4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Marian rządzi!!! :D

użytkownik usunięty

Najbardziej lubię Mariana *O* a wy ? ^^

ja też :P

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

a nie przypadkiem Annę Bilewską?;p
Marian jest spoko

marajka

lubiłam gdy była, charakterna kobietka. Taka zawsze wygrywa z niezdecydowaną kluchą :D brakuje kogos takiego we wroclawskiej części serialu. Bo w Wadlewie jest Malwa

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

Malwa owszem, ale postac odtwarzana przez Wlodarczyk byla niestabilna psychicznie, mocno zachwiana emocjonalnie /proby samobojcze, porwanie dziecka itp./, rzeklabym. mylisz charakter z choroba. nie jestem tez fanka postaci kreowanej przez Zajac, ale wolalabym taka w miare normalna osobe niz toksycznaAnke.

malafrezja

charakterna kobietka? chyba zdesperowana baba co żeby zatrzymać chłopa przy sobie zrobi wszystko

Czarna9922

o miałam na myśli Anety i ciąży haha
zjedzcie mnie hipokryci:D

malafrezja

o ile się nie mylę to aneta chyba samobójstwa nie chciała popełnić? a dla mnie to już szczyt desperacji żeby facet został ;] no ale każdy ma swoje definicje
;)

Czarna9922

nie i szkoda że nie chciała:(

malafrezja

Jakoś ty nienawiścią pałasz do Anety Zając i do postaci Marysi a jak ktoś normalnie skrytykuje Pana Krawczyka lub Włodarczyk nie obrażając ich to stajesz od razu w obronie. Nie wiem co ci tak zależy żeby inni mieli o nich dobre zdanie. Wynajęli cię do robienia im dobrego wizerunku?

malafrezja

ale tak im wizerunku nie zrobisz, bo przez takie nachalne wmawianie ludziom jaka to z nich dobra para i poprzez gadanie na Zając i na jej dzieci to ludzie jeszcze bardziej znienawidzą "ciało astralne"

Hitek

bla bla daj sobie siana nudziarzu ... pieprzysz we wszystkich watkach o jakimś ciele astralnym a poza robieniem z siebie kretyna nic z tego nie wynika zieeew. Nienawidz sobie dalej. do normalnej krytyki to ci daleko. ogarnij sie czlowieku

malafrezja

a tobie blisko do normalnej krytyki? :)

malafrezja

hehe rozbawiłaś mnie... 'do normalnej krytyki ci daleko' właśnie, że każdy tu się wypowiada kultularniej od ciebie ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
malafrezja

debila robisz z siebie ty. ze swoim uwielbieniem do tych wyrzutków. zającową mam gdzieś. a ci dwoje są dla mnie pozbawieni wstydu, i miaabym takie zdanie o KAŻDYM który by tak postąpił. zobacz jak ty zacięcie ich bronisz i się zastanow kto tu się chyba modli do kogo :)

malafrezja

ale płytka gadka. szkoda słów.

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

daj spokój z tą laską. na początku myślałam, że nie ma co ze sobą zrobić i podpuszcza ludzi, ale to nawiedzona desperatka - pewnie sama odbiła jakiejś dzieciatej biedaczce faceta i w związku z tym czuje więź astralną z panną Włodarczyk. trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby się tak wczuwać w życie obcych ludzi.

marajka

a nie daj boże obrazisz panią W. to zostaniesz zwyzywana od debili :D

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

BLA BLA BLA siedem lat byli razem a dzieciaki mają chyba 2 to jakie łapanie na 'bękarty".a jakby mieli ślub to by coś zmieniło? poza tym solara jest solarą bo się lubi spiec na kapiszona a nie dlatego, ze komuś kolesia odbiła.

marajka

no niestety ale takie bezbarwne panie ze wsi które nie mają facetowi nic do zaoferowania, w krytycznych sytuacjach po prostu odstawiają tabletki antykoncepcyjny i później wyłudzają kasę na alimenty. Smutne aczkolwiek prawdziwe. Zniszczyła facetowi życie. Podły babsztyl. takie to chyba na zawsze zostaja same. No a nasza piękna para stara się normalnie zyć. Ale boli, co?:D

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

aaaaa jak boli ;( chyba za bardzo utożsamiasz postaci z serialu z aktorami. znasz ich osobiscie???? powiedz szczerze - skąd wiesz jak to w tym trójkącie było? może i faktycznie tak jak piszesz a może inaczej. ja nie wiem... skąd tobie dana jest taka wiedza? zresztą jakby nie było to nazywać czyjeś dzieci bękartami to mówiąc delikatnie niesmaczne ;/

marajka

niesmaczne to jest tępienie ludzi za to ze się kochają i chca być razem. to takie ograniczone i zawistne i calkowicie przeczy temu co piszesz wyzej. nie dziwie sie bo chyba sama nie za bardzo rozumiesz o czym piszesz i co piszesz.

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

nie odpowiedziałaś na pytanie. i nie wiem na jakiej podstawie wnosisz, że sama nie rozumiem o czym piszę... przyznaj się, ze masz po prostu ochotę obrażać obcych ludzi na forum i specjalnie podpuszczasz pisząc o niewinnych niczemu dzieciach "bękarty" i na tym skończmy tę "rozmowę". albo szczerze odpowiedz na pytanie. skąd to wszystko do cholery możesz wiedzieć???? i po co się tak rzucasz w obronie kogoś kogo również zapewne nie znasz...

marajka

zobaczymy jak będzie miała swoje dzieci i ktoś je nazwie 'bękartami' czy wtedy będzie taka mądra

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

taaaa... albo jak Włodarczyk urodzi jakieś bękarty i nie będzie już tak pięknie wyglądać a Krawczyk się zakocha w innej koleżance z planu ;)
a tak na poważnie to ludzie mają tendencje do wczuwania się w cudze historie i obrażania wszystkich, którzy mają czelność myśleć inaczej. najczęściej używane są tu 2 słowa: "debil" (bo się nie zgadzasz) lub "hipokryta" (bo zapewne postępujesz jak K. i W. ale przed opinią publiczną bronisz Z.).
niech sobie tam laska myśli jak chce i niech to zakomunikuje na forum - jej prawo - ale po co tyle jadu?
ja tam nie wiem co się miedzy tymi ludźmi wydarzyło i w sumie mnie to jakoś szczególnie nie zajmuje, ale skoro już taka zajadła dyskusja ma miejsce to wyrażę swoją OPINIĘ (nie 100% stwierdzenie faktów).
Krawczyka uważam za szpanera i pustaka od dawna (zanim ktokolwiek by pomyślał że może go coś łączyć z panną W.) na podstawie filmików/wywiadów, które z nim widziałam.
mógł się w W. zakochać faktycznie, takie rzeczy się zdarzają, ale PO CO SIĘ TAK PROMUJĄ na okładkach szmatławców. to MEGA SŁABE i potwierdza w moich oczach opinię, że jest pustakiem i równoczenie nie ma taktu ni klasy.
Włodarczyk to faktycznie atrakcyjna laska i może zawrócić w głowie, ale wydaje mi się, że ma słabość do zajętych (Krawczyk nie pierwszy) - lubi sobie w ten sposób udowodnić sobie własną atrakcyjność, a ponad to nie ma również klasy ni wyczucia żeby robić se okładki i udzielać durnych wywiadów.
Zając jaka jest nie wiem. łatwo utożsamiać ją z serialową Marychą, ale to nie tędy droga. jednak oddać jej trzeba, że nie robiła z siebie ofiary, nie zrobiła sobie okładki żeby ugrać coś na tym, pokazać się, wykorzystać swoje 5minut. daje do myślenia. i wbrew temu co tu czytam pokazała tym samym klasę.

marajka

popieram. ja w ogóle nie jestem fanką zając. żal mi by było każdej kobiety która jest potraktowana w tak podły sposób. nie tykają mną argumenty 'złapała na dziecko' złapać na dziecko to może panna na dyskotece przypadkowego zalanego w trupa typa a nie kobieta która jest w długotrwałym związku z facetem. a już w ogóle rozbawił mnie komentarz o odstawieniu tabsów. wtf???? pod łóżkiem im siedziałaś???
ale wiem też, że punkt widzenia zmienia się od punktu siedzenia, jakby ją tak gościu potraktował to by tak głośno nie krzyczała, że każdy ma prawo być szczęśliwym:)

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

zgadza się. też nie jestem fanką Zająca. a nawet powiem, że kiedyś, w zamierzchłych czasach ;) lubiłam Włodarczyk. wydawała mi się miła. nigdy nie była wybitną aktorką, ale miała w sobie jakąś naturalność. pierwszy zonk to była dla mnie jej gra w PM. nie na początku, ale j już w odcinkach kiedy była z Pawłem. coś tragicznego. nie wiem co się jej stało. chyba się drętwotą zaraziła od Krawczyka :) straciłam dla niej resztki sympatii kiedy zaczęła się z nim obnosić po magazynach kolorowych i ściankach. skoro się tak pokochali to trudno, zdarza się, nie mówię też, że mają się gdzieś tajniaczyć, ale takie pysznienie się tą całą sytuacją i wykorzystywanie jej żeby ukazywać się na okładkach tabloidów to świadczy o tych ludziach jakimi są pustakami.
a tak w ogóle wcale bym się nie zdziwiła gdyby Krawczyk po prostu poleciał na zgrabną dupę Włodarczyk a całe pitolenie o ciałach astralnych to dymna otoczka. Zajączek się po ciąży troszkę roztył, nie jest już zbyt gorący, do tego "nuda" i rutyna dnia codziennego... tylko czy to jest miłość?

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

o jezuuu. czyli jednak na cokolwiek rzeczowego z twojej strony trudno liczyć. tylko pierdy nawiedzonej dziewuchy, której brakuje jakiegokolwiek obiektywizmu. no i wreszcie faktycznie zamknij ten temat bo poki co to obiecanki cacanki. idź się pomódl przed okładką Gali :D

malafrezja

nawet brak ci sensownych argumentów, tylko ciągle wymijająco uciekasz od odpowiedzi. widać że gówniara z ciebie i o życiu wiesz tyle co nic.

Czarna9922

dodam też że wiedziałam, iż zaczniesz utożsamiać mnie z Anetą- bo skoro jej bronie to pewnie też jestem porzuconą matką z dzieckiem(nie bękartem..) otóż rozczaruję Cię. ale jakie to typowe dla takich nastolatek jak Ty. Tylko tym się zasłaniasz.... I zaraz mi pewnie napiszesz coś w stylu 'boże jak mi cię żal hipokrytko, Mikołajkowi i Agniesi wszystkiego dobrego, a wy to podłe zazdrośnice, narka debile', bo tylko na taką odpowiedź Cię stać - nawet nie umiesz sensownie udzielić odpowiedzi, brak w nich polotu i JAKICHKOLWIEK SENSOWNYCH argumentów. ale czego spodziewać się po dziewuszce która dopiero co skończyła 20 lat i myśli, że wszystkie rozumy pozjadała:)

ocenił(a) serial na 4
Czarna9922

zwykły troll internetowy z tej laski

marajka

przecież to shrek pod nowym nickiem. nie karmcie trolla, dziewczyny...

ocenił(a) serial na 4
kkarolinkka2

ależ ona jest taka zabawna ;) trochę ją pokarmię to może pęknie jak żaba. a swoją drogą faktycznie - to może być shrek!

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

obiecanki cacanki :D a kto kończył temat po raz sto pierwszy? panna trollinka co się modli przed plakatem Kena w kozaczkach i puszczalskiej panny, których połączyło wielkie ru... a przepraszam wielka miłość ;DDD I ZNÓW NIE WYTRZYMAŁA BIDULKA

malafrezja

a nie mówiłam, że napisze coś w ten deseń :D o matko jaka ja jestem nudna, ograniczona i w ogóle ZAZDROSNA o tą wielką miłość. :D aż mi normalnie samej siebie szkoda, dziewczynko wiem, że teraz są wakacje, ale może lepiej zajmij się czymś innym, albo wiem! napisz może książkę o tej wielkiej astralnej miłości. w końcu jesteś taka miastowa, ogarnięta na topie i w ogóle kul :D

Czarna9922

swoją drogą taka miastowa a dzieci od bękartów wyzywa, słabo Cię w tym mieście wychowali, oj słabo. mama kultury nie nauczyła niestety.

malafrezja

eeeej bez przesady. można kobieciny nie lubić ale życzyć komuś coś takiego?

Czarna9922

czego zyczyc? nastepna nawiedzona? precz, bo głupoty to ja bardzo nie lubie.

ocenił(a) serial na 4
malafrezja

to musisz siebie bardzo nie lubić ;D pewnie sama jesteś kochanką jakiegoś żonatego i dzieciatego frajera to się identyfikujesz z panią Solarką ;)

malafrezja

głupoty to ty piszesz. :)

Najlepszy jest Grzesiek Król :) Tylko z tą materialistką Grażyną go źle dopasowali, ale miłość jest ślepa. Renata do niego bardziej pasowała, szkoda że ten wątek tak zakończyli. Marek też jest fajny i powinni mu fajną kobietę znaleźć.

Hitek

marian teraz jest spoko gościem, ale na początku serialu go nie lubiłam, wiocha na maxa - teraz się wyrobił :D

ocenił(a) serial na 6

Sandrę i Malwine

raiden19

nie oglądam już tego serialu ale pamiętam w początkowych odcinkach jak Marian chciał Emilkę z Andrzejem wyswatać i mu się udało do czasu jak Emilka się przyznała że nie jest w ciąży.

Błażej trochę wygląda jak Rafał Brzozowski (ten co śpiewa Tak Blisko). Ma takie same włosy, posturę, sylwetkę.