D R A G O N A ?! :D
skoro go lubicie i tęsknicie za jego postacią, napiszmy do producentów aby go wcześniej z mamra wypuszczono ...! ^^
Kto jest ZA ?!
To jedyny chyba sposób aby się pozbyć Fabiana vel Biebera(nawet nei wiem czy dobrze napisalam jego nazwisko) No chyba że Patrycja pozwoli mu się rzucić z tego mostu ... AHHH Będę za nim tęsknić :((( [*] FABIAN :((( buahaha .... xd
jestem za tym zeby fabian zostal w serialu na stale,co do dragona to pewnie wroci jak wypuszcza go z pierdla,ale na stale niestety w serialu nie zagosci.
noo teraz juz kumam, chyba ... matematyczny znak mniejszości.Lubisz bardziej fabiana
Fabian < Dragon ewentualnie Dominik (choć mi się nie podoba, ale lest przynajmniej normalniejszy od "smutasa")
Ech mam nadzieję że ten amant z bożej łaski już nie wróci. no chyba że w końcu zrobi coś co robią prawdziwi kryminaliści, np. zgwałci kogoś, zamorduje, lub przynajmniej dobrze obije mordę tej ciocie Radkowi:D Bo póki co to jego rola polegała na kłapaniu dziobem.
Co do Fabiana to niech zostanie jak najdłużej, dopóki jest on-jest też Dominik-czyli najcudowniejszy facet w historii PM:*
No już lepiej żeby ten cały Dominik został facetem patrycji. Przypomniała mi się scenka jak Dominik napamia ją na wypad w miasto i chwali się swoim skuterkiem, a pzrecież Patrycha woziła się już na większej maszynie( motor Dragona). Dominik to taki bad boy, trochę pozer, szkolny terrorysta. Swoją drogą co to za akcje z tym fabianem, rozumiem żeby to się jeszcze działo w gimnazjum, ale rpzecież oni juz są w liceum ! No kurde,co za gimbaza, znecac się nad kims w szkolnym kiblu i do tego to nagrywac i wrzucać do neta, totalna dziecinada. Wracając do postaci dominika, uważam że mniej obcisłe galoty (nie od razu dresy-choć niezla opcja)bardziej pasowały by do jego wizerunku szkolnego dręczyciela słabszych
Mogli od razu odkryć tego Dominika bez tych afer z Fabianem. No jest nawet ok, pozatym Dominik to fajne imię ;D
Tylko na litość boską ! niech go jakoś inaczej ubiorą, przynajmniej powinni coś zrobić z jego fryzurką ... wgl. Tak naprawdę ubrani normalnie są : Hubert, Paweł (choć i tam docierają obcisłe galoty), Rysiu z Wadlewa(pomijając że jest ciepły jak kluchy z dżemem)Doktorem Miedzianowski (obejdzie się jeszcze), Wojtek(choc ma pedalskie koszulki) może Mikser i ten typ co kręcił i z Olą i z Kingą(zapomnialam imienia) reszta- porażka jakaś.Radziu-Co oni z niego zrobili, zawsze był nei teges(nawet jak był włamywaczem wyglądał jak ostatnia ciota z tą grzywką mimo że nosił kaptur)Teraz ten pożal się boże kaszkiecik, ktory chyba Daga znalazła w kontenerze łudząc się że to będzie kolejny dodatek do jej kreacji,Michal-piotr ostro przesadzone(pedalska bandana rodem z dzikiego zachodu)Huber noszący ciuchy po Pawle(Gdzie on jest do cholery!?)Igor(drogie gajerki, figurka panienki) i szkolna gimbaza z LO Patrycji (pouciekali z fabryki klonów Justina Biebiera?!)
Te ich licealne ciuszki to jakaś porażka... Ale taka jest chyba teraz moda, że im chłopak bardziej wymuskany i wycackany, tym gimbusiarom się to bardziej podoba. Ten świat schodzi na psy. :)
Btw, czemu uważasz, że Igor ma figurę panienki? xD Drogie garniaki nosi bo jest adwokatem i go stać ... :D
W sensie że jest taki wątły i ogólnie nie za ciekawy. Gdy na niego patrzę to mi przypomina białego japończyka ;D
Sama z sobie jest przeciętny ale harakterek ma fajny, mam nadzieję że tym razem Sabinka nie będzie miała lima pod okiem. Jak dla mnie ten serial robi się coraz bardziej nudny w kólko to samo: Emilka,Bartek i ich problemy z bezpłodnością, Patrycja uganiająca się za jakimśfrajerem, para: Grzegorz + Grazia= fuuj!, Ola ze swoim opóźnionym buntem(wtf, o co jej chodzi?!). Najbardziej zagadkowy jednak, jest dla mnie wątek z jowitą. Jakies pare odcinkow temu pojawila się, nawrzucała Dagadzilli i słuch po niej zaginął. Tekst grzegorza że Ola wygląda jak kryminalistka i że jeszcze może zrobi sobie kolczyki w nosie : Troche dziwnie się poczułam, gdyż sama mam taki bajer xd ...
Grzegorz dobrze zareagował, Dziwi mnie moda na żelastwo przyczepione do ciała i dziary, bo moim zdaniem to szpecenie się xD
"Żelastwo" jak to nazwąłeś, zawsze można wyjąć (choć jakieś tamn ślady pozostaną) gorzej z dziarami, to już na cąłe życie chyba że laser(ale kogo normalnego stać na takie cuś?) Najlepiej to zrobić sobie hennę i ewentualnie poprawiać, lub trzy razy się zastanowić zanim się przekroczy próg studia tatuażu. Z Oli chyba robią teraz buntowniczkę, nie dziwię się: wiecznie tylko pokazywali ją jak siedziała w kuchni i piła herbatę, i ten jej tekst za każdym razem : "no i co?"
Czy ja wiem, czy wątły? Normalny bym powiedziała, oglądałam go w innym filmie i wcale taki zły nie był... ^^ Fajne ma ciało, a nie jakiś tam paker :p
Racja, PM zrobiła się strasznie zamulona ostatnio... Wiele wątków jest jakby na siłę, już nie skomentuję niektórych absurdalnych tekstów i sytuacji, od tego jest nowy temat. xD
Mogli by urozmaicić jakoś akcję, mogli by kogoś zabić, zgwałcić, nie wiem... o.O
Co ostatnio ten dyro za bardzo nalegał aby Patrycja mu donosiła. Może chciałby ją częściej oglądać ;p
Dobre by było jakby dyrektor dobierał się do Patrycji, albo Dominik do niej ...;D
nie wiem w zasadzie, który jest bardziej irytujący ;(
z drugiej strony - gdyby wywalać wszystkie irytujące postacie to... kto by tam został? ;(
Satyści ! mnie jakoś oni nie przeszkadzają ;D
Faktycznie każdy w tym serialu jest w mniejszym lub większym stopniu irytujący .
No Malwinka nawet spoko i ma niezłą figurę(podobnie jak Wiktoria, tylko że Wiki jest mdła i zachowuję się jak rozkapryszony bachor-,-) i ten jej kolor włosów <3
To jest jedna z postaci z charakterkiem!
Co do Mariana ... to jakoś nigdy go nie lubiłam, ale każdy ma swoje zdanie :)
Miałem nosa. Zawsze rozpoznaję sztuczny szajs ;) Lubię ją, bo to rzeczywiście pozytywna babka. Tak samo Marian . Uwielbiam jego docinki. Za to niesamowicie denerwuje mnie Emilka.