4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Na celowniku juz kolejny o którego mierzyć bedzie sie ze swoja siostra Kinga vel Świnią!

użytkownik usunięty
franiu71

Kinga to jej kuzynka.

użytkownik usunięty

Też przesadzają że zawsze Majka wygrywa walkę o faceta z Kingą vel Świnią.Mogli by dla odmiany zrobić odwrotnie.

użytkownik usunięty

A tak właściwie, gdzie jest jej synalek, z którego robiła kujona?

użytkownik usunięty

a gdzie ma być?

użytkownik usunięty

Nie wiem, pół roku w szkole..

pewnie już podzielił los swojego ś.p. tatusia u lubi sobie dać w żyłe albo przygrzmocić w nochal albo siega juz po metaamfe bo potym co on z Beatką wyczyniał to cieżko stwierdzić że bierze coś miękiego ...

użytkownik usunięty
mrowa93

Pewnie wziął pożyczkę i kupuje u dillera klasowego...

użytkownik usunięty
mrowa93

Kuba nie był jego biologicznym ojcem tylko Benedykt.

16?

użytkownik usunięty
mrowa93

co 16?

no Benedykt z reszta mniejsza o to dzieki że mnie uświadomiłeś/uświadomiłaś ze to nie jest dziecko tego ćpuna ale być może jest to dziecko tego Kuby i tego Benedykta bo Kinia już miała tylu lujów że już nawet pewnie sama nie wie czyj jest ten dzieciak ...

użytkownik usunięty
mrowa93

hahahhahahah

użytkownik usunięty
mrowa93

uświadomiłeś.Nie pamiętam dobrze tego wątku ale najpiew Kinga myślała że Kuba jest ojcem a potem kiedy okazało się że on jest bezpłodny zaczeły się poszukiwania prawdziwego ojca.Prawdę odkrył Detektyw Kuba i znalazł Benedykta,Kinga chyba wtedy jak zaszła w ciążę była po jakiś prochach skoro nie wiedziała kto jest Ojcem nie wiem czy nawet ją nie zgwałcili.