PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34546
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Bez przesady! Rany, jakby każdy się tak zachowywał po takim wydarzeniu, albo o podobnej
sile, to ludzie! I znowuż nie ma takiej szramy i uważa, że to co ją spotkało jest gorsze niż
choroba tego młodego...I te tabletki, rany...Śmiech na sali...

Indra_5

Dokładnie. Najlepsze jest to, że jakieś dzieci napatrzą się jak Olka to przeżywa a potem będą popadać w depresję po byle skaleczeniu... Ktoś komuś podbije oko i poszkodowany od razu ma się wieszać z tego powodu?! Apeluję do scenarzystów: skończcie z prochami!

maryLin

Ktoś oglądał dzisiejszy odcinek? Bo ja nie oglądałem a bardzo chciałbym wiedzieć co tam było...?

ocenił(a) serial na 7
Bawidamek_filmaniak

nic takiego . ola poznała zapach kolesia który ja napadł . Do florkowej przyjechał towar do sklepu i szukała baranów żeby jej wnieśli na zaplecze . wkoncu za 50 zł wnieśli jej to goście siedzący pod sklepem popijając piwko . Paweł się dowiedział że Anka nie jest w ciązy i był na nia troche zły . No i Paweł miał pogawędke z Marysia i chciał iść z nią na kawe ;d

burok95

Olka zachowuje się jakby co najmniej przez rok była więziona i gwałcona... Maja ludzi za debili?

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

ja uważam że nie przesadza , bo nie wiadomo jakbyś sie czuł gdyby takie coś i Tobie zrobili . napewno miałbyś traume i nie byłoby lekko .to moje zdanie. ;d

burok95

też tak sądzę, napadł na nią nożownik, który zasztyletował kilka kobiet i ją też chciał więc wcale nie ma z czego mieć traumy, hm? przeciez każdego na codzień spotykają takie napady, to nic nadzwyczajnego wogole wszyscy powinni byc do tego przyzwyczajeni ze wracaja do domu i ktos wyskakuje na nich z nozem w ciemnej uliczce...

ocenił(a) serial na 7
tony_tr

na florkowej można jeszcze interes zrobić, głupia suka. Ani szkoda bo kobieta jak bardzo chce dziecka to potrafi ciężę sobie wmówić., kto wie czy tak z nią nie będzie..Paweł i Marysia - i co dalej mu nie powiedziała??? Przecież to jest nienormalne! Już widzę tą jej buźkę wystraszonego aniołka jak się bije z myślami i mówi - "paweł muszę ci coś powiedzieć.." a tutaj komórka dzwoni i ciach gadka... A może po prostu się puszczała zdrowo i faktycznie sama nie wiem kto jest ojcem

ocenił(a) serial na 7
Bawidamek_filmaniak

ma byc Paweł ojcem . ;d i koniec ! . ;p a co do Florkowej to ten watek mnie wcale nie interesuje ;)

burok95

oni do siebie wrócą, ale przy tym będzie popieprzonych wątków w iment. fak :-/