Czy ona się nie widzi w lustrze? Nie znoszę kobiet nie dbających o swoją wagę. Jest aktorką więc normalnym jest, że powinna dbać o swoja urodę. Jak widać jednak jedzenie jest dla niej wszystkim...
Mam pytanie czy Ty jesteś osoba zadbaną dbającą o swój wygląd? Skoro wymagasz tego od innych to mniemam, że uzyskam odpowiedz twierdzącą .Nie każdemu jest łatwo utrzymać dobrą formę. Niektórych kosztuje to naprawdę dużo wyrzeczeń .Są tez osoby ,które tyją z powodu choroby.Wiesz? Widać ,że jesteś jeszcze bardzo młody. Pomyśl nie raz nim coś napiszesz..Nie znasz jej i nie wiesz jakie są powody tego ,że przytyła.Przez takie ludzkie myślenie mamy w Polsce i na świecie chorych na anoreksje i bulimie.Ona nie jest modelką tylko aktorką ma dobrze grać a wygląd to jedynie jej dodatkowy atut.
Eee, bez przesady, wydaje mi się, że ta aktorka ma prostu taką figurę i jej lekko zaokrąglona sylwetka wcale nie musi być efektem fatalnej diety, co więcej, może ja się znam, ale mi taka figura 'w sam raz' podoba się o wiele bardziej niż np. usilnie promowana Pani modelka Ania Rubik, która wygląda jak po skutecznej kuracji odchudzającej w Oświęcimiu- Brzezince.
O tym, że wypominanie kobiecie wagi w ten sposób jest IMO dość średnio kulturalne już nie wspominam...
I jeszcze dali jej teraz takiego kolesia do pary... Przecież ona waży więcej niż on! Kinga zawsze mi się podobała (nie w takim sensie, że chciałbym mieć taką dziewczynę), była zgrabna i przyciągała wzrok. Teraz jest po prostu gruuuuba. Co najgorsze dalej tyje...
Nie wiem czy pamiętacie, ale musiało coś być na rzeczy skoro w serialu był wątek o jej odchudzaniu. Najwidoczniej Pani Kinga miała w dupie ćwiczenia i odchudzanie, dlatego też nic już o tym więcej nie mówią. Chcieli może to dalej pociągnąć i pokazać efekty tego jej odchudzania, ale niestety żarcie pewnie wygrało.
Widzę ,że masz jakąś obsesję na punkcie kobiecej wagi .W dodatku na punkcie wagi kobiety , która nie jest Twoja dziewczyną i mniemam ,że na szczęście dla niej , nią nie będzie. Daj już sobie spokój. Znajdź sobie obiekt zainteresowań w realu - dziewczynę ,która waży 45 kg i zacznij sypiać spokojnie. Nie odp mi i coś mi się wydaje ,że albo jesteś "zadufanym w sobie lalusiem" albo osoba ,która poprzez wytykanie mankamentów innym ludziom rekompensuje sobie własne wady. Wybacz jeśli się mylę. Może zechcesz się wypowiedzieć.