Jakkolwiek początkowo nie interesowałam się tym tematem jakoś zbytnio, byłam neutralna bo
każdy kij ma dwa końce, a tym bardziej nie wiadomo jaka jest prawda jeśli znamy ją tylko z
pudelków itp., to jednak zaczęłam gardzić Krawczykiem
http://www.pudelek.pl/artykul/54545/zajac_pozwala_krawczyka_nie_placi_alimentow/
tak, prawda. ciężko oceniać kogoś za taki wybór, ale zaniedbywanie dzieci to juz inna historia
nie wiesz jaka jest prawda a jednak gardzisz Krawczykiem na podstawie tego co piszą jakieś obsmarowującego wszystkich i wszystko brukowce internetowe? No więc gratuluję konsekwencji:)
właśnie jak brukowce obsmarowywały to nie wnikałam, podobnie jak w przyczyny ich rozstania (czy pojawienie się Włodarczyk czy nie tylko), ale unikanie płacenia na swoje dzieci to jest podłość (i jeszcze wykręcanie się problemami finansowymi w przypadku aktora, którego widać w coraz to nowych serialach). a to jest akurat potwierdzone - jak byś się skupiła na czytaniu to byś zauważyła :)
przypuszczam że płaci, w jego sytuacji, kiedy wielu po nim jedzie bo miał odwagę opuścić konkubinę z dziećmi, zapewne wie że nie może sobie pozwolić na tego typu zaniedbania. Tylko tamtej pewnie mało bo wie że wiecznie w PM grać nie będzie a na nowe angaże raczej nie ma co liczyć i dlatego kieruje sprawę do sądu. zagranie stare jak świat:D co tu komentować...