4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34594
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Kolejny ślub!

ocenił(a) serial na 8

Reżyser PM - Krzysztof Łebski opowiada w wywiadzie o tajnikach kręcenia PM. Co ciekawe, redaktor
napotkał ekipę kręcącą sceny pod USC. Reżyser przyznał, że właśnie kręcili ślub.

http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3343039,pierwsza-milosc-najbardziej-wrocl awski-ze-wszystkich-seriali-reportaz-rozmowa,2,4,id,t,sg,sa.html

Jak myślicie, kto tym razem?

Skoro USC, to może Marysia i Aleks (gdyby plotki o jego pochodzeniu okazały się prawdą)?

ocenił(a) serial na 7
Cefalix

A może Sabina w końcu posłucha ojca i wyjdzie za Natana? :D

ocenił(a) serial na 8
Ola_2705

raczej nie. Nie mam pojęcia któż to może znów brać ślub. Może Ola i Robert?

ocenił(a) serial na 8
ewi184

Wątpię. Scenarzyści nie mieli pomysłów na wątki z nimi, więc wysłali ich do Hiszpanii.

A może Grzegorz i Grażyna? Karol się opamięta i może w końcu da żonie rozwód?

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

myślałam o nich przez moment też, lub Marek i Aneta? Z tego co wiem aktorka grająca Ole na własne życzenie po prosiła o roczny urlop ponoć mieli jej rozszerzyć role w ,,Przyjaciółkach,,

ocenił(a) serial na 8
ewi184

No to pewnie wrócą kiedyś. Aktorka grająca Olę chyba grywa poza PM tylko w teatrze, no i teraz w tych "Przyjaciólkach", czyli niezbyt sporo, więc trochę kasy jej się zawsze przyda. Choć nie wiem co mogą z nią jeszcze wymyślić. Chyba tylko ciążę lub romans...

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

czasem takie wątki wymyślają,że,aż się nie chcę wierzyć, więc jeśli tylko będą chcieli coś tam wymyślą. Może wróci z Hiszpanii z hiszpańskim chłopakiem?

ocenił(a) serial na 8
ewi184

i ten nie będzie znał słowa po polsku jak Benita? Nie, to juz wolę Roberta, w sumie go nawet lubię.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

ale Aneta Zając oprócz PM i epizodu w Galerii też nigdzie nie gra.Teraz będzie w TzG więc też nie jest tego za wiele

ocenił(a) serial na 8
ewi184

No wiem, dlatego się tak kurczowo trzymają PM, bo szkoda tracić stałe źródło dochodu.

użytkownik usunięty
Cefalix

Wiele zależy ile się gra w serialu.trudno żeby taka Marysia która gra ciągle zarabiała tyle co taki Kacper czy nawet Iza występujący w serialu rzadko.

ocenił(a) serial na 8

Marysia na pewno nie narzeka jako główna postać serialu

użytkownik usunięty
ewi184

może ze względu na chorobę chłopców jej tyle roboty dają.

ocenił(a) serial na 8

być może,ale ona od początku była główną bohaterką. ...i dużo właśnie w serialu jest o niej

użytkownik usunięty
ewi184

KRawczyk nie ma honoru mówi że nie ma kasy na alimenty a sam zrezygnował z serialu.nawet był kiedyś artykuł że musi wrócić do serialu bo rachunki same się nie zapłacą.

ocenił(a) serial na 8

on chciał wrócić,ale Włodarczyk akcje mu robiła bała się że jak będzie grał z Anetą ,to do siebie wrócą. W końcu wierny on nie jest ,więc uważam,że miała o co się bać

użytkownik usunięty
ewi184

ostatnio chodziła bajera że się kłócą bo on nie chce mieć więcej dzieci a ona czuje się oszukana.

ocenił(a) serial na 8

coś słyszałam.Tak samo jak ze ślubem on nie za bardzo chcę. On jak dla mnie do obowiązków się nie spieszy,może tak być że jak będą mieć z Agą dziecko to zrobi to samo co z Anetą po co zmieniać pieluchy i wstawać w nocy, jak można się bawić

użytkownik usunięty
ewi184

płaci grosze i robi fotki z dzieciakami.w końcu to on zawalił i zniszczył rodzinę więc pierwszy powinien wyciągnąc rękę na zgodę:Słuchaj Aneta rozstaliśmy się przeze mnie,ale mamy chłopców i powiniśmy umieć normalnie się porozumieć że względu na dzieci.nigdy nie będziemy razem,ale zawsze będą nas łączyć dzieci.

ocenił(a) serial na 8

Tak robią normalni ludzie a on raczej uważa się za wielką gwiazdę. Po za tym Aneta jest tą zdradzoną ma pewnie uraz z tego co pamiętam ona się z Agą przyjazniła

użytkownik usunięty
ewi184

Aneta siła rzeczy nie może udawać że nic się nie stało.A Miko powinien się starać,pomagać i udowodnić że można być dobrym ojcem nawet w tej sytuacji.

ocenił(a) serial na 8

musieli by razem tego chcieć ona pewnie urażona on ma to gdzieś i jest jak jest

użytkownik usunięty
ewi184

nie wierze że gdyby się długo starał nie dałaby by mu szans się wykazać.(gdyby była w związku z innym facetem to może)a tak powinno jej zależeć na jego wsparciu,

ocenił(a) serial na 8

nie łatwo wybaczyć ukochanemu i przyjaciółce zdrady. Kiedyś czytalam,że on chciał,żeby Aneta zmieniła termin chrztu dzieci bo termin był taki sam jak koncerty Agi w USA i się obraził że ta tego nie zrobiła i że jego rodzice byli

ocenił(a) serial na 8
ewi184

Co Wy się tak przejmujecie ich prywatnym życiem? Naprawdę, są ciekawsze tematy, niż to co piszą o nich brukowce... ;)

użytkownik usunięty
Cefalix

bo jestem mendą która wchodzi z buciarami w czyjeś życie.

ocenił(a) serial na 8
Cefalix

a jaki np???

użytkownik usunięty
ewi184

mam pytanie konkursowe:czy Krawczyk jest:
a)debilem
b)idiotą
c)kretynem
d)wszystkie odpowiedzi są poprawne.

ocenił(a) serial na 8

D

użytkownik usunięty
ewi184

dobrze.gdyby nie było odpowiedzi D sam bym nie wiedział co jest poprawne,

ocenił(a) serial na 8

wtedy byłby test wielokrotnego wyboru

ocenił(a) serial na 10
ewi184

Wiadomo, że Aneta zarabia najwięcej. Jest największą gwiazdą serialu, główną bohaterką, więc siłą rzeczy ma dużo dni zdjęciowych, pewnie ok. 10 w miesiącu.
A co do ślubu to stawiam na Kingę i Adama, chociaż opcja z Majką i Kingą również jest prawdopodobna.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

małe szansę Może Artur z Zosią?

użytkownik usunięty
ewi184

taki fikcyjny ślub jak z Panią B?

ocenił(a) serial na 8

a kto według Ciebie ? Jakoś Majki i Aleksa nie widzę

użytkownik usunięty
ewi184

to co piszesz ma sens.Arturowi tak odbije na stabilizacji żę weżmie ślub z rozsądku dla córki.

ocenił(a) serial na 8

a kiedy jemu nie odbija?zawsze Z Bereniką ślub był zakładem

użytkownik usunięty
ewi184

już wolę żeby kręcił z Zosią niż uganiał się za Kingą.ale ta Zosia to też raczej kiepsko fryzura jak facet a poza tym chyba raczej go nie kocha skoro będzie chciała iść do łożka z Tikserem.

ocenił(a) serial na 8

może z Beatką ? Zosia jest koszmarna

użytkownik usunięty
ewi184

już lepiej.gdyby Zośka go kochała to jeszcze.

ocenił(a) serial na 8

Zośka go chyba nigdy nie kochała Zresztą Artur nie jest lepszy Sam nie wie czego chcę

ocenił(a) serial na 10
ewi184

Eee, Płoszajski cały czas narzeka na ograniczanie roli i małą ilość dni zdjęciowych, Artur odpada. Majka i Aleks - całkiem możliwe, ktoś coś nawet o tym wspominał. Fajnie jakby podczas uroczystości wparował Paweł i przerwał imprezę, bo są nudni jak flaki z olejem :D

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

Paweł jak wróci, w co wątpię to już po operacji plastycznej(inny aktor) co z tego że Majka wyszłaby za mąż za Aleksa jak i tak rozwód by im zaplanowali

użytkownik usunięty
Zgiebongo

a Aleks w garniturze go złoży a Paweł będzie się darł na cały urząd Majka kocham cię i zawsze kochałem.

ocenił(a) serial na 10

"Nie potrafię, rozumiesz, nie potrafię przestać Cię kochać!" że tak polecę klasykiem :D Nie widać chemii między Majką i Aleksem, to byłby mega nudny ślub, no chyba, że ktoś by go efektownie przerwał. W sumie i tak za jakiś czas ma pojawić się ktoś z przeszłości Marysi (Andrzej, Asłan?), więc trudno powiedzieć.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

obojętnie kto tylko,żeby nie Hubert

ocenił(a) serial na 10
ewi184

Nie no, Hubert był niedawno, raczej on nie jest brany pod uwagę, ale chyba wolałbym taki zwrot akcji niż ślub Majki i Aleksa.

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

nie ja już wolę Aleksa. Choć na dzień dzisiejszy widzę ją tylko z Szymonem. Ślub Marysi to nie będzie ,bo co by się działo gdyby ona sobie w końcu ułożyła życie ?nudy

użytkownik usunięty
ewi184

Ja bym chciał żeby się okazało że Marysia przed poznaniem Pawła miała jakiegoś chłopaka w Wadlewie który np wyjechał a teraz wrócił i zamierza walczyć o Majkę.

ocenił(a) serial na 8

a nie mówiła o nim dlaczego? amnezja ? Ja wolę,żeby spotkala kogoś

użytkownik usunięty
ewi184

Paweł też długo nie mówił o Magdzie a potem się okazało że była jego pierwszą miłością.