4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Według mnie osobą nr 1 do wylotu z obsady jest Adam. Tak drażniący jest ten aktor, że aż nie
do zniesienia.

Poza tym Igor (i nie dlatego, że jest/był czarnym charakterem, tylko dlatego że aktor grający tę
postać jest nieciekawy), ''Mikser'' też niech gdzieś wyjedzie na stałe , koniecznie ograniczyć
wątki ''Kaśki'' do minimum, gdyż go nie lubię. W jego miejsce przywróćcie Stefani. Patrycja gra
bardzo sztucznie i ogólnie nie pasuje tu, tym samym Mirce, Fabianowi, Dominikowi też bym już
podziękował.

Nudnego Kłoska, Seweryna i Łazanka można byłoby zastąpić jakimś nowym CIEKAWYM
mieszkańcem Wadlewa, a najlepiej przenieść z powrotem akcję serialu WYŁĄCZNIE DO
WROCŁAWIA i już. Emilka, Bartek i Mirek niech przeprowadzą się do Wrocka i niech jedynie co
jakiś czas odwiedzają Mariana i Aurelkę, byłoby może ciekawiej :)

ocenił(a) serial na 8
refleksion

Dobrze ja sobie zrobię taką zasadę: trzy kobiety i trzech mężczyzn do wywalenia:
KOBIETY:
1.Aneta - Postać bardzo zmienna z charakteru(dowód działanie na dwa fronty),kiedyś to było do trawienia,ale teraz już nie
2.Dorota Makowska - Postać mało rozbudowana przez co wydaje się bardzo spłycana przez scenarzystów.Powinno być jej więcej to byśmy ją wtedy bardziej poznali
3.Celina Płaczkowska - Postać bardzo wkurzająca,stale tylko Bartuś,Bartuś,tu mi źle,tam mi źle - wiecznie niezadowolona.Powinni scenarzyści dodać jej dawkę świeżości,ale i tak nadal da się ją jakoś trawić
MĘŻCZYŹNI:
1.Ludwik - postać kompletnie nie rozbudowana przez co znacznie upłycona
2.Mikser - postać wyczerpana,po trzech latach grania zaczęło się sztucznie
3.Paweł - postać której brakuje ukształtowania,charyzmy,ustosunkowania się w społeczeństwie,przez te osiem lat chyba pomysł się na nią zaczyna wyczerpywać
3a.Igor - postać bez jakiegokolwiek zakwalifikowania.W ogóle sam już pomysł na dodanie tej postaci do serialu był zły.Z czasem jednak zaczął się ustatkowywać,lecz nadal jest dla mnie nie przekonywujący
+ jeszcze Artur na którego również nie mają pomysłu.Nie podrywa dziewczyn,stał się bardziej zarozumiały niż kiedyś.Przez te osiem lat postać ta stała się płytka

ocenił(a) serial na 2
refleksion

Nie widzę sensu wywalania Łazanka, Seweryna czy Kłoska, są to postaci epizodyczne, a aktorzy są w porządku. Kaśka powinien zostać, bo dodaje trochę kolorytu i przynajmniej w barze coś się dzieje. Wywaliłbym w pierwszej kolejności Zarozumiałego, wścibskiego Miksera, jego przygłupiego kolegę Błażeja, Paweł też mógłby już nie wracać. Z dziewczyn to nie wiem, żadna mi specjalnie nie przeszkadza, może trochę Daga, bo robią z niej naiwną kretynkę...

refleksion

dobrze, że nie piszesz scenariusza do PM bo byś z tego zrobił flaki z olejem, już ty lepiej nic nie wymyslaj

refleksion

wywalmy wszystkich!! ;D

nie no, z Adamem się zgodzę - też mi nikt nie działa tak na nerwy jak ten niby pewny siebie baletmistrz i jego przedziałek. no po prostu nie mogę typa znieść, coś mi się robi jak widzę i to nie tylko tu.
większość postaci mnie mniej lub bardziej irytuje, ale co zrobić. może wywalić i zatrudnić nowych scenarzystów? ;p

Aktor grający Igora jest akurat ciekawy. W "Pitbullu" był dobry, tutaj po prostu nie ma jak się wykazać, bo serial jest taki jaki jest... ;D

tweety77

chociaż nie, po chwili namysłu stwierdzam, że bardzo bym chciała żeby nie było Sandry :)
resztę zniosę, przynajmniej się pośmieję.

refleksion

Wszyscy.

refleksion

5/6 aktorów. Jezu czemu ja oglądam coś co mnie tak denerwuje?
Dobra przedewszystkim do odstrzału jest ta Daga, Kaśka i Kinga, ale ona jest jedną z głównych bohaterek wiec na to nie licze :) A ja własnie uważam, że Mikser jest najnormalniejszą postacią. Normalny zwykły chłopak, który nie denerwuje swoim zachowaniem, bo na tego parówke błażeja to tez juz patrzeć nie moge haha