Według mnie osobą nr 1 do wylotu z obsady jest Adam. Tak drażniący jest ten aktor, że aż nie
do zniesienia.
Poza tym Igor (i nie dlatego, że jest/był czarnym charakterem, tylko dlatego że aktor grający tę
postać jest nieciekawy), ''Mikser'' też niech gdzieś wyjedzie na stałe , koniecznie ograniczyć
wątki ''Kaśki'' do minimum, gdyż go nie lubię. W jego miejsce przywróćcie Stefani. Patrycja gra
bardzo sztucznie i ogólnie nie pasuje tu, tym samym Mirce, Fabianowi, Dominikowi też bym już
podziękował.
Nudnego Kłoska, Seweryna i Łazanka można byłoby zastąpić jakimś nowym CIEKAWYM
mieszkańcem Wadlewa, a najlepiej przenieść z powrotem akcję serialu WYŁĄCZNIE DO
WROCŁAWIA i już. Emilka, Bartek i Mirek niech przeprowadzą się do Wrocka i niech jedynie co
jakiś czas odwiedzają Mariana i Aurelkę, byłoby może ciekawiej :)
Dobrze ja sobie zrobię taką zasadę: trzy kobiety i trzech mężczyzn do wywalenia:
KOBIETY:
1.Aneta - Postać bardzo zmienna z charakteru(dowód działanie na dwa fronty),kiedyś to było do trawienia,ale teraz już nie
2.Dorota Makowska - Postać mało rozbudowana przez co wydaje się bardzo spłycana przez scenarzystów.Powinno być jej więcej to byśmy ją wtedy bardziej poznali
3.Celina Płaczkowska - Postać bardzo wkurzająca,stale tylko Bartuś,Bartuś,tu mi źle,tam mi źle - wiecznie niezadowolona.Powinni scenarzyści dodać jej dawkę świeżości,ale i tak nadal da się ją jakoś trawić
MĘŻCZYŹNI:
1.Ludwik - postać kompletnie nie rozbudowana przez co znacznie upłycona
2.Mikser - postać wyczerpana,po trzech latach grania zaczęło się sztucznie
3.Paweł - postać której brakuje ukształtowania,charyzmy,ustosunkowania się w społeczeństwie,przez te osiem lat chyba pomysł się na nią zaczyna wyczerpywać
3a.Igor - postać bez jakiegokolwiek zakwalifikowania.W ogóle sam już pomysł na dodanie tej postaci do serialu był zły.Z czasem jednak zaczął się ustatkowywać,lecz nadal jest dla mnie nie przekonywujący
+ jeszcze Artur na którego również nie mają pomysłu.Nie podrywa dziewczyn,stał się bardziej zarozumiały niż kiedyś.Przez te osiem lat postać ta stała się płytka
Nie widzę sensu wywalania Łazanka, Seweryna czy Kłoska, są to postaci epizodyczne, a aktorzy są w porządku. Kaśka powinien zostać, bo dodaje trochę kolorytu i przynajmniej w barze coś się dzieje. Wywaliłbym w pierwszej kolejności Zarozumiałego, wścibskiego Miksera, jego przygłupiego kolegę Błażeja, Paweł też mógłby już nie wracać. Z dziewczyn to nie wiem, żadna mi specjalnie nie przeszkadza, może trochę Daga, bo robią z niej naiwną kretynkę...
dobrze, że nie piszesz scenariusza do PM bo byś z tego zrobił flaki z olejem, już ty lepiej nic nie wymyslaj
wywalmy wszystkich!! ;D
nie no, z Adamem się zgodzę - też mi nikt nie działa tak na nerwy jak ten niby pewny siebie baletmistrz i jego przedziałek. no po prostu nie mogę typa znieść, coś mi się robi jak widzę i to nie tylko tu.
większość postaci mnie mniej lub bardziej irytuje, ale co zrobić. może wywalić i zatrudnić nowych scenarzystów? ;p
Aktor grający Igora jest akurat ciekawy. W "Pitbullu" był dobry, tutaj po prostu nie ma jak się wykazać, bo serial jest taki jaki jest... ;D
chociaż nie, po chwili namysłu stwierdzam, że bardzo bym chciała żeby nie było Sandry :)
resztę zniosę, przynajmniej się pośmieję.
5/6 aktorów. Jezu czemu ja oglądam coś co mnie tak denerwuje?
Dobra przedewszystkim do odstrzału jest ta Daga, Kaśka i Kinga, ale ona jest jedną z głównych bohaterek wiec na to nie licze :) A ja własnie uważam, że Mikser jest najnormalniejszą postacią. Normalny zwykły chłopak, który nie denerwuje swoim zachowaniem, bo na tego parówke błażeja to tez juz patrzeć nie moge haha