługusem.

Hans_Kloss

oboje warci siebie Radziu normalnie największy dureń PM ever a ta Pani to wiadomo jakim sposobem pnie się na wyższe szczeble kariery...

mrowa93

a Jowita jako kto i gdzie pracuje w sumie bo zapomniałam :D hehehe

21kamilka21

ponoc piastuje jakieś wysokie stanowisko,jedno jest pewne zyskała je przez rozkładanie nóg przed jakimś bossem

aron312

No tyle to sama mniej więcej coś kojarzę, że wyższe stanowisko :) ale myślałam, że może padły jakieś konkrety jakie stanowisko ;)

ocenił(a) serial na 4
Hans_Kloss

hehe prawda prawda

ocenił(a) serial na 1
noquarter98

no to powiedz co ona soba reprezentuje ?

deconstramus

wysokie mniemanie o sobie i wysoką kulturę osobistą na mega fantastycznej imprezie u Błażeja...hehe

ocenił(a) serial na 5
noquarter98

Co ma wspólnego Jowita z Igorem ?

ocenił(a) serial na 4
kierowca23

byla jego dziwka

marajka

hehehe...krótko zwięzle i na temat

ocenił(a) serial na 10
noquarter98

Fajna laska.

ocenił(a) serial na 3
noquarter98

Jowita swego czasu zrobiła Radka w ciula zabierając kasę przeznaczoną na jej leczenie, a którą Radzio ukradł.
Teraz Radzio naraża swoje życie i nazwany został przez nią "tchórzem". Żałosna laska, materialistka i karierowiczka.