4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Do tych co oglądali.
Co się stało że Kinga zerwała z Adamem ?

Robaczek_12

Adaś podczas tournee uprawiał dziki, niczym nieskrępowany seks pod prysznicem, z panienką której imienia już nie pamięta.

Faraon_5

A kinga jak sie o tym dowiedziala ? arturek jej powiedział ;D

Robaczek_12

Adaś sam się tym pochwalił, i dziwił się że Kinga jest zła i że wyrzuca go z domu.

Faraon_5

Hahaha, dzięki ;D

Robaczek_12

to prawda, ale najpierw Janusz, jego kumpel, jej wszystko wygadał po tym jak Kinga odrzuciła jego zaloty ;)

makintosz

to to oglądałam ;)

Robaczek_12

chciało mi się śmiać z jego głupoty. myślał pewnie, że Kinga go jeszcze pochwali, że się puścił i powie, że to normalna rzecz na tournee. co za bezczelny gnój.

makintosz

Bezczelny to on już był jak ją zdradziłł i w sumie to dobrze, że się przyznał

Robaczek_12

Lepiej teraz niż po ślubie. Majka też jest wolna, a jako że niedługo podobno Paweł wraca do serialu to pewnie się zejdą.

Robaczek_12

bezczelny był jak ją zdradzał i bezczelny jak jej o tym powiedział, jak gdyby nic się nie stało. mówił o tym tak spokojnie, bez żadnych wyrzutów sumienia nawet.

makintosz

I jaki był zdziwiony, że go z chaty wyrzuciła!
Ja nawet nie wiem, czy on jest bezczelny, czy po prostu bezdennie głupi, od samego początku nie reprezentuje sobą nic, nieudacznik i kretyn do potęgi entej. A Beatka rozbroiła mnie całkowicie. Wcześniej robiła te swoje przekręty, ale mimo wszystko wydawała się sympatyczną postacią. Jak ten drugi gwiazdor robił do Kingi podchody, to od razu interweniowała, jeszcze owację na stojąco urządziła, kiedy Kinga pozbyła się frajera i później, kiedy Adaś próbował przestawić mu szczękę. Była wściekła, że Kinga w ogóle z Januszem rozmawia. A kiedy się okazało, że jej własny braciszek puścił się z pierwszą lepszą pod prysznicem, to przyszła bratowej zrobić awanturę, że wyrzuciła frajera z domu. Moralność u Beatki jest mocno wypaczona. Ta to dopiera bezczelna zołza.

Rany, aż dziw, że Pierwsza Miłość to nie jest serial brazylijski :) :) :)

LiLuLa

chyba rzeczywiście bezdennie głupi. masakra. mam nadzieję, że już w końcu w ogóle przestanie się pojawiać. przy Beatce ręce opadają. wygląda na to, że jej debilny braciszek może się puszczać i to jest w porządku, a Kindze robiła aferę, gdy zadawała się z Januszem. jaka żałość. faktycznie, ona ma mocno wypaczoną moralność.. mózg mi się od tego zlasował...

makintosz

A Artur w słabej formie- dostał kosza od głupiej Beaty, teraz od Kingi. Artur jest już past prime ;p

LiLuLa

lol ale przezywasz xD

milenasy

Eee, nie :) Mam jeszcze dobowy limit wypowiedzi, więc jak chcę coś napisać, to staram się wszystko zmieścić w jednym poście :) Jeśli męczą Cię zdania wielokrotnie złożone, to przecież nie musisz czytać, ani komentować tego co piszę, milczenie złotem, czy jakoś tak.