Jak dla mnie genialny i piękny wątek! :) Ta miłość jest taka romantyczna. Teraz z największą przyjemnością będę oglądała serial. Mam nadzieję, że jeszcze dużo czasu upłynie, zanim Majka wróci do Pawła... Bo chyba nikt nie ma wątpliwości, że w końcu wróci, niestety.
zgadzam sie:) w sumie tylko dla tego watku ogladam ten serial.... bo poza tym wieje nuda.... Artur i Kaja zenada tak samo jak ta panna co do bartka startuje... no a Kinga spoko jest ale Rafal ostatnio irytujacy sie zrobil....
masz racje bardzo romantyczne :) życze ci by Twoi rodzice też się rozstali i jedno z nich znalazło sobie innego partnera :D może nadal będziesz mogła sie jarac tym serialem.
Ktoś tu chyba ma zbyt emocjonalne podejście do serialu, no nie ;)?
Nie ma co się oszukiwać, ten serial to jedno wielkie bagno, jest głupi, płytki i nierealistyczny. Ciągle wieje nudą, a teraźniejsze wątki są głęboko żenujące. Ale co tu można wymyślić po 1000 odcinkach? Tylko to samo co w MNS ;)
Aczkolwiek oglądam ten serial i wątek ze Stasiakiem też mi się bardzo podoba. Nareszcie się dzieje coś ciekawego, jak on zaczął się za nią uganiać, byłam pewna, że i tak Majka mu nie da, a tu proszę X)! Też w to nie wierzę, że odejdzie na stałe od Pawła, choć byłoby wtedy fajnie. Jak już wcześniej napisałam, Paweł to prostaczek, nie ma ambicji, nie wie czego tak naprawdę chce(Majki czy Magdy), do tego alkoholik...i to ma być główna pozytywna postać? Znowu żenada... A Stasiak? Wykształcony, wie czego chce, jest w porządku - nie chciał by Majka rzuciła Pawła przez telefon, nie będzie naciskał i przyspieszał jej decyzji. Widać, że mu naprawdę zależy na niej i na tym, żeby wybrała tego, którego bardziej kocha :P
ten wątek jest żałosny, w każdym serialu, jest jedna wielka zdrada!
oglądam ten serial tylko dla tego że jest tam, ola błażej i te inne gady
:P fajnie to się ogląda , i jestem w podobnym wieku ;p . mam identyczne
problemy :S
Ostatnio ten serial mnie przynudzał. No ale nareszcie coś się dzieje! :) Mi bardzo przypadł ten wątek do gustu. Nie lubię Pawła. Nie miałabym nic przeciwko, gdyby związał się na stałe z Magdą, a Marysia ze Stasiakiem ; )
mas rację....
Poza tym nie sąde,że Paweł echce być z ,,Maryśką" ktora zostaął przeleciana prez Doktorka...sczęscia im życzę:):):)