Wiadomo juz kim okaze się być nowy potencjalny facet Marysi. Nie będzie on żadnym gangsterem
jak niektorzy spekuluja, tylko policjantem pracujacym w antyterrorystycznej jednostce specjalnej. To
poczatek wiekszego watku. Podejrzanym typem bedzie natomiast jego szef - Wiktor, ktore poprzez
Marysię i jej kontakt z A. będzie chcial zdobyc zaufanie Anety i w jakis sposob to wykorzystac. Może to
oznacza jakis powrot do sprawy Andrzeja?
Ten Aleks jest trochę dziwny najpierw zachowuje się jakby zakochał się w Majce a chwilę potem mówi swojemu znajomemu że dziewczyna zaczyna go nudzić więc raczej dość szybko jak na zakochanego faceta.
Cefalix - nie za bardzo / bo zainteresowal sie nia zanim dostal polecenie...
Luis 9 - myślę, że to typek, który podrywa dla sportu. tacy zazwyczaj od razu wyglądają jak zakochani a za 5 minut mają inny cel :p
Na pewno gość nie jest klasyczną pozytywną postacią.Mogą co najwyżej zobić toksyczną postać która ma wiele na sumieniu ale chce się zmienić i Maryśka nie wie co lepsze zaufać Aleksowi czy wybaczyć Hubertowi.
Kinga to wogóle przesadza.Gość na kilometr widać że nie jest nią zainteresowany a ona zachowuje się jakby była jego żona i matką jego dzieci a Majka chciała zabrać jej męża a jej dzieciom ojca.Albo jak Majka mówi to Kingi że dla Aleksa ona mająca dziecko to kiepska partia a ta już myślała o sobie w końcu ma dwoje dzieci.
Myślałem że gość będzie romansował z oboma a potem wybierze Majkę wtedy gniew Kingi był uzasadniony.
Tak.Ale nie wiem kim on własciwie jest czy jakimś znajomym Aleksa czy jego przełożonym.
Tak gość ma go czymś szantażować.Na pracę policji mi to nie wygląda,raczej jakiś nieczystych biznesmenów.Ciekawe stąd oni mają tyle kasy.Może będzie tak że Aleks naprawdę się w Majce zakocha a ona dowie się że miał ją zdobyć dla jakiś nieczystych interesów i nie będzie mu chciała wybaczyć.Dziewczyna będzie miała twardy orzech do zgryzienia czy lepiej być z nim czy Hubercikiem.
Chcesz opis postaci ze strony internetowej PM?
"Aleks przez dłuższy czas będzie utrzymywał, że pracuje jako policyjny informatyk. Jest bardzo bezpośredni, szalenie przystojny, ma świetny kontakt z dziećmi, ale wyraźnie coś przed wszystkimi ukrywa. Po pewnym czasie okaże się, że pracuje w policji, ale w jednostce specjalnej."
A to o Wiktorze:
"Tajniak z grupy operacyjnej, wydziału gospodarczego policji. Śliska gnida, zakompleksiony karierowicz.
Boli go, że nie może się wybić, że nikt do tej pory się na nim nie poznał i nie pokierował jego karierą. Ma wręcz obsesję na tym punkcie. Gotowy jest wręcz spreparować dowody, byle tylko odnieść sukces. Zgrywa ważniaka, wydaje mu się, że pasuje na salony, choć tak naprawdę to prostak, śmiejący się ze swoich własnych żartów. Wydaje mu się, że jest super atrakcyjnym gościem, na którego lecą kobiety."
Dzięki. czyli jednak nie są to jacyś bandyci czy oszuści.Może Aleks kiedyś coś zrobił niezgodnego z prawem i to jest ten hak na niego.W sumie może ten Aleks ma szansę na w miarę pozytywną postać,tyle że na pewno Maryską da mu popalić za ten numer z uwodzeniem.
Te opisy postaci jakby pisane przez jakąś gimbaze. W sumie taka jest grupa docelowa :D