Reżyser PM - Krzysztof Łebski opowiada w wywiadzie o tajnikach kręcenia PM. Co ciekawe, redaktor
napotkał ekipę kręcącą sceny pod USC. Reżyser przyznał, że właśnie kręcili ślub.
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3343039,pierwsza-milosc-najbardziej-wrocl awski-ze-wszystkich-seriali-reportaz-rozmowa,2,4,id,t,sg,sa.html
Jak myślicie, kto tym razem?
Skoro USC, to może Marysia i Aleks (gdyby plotki o jego pochodzeniu okazały się prawdą)?
Wątpię. Scenarzyści nie mieli pomysłów na wątki z nimi, więc wysłali ich do Hiszpanii.
A może Grzegorz i Grażyna? Karol się opamięta i może w końcu da żonie rozwód?
myślałam o nich przez moment też, lub Marek i Aneta? Z tego co wiem aktorka grająca Ole na własne życzenie po prosiła o roczny urlop ponoć mieli jej rozszerzyć role w ,,Przyjaciółkach,,
No to pewnie wrócą kiedyś. Aktorka grająca Olę chyba grywa poza PM tylko w teatrze, no i teraz w tych "Przyjaciólkach", czyli niezbyt sporo, więc trochę kasy jej się zawsze przyda. Choć nie wiem co mogą z nią jeszcze wymyślić. Chyba tylko ciążę lub romans...
czasem takie wątki wymyślają,że,aż się nie chcę wierzyć, więc jeśli tylko będą chcieli coś tam wymyślą. Może wróci z Hiszpanii z hiszpańskim chłopakiem?
i ten nie będzie znał słowa po polsku jak Benita? Nie, to juz wolę Roberta, w sumie go nawet lubię.
ale Aneta Zając oprócz PM i epizodu w Galerii też nigdzie nie gra.Teraz będzie w TzG więc też nie jest tego za wiele
No wiem, dlatego się tak kurczowo trzymają PM, bo szkoda tracić stałe źródło dochodu.
Wiele zależy ile się gra w serialu.trudno żeby taka Marysia która gra ciągle zarabiała tyle co taki Kacper czy nawet Iza występujący w serialu rzadko.
być może,ale ona od początku była główną bohaterką. ...i dużo właśnie w serialu jest o niej
KRawczyk nie ma honoru mówi że nie ma kasy na alimenty a sam zrezygnował z serialu.nawet był kiedyś artykuł że musi wrócić do serialu bo rachunki same się nie zapłacą.
on chciał wrócić,ale Włodarczyk akcje mu robiła bała się że jak będzie grał z Anetą ,to do siebie wrócą. W końcu wierny on nie jest ,więc uważam,że miała o co się bać
ostatnio chodziła bajera że się kłócą bo on nie chce mieć więcej dzieci a ona czuje się oszukana.
coś słyszałam.Tak samo jak ze ślubem on nie za bardzo chcę. On jak dla mnie do obowiązków się nie spieszy,może tak być że jak będą mieć z Agą dziecko to zrobi to samo co z Anetą po co zmieniać pieluchy i wstawać w nocy, jak można się bawić
płaci grosze i robi fotki z dzieciakami.w końcu to on zawalił i zniszczył rodzinę więc pierwszy powinien wyciągnąc rękę na zgodę:Słuchaj Aneta rozstaliśmy się przeze mnie,ale mamy chłopców i powiniśmy umieć normalnie się porozumieć że względu na dzieci.nigdy nie będziemy razem,ale zawsze będą nas łączyć dzieci.
Tak robią normalni ludzie a on raczej uważa się za wielką gwiazdę. Po za tym Aneta jest tą zdradzoną ma pewnie uraz z tego co pamiętam ona się z Agą przyjazniła
Aneta siła rzeczy nie może udawać że nic się nie stało.A Miko powinien się starać,pomagać i udowodnić że można być dobrym ojcem nawet w tej sytuacji.
musieli by razem tego chcieć ona pewnie urażona on ma to gdzieś i jest jak jest
nie wierze że gdyby się długo starał nie dałaby by mu szans się wykazać.(gdyby była w związku z innym facetem to może)a tak powinno jej zależeć na jego wsparciu,
nie łatwo wybaczyć ukochanemu i przyjaciółce zdrady. Kiedyś czytalam,że on chciał,żeby Aneta zmieniła termin chrztu dzieci bo termin był taki sam jak koncerty Agi w USA i się obraził że ta tego nie zrobiła i że jego rodzice byli
Co Wy się tak przejmujecie ich prywatnym życiem? Naprawdę, są ciekawsze tematy, niż to co piszą o nich brukowce... ;)
mam pytanie konkursowe:czy Krawczyk jest:
a)debilem
b)idiotą
c)kretynem
d)wszystkie odpowiedzi są poprawne.
Wiadomo, że Aneta zarabia najwięcej. Jest największą gwiazdą serialu, główną bohaterką, więc siłą rzeczy ma dużo dni zdjęciowych, pewnie ok. 10 w miesiącu.
A co do ślubu to stawiam na Kingę i Adama, chociaż opcja z Majką i Kingą również jest prawdopodobna.
to co piszesz ma sens.Arturowi tak odbije na stabilizacji żę weżmie ślub z rozsądku dla córki.
już wolę żeby kręcił z Zosią niż uganiał się za Kingą.ale ta Zosia to też raczej kiepsko fryzura jak facet a poza tym chyba raczej go nie kocha skoro będzie chciała iść do łożka z Tikserem.
Zośka go chyba nigdy nie kochała Zresztą Artur nie jest lepszy Sam nie wie czego chcę
Eee, Płoszajski cały czas narzeka na ograniczanie roli i małą ilość dni zdjęciowych, Artur odpada. Majka i Aleks - całkiem możliwe, ktoś coś nawet o tym wspominał. Fajnie jakby podczas uroczystości wparował Paweł i przerwał imprezę, bo są nudni jak flaki z olejem :D
Paweł jak wróci, w co wątpię to już po operacji plastycznej(inny aktor) co z tego że Majka wyszłaby za mąż za Aleksa jak i tak rozwód by im zaplanowali
a Aleks w garniturze go złoży a Paweł będzie się darł na cały urząd Majka kocham cię i zawsze kochałem.
"Nie potrafię, rozumiesz, nie potrafię przestać Cię kochać!" że tak polecę klasykiem :D Nie widać chemii między Majką i Aleksem, to byłby mega nudny ślub, no chyba, że ktoś by go efektownie przerwał. W sumie i tak za jakiś czas ma pojawić się ktoś z przeszłości Marysi (Andrzej, Asłan?), więc trudno powiedzieć.
Nie no, Hubert był niedawno, raczej on nie jest brany pod uwagę, ale chyba wolałbym taki zwrot akcji niż ślub Majki i Aleksa.
nie ja już wolę Aleksa. Choć na dzień dzisiejszy widzę ją tylko z Szymonem. Ślub Marysi to nie będzie ,bo co by się działo gdyby ona sobie w końcu ułożyła życie ?nudy
Ja bym chciał żeby się okazało że Marysia przed poznaniem Pawła miała jakiegoś chłopaka w Wadlewie który np wyjechał a teraz wrócił i zamierza walczyć o Majkę.