4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34591
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Od kilku dni nie idzie ominąć reklam. Są zazwyczaj trzy po 3 minuty. Zazwyczaj na ten czas wyciszam dźwięk i chodzę po innych stronach, a teraz jeśli tylko zminimalizuję iplę albo otworzę przeglądarkę czy też kliknę gdziekolwiek następuję reklama-stop. Wymuszają oglądanie reklam czy jak? Na razie można to jeszcze wyciszyć, ale to wszystko. Ktoś jeszcze tak ma? Można to jakoś obejść?

ocenił(a) serial na 5
Whiskerss

WIESZ CO JA NIE OGLĄDAM NA IPLI JUŻ SZMAT CZASU ALE KIEDYŚ JAK OGLĄDAŁAM TO MOŻNA SIĘ POZBYĆ REKLAM ALE TO TRZEBA PŁACIĆ ZA TO,ZE JAK CHCESZ OBEJRZEĆ ODCINEK CAŁKOWICIE BEZ REKLAM TO WEJDŹ NA FB NA STRONĘ : pierwszamilosc10.pl
Tam są dodawane odcinki systematycznie i nie ma reklam.

gumis882

o, dzięki, nie wiedziałam. kiedyś płaciłam, ale nie byłam specjalnie zadowolona. zajrze na fejsa.

ocenił(a) serial na 5
Whiskerss

Nmzc :) Ja oglądałam już pare razy odcinki na tej stronie pierwszamilosc10.pl i fajnie się oglada nie ma tych reklam

gumis882

i jest bdb jakość. super.

Whiskerss

u mnie na ipli tak samo jest. chciałem obejrzeć przedwczoraj odcinek, który przegapiłem o 18 i było tak samo, tyle że ja oglądałem na stronie ipla.tv

ocenił(a) serial na 5
makintosz

Aha spoko ale możesz wbić na fb na fanpage Pierwsza Miłość - Wszystko dla fanów serialu i tam na stronie pierwszamilosc10.pl są dodawane odcinki . SĄ BEZ REKLAM SAMA OGLĄDAŁAM PARĘ RAZY

gumis882

dzięki za cynk ;) teraz jeśli jakiś przegapię w TV, to obejrzę na stronie pierwszamilosc10.pl bez reklam

ocenił(a) serial na 5
makintosz

Proszę i nmzc :) Tam admin dodaje systematycznie odcinki :)