Szczerze mówiąc to ja bym wolała żeby ona była ze Stasiakiem, bo Paweł to taki jakiś.......
Poprostu oni (Marysia i Paweł) nie pasują do siebie!
A wy jak uważacie?
Ja uważam tak samo: Majka + Stasiak, Paweł + Magda. Ale na to pierwsze po nowych streszczeniach to już chyba nie ma co liczyć. Chyba wywalą Stasiaka z serialu. Może chociaż Paweł będzie z Magdą...
Ja chcę,żeby majka była ze stasiakiem,koniecznie!! inaczej do kitu bd ten film.
Tzn mnie osobiście nikt tam do siebie nie pasuje, ale też bym chciała żeby Marysia była z tym brzydalem Stasiakiem bo po prostu coś by się nowego działo :P A jak wróci to Pawła to będzie to takie przewidywalne
Wolał bym aby Marysia była z Pawłem, ponieważ Paweł jest jej pierwszą miłością, a po drógie taką nazwę nosi serial "Pierwsza miłość".
I tutaj kłania się brak konsekwencji scenarzystów, bo w jednym z odcinków, kiedy Majka straciła pamięć i chciała odejść od Pawła, on powiedział do niej "bardzo cię kochałem, byłaś moją pierwszą miłością".
a co miał powiedzieć, że jest jego druga miłością? ;p miało być romantycznie, a poza tym może Magdy nie kochał tylko chciał się z nią przespać
hmm no wiesz w tym wieku chłopcy dorastają i są mniej skłonni do miłości niż w późniejszym wieku, z resztą jak by nie było to i tak nie jest prawda ;p
A ja powiem tak: Magda i Stasiak:D Majka i Paweł oboje są siebie warci, strasznie mnie denerwują w tym serialu. Z kolei świetną postać kreuje w PM Marysia Góralczyk. Co do pana, który gra dr Stasiaka, to też przyzwoity typek:)
Góralczyk jest tak beznadziejna że brak mi słów. Dziwnie gada, jakby miała problem z zatokami cały czas, non stop przewraca oczami we wszystkie strony i w ogóle gra sztucznie. W dodatku to pasztet.
Ten cały Stasiak mnie już irytuje. On się nie nadaje do tej roli... Kochanek od siedmiu boleści. Majka powinna być z Pawłem, bo jak odejdzie do Stasiaka to Pawel sie pewnie zwiaze z Magda, ktorej tez nie powinno byc w tym serialu... A poza tym Majka i Pawel moim zdaniem pasuja do siebie ;)