W piątek widziałem coś że Hubert przekonywał Marysię by z nim była ale musiałem potem iść. I co Marysia zgodziła się?
Nie, on chyba wyjechał (nie pamiętam dokładnie, ale nawet jeśli nie wyjechał to zrobi to). Coś tam do niej mówił, że poczeka aż Majka będzie gotowa i na stałe przeprowadzi się do Wrocławia - czyli prędzej czy później będą razem.
Szkoda ,że Maryśka zda sobie z tego sprawę gdy go przejedzie auto. No ale lepiej później niż wcale.
Chyba Grzegorz potrąci go bo będzie jechał po pijaku ( wpadnie w alkoholizm po tym napadzie na Olę) Później Marysia będzie czuła się winna za ten wypadek i zwiąże się z Hubertem. Będą nawet planowali ślub ale Maryska ucieknie sprzed ołtarza i wróci do Pawła który rozstanie się z Anką. Ale to wszystko za kilkanaście odcinków dopiero. Aha, Wiktoria będzie pocieszała Bartka i w końcu oni też zostaną parą.
Haha o nie tylko nie Majka z Pawłem, ich wątki zawsze były najnudniejsze w całym serialu. Tylko siedzieli w domu i prowadzili swoje sztuczne dialogi, Majka łaziła w kapciach po domu i zrzędziła a ten leżał.
Wiktoria z Bartkiem? Nieźle, ale bardziej się nie mogę doczekać jak zobaczymy Krzysia Ibisza w roli 40 letniego prawiczka.