Reżyser PM - Krzysztof Łebski opowiada w wywiadzie o tajnikach kręcenia PM. Co ciekawe, redaktor
napotkał ekipę kręcącą sceny pod USC. Reżyser przyznał, że właśnie kręcili ślub.
http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/3343039,pierwsza-milosc-najbardziej-wrocl awski-ze-wszystkich-seriali-reportaz-rozmowa,2,4,id,t,sg,sa.html
Jak myślicie, kto tym razem?
Skoro USC, to może Marysia i Aleks (gdyby plotki o jego pochodzeniu okazały się prawdą)?
rzeczywiście .Ile oni tych 1 miłości mają
.Zmieniając temat wcz pisałeś że Majka się zapóściła. Oglądałeś film Galerianki? Gra tam Gabrysia z Barbariana ta dopiero się zapuściła masakra przeżyłam szok że doprowadziła się do takiego stanu
ale ona już w PM była gruba i nieciekawa.przy niej Zając to nawet z czasów największej nadwagi anorektyczka.
tak ale strasznie się zmieniła od Galerianek,aż do PM więc Marysia nawet jak troszkę sobie popusciła to nie jest to jeszcze tragedia. Teraz na pewno po TzG porządnie schudnie
Oby tylko nie ktoś zupełnie nowy, mam dosyć nowych facetów w jej życiu. Miło byłoby zobaczyć kogoś z przeszłości, ktoś, kogo już znamy.
No takie coś zawsze można sobie wymyślić, ale mi chodzi o postać, która już była w serialu. Jak dla mnie pierwsza milosc z liceum to beznadziejny pomysł, psucie całej koncepcji serialu. Paweł jest jej pierwszą miłością i tego nie można zmieniać. Jak ja bym chciał, żeby Mateusz Janicki wrócił jako Pablo...
i tutaj nie masz racji.Majka miała być pierwszą miłością Pawła a potem się okazało że to Magda nią była więc dlaczego tak nie mogło by być z Majką.
No to niech chociaż Paweł będzie pierwszą miłością Marysi, ja bym tego absolutnie nie zmieniał. Zreszta nie kręci mni po 10 latach dopisywanie tego co było kiedyś, to takie sztuczne, ja tego nie kupuje.
z Magdą też było sztuczne.Ale faktycznie mogliby wprowadzić jakiegoś konkurenta Aleksowi lub wrócić Janicki.
No i mnie to z Magdą w ogóle nie bawiło. Serial rozpoczął się Marysią, wiec niech dla niej pierwszy i wyjątkowy na zawsze będzie Paweł. Ja nie chce żadnych konkurentów dla Aleksa, to nudne, dawać powrót Janickiego w roli charakternego Pabla i niech drży każdy szmuj, cytując klasyka XD
To bedzie tylko epizod. Poźniej będzie musiała dopuścić się oszustwa, żeby go uratować.
Dokładnie. Z tego co wiem to mało nie dostają. Kiedyś czytałam,że Aneta za jeden dzień zdjęciowy ma tysiąc złoty
W sumie jak na aktora to tysiak to grosze. Chociaż z drugiej strony to serial codzienny, więc inaczej jest jak z tymi co lecą raz w tygodniu. Bo taka Kożuchowska zarabiała w rodzince.pl bodajże 14 tys.
No_bo_co, Ty wiesz kto będzie brał ślub, co nie? Majka i Aleks czy jednak będzie Roznerski? :D
Włodarczyk chciała 14 tysięcy za jeden dzien zdjęciowy XDD Zając zarabia podobno ok. 5 tys.
Tak ale jak policzysz 20 dni w miesiącu?nie jest tak zle ale pewnie teraz jak jest sama dziećmi to różnie bywa
Pracuje średnio ok. 10 dni w miesiącu, więc pewnie mniej więcej 50 tys. miesięcznie wyciąga.