PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=155173}
4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34538
1,0 4 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Marysia i jej szczęście

użytkownik usunięty

Przeczytałem że za kilka miesięcy znów w życiu Marysi pojawi się facet który kiedyś był dla niej
ważny.Chyba może to być tylko Paweł lub Hubert bo Stasiak nie żyje a inni nie byli zbyt istotni.
Kogo obstawiacie.
Z Aleksa pewnie zrobią wariata,już coś pisała że będzie agresywny,dobierał się do Majki itd.Dla
mnie Aleks pojawił się na poczekalni bo za kilka miesięcy albo wróci Paweł z nowym aktorem albo
Hubert wykiwany przez Sandrę.

ocenił(a) serial na 8

Obstawiam Pawła( ciekawe kto go zagra) Hubert mnie irytował. Z Szymona też zrobili wariata a miał potencjał mogli poprowadzić ten związek i wkońcu nie robic z niej panienki co tylko szuka faceta. A Stasiak może wrócić jako sobowtór.Przecież pojawił się sobowtór Igora więc wszytko możliwe:)

użytkownik usunięty
ewi184

niby Paweł ale z drugiej strony za parę miesięcy rozstrzygnie się sprawa z ojcostwem Huberta więc terminy pasują do tego drugiego.A nawet nie wybrali nowego Pawła a już powinni pracować nad odcinkami za parę miesięcy.

ocenił(a) serial na 8

no ale przestań zrobia wariatkę z Marysi? Przecież jak ona go przyjmie to będzie nie mądra .Wybaczyła zdradę zakceptowała dziecko a on mimo to odszedł,a teraz wróci i powie,, To nie moję dziecko Sandra mnie oszukała wybacz mi.Pewnie już nigdy Cie nie opuszcze,, a ona ,,Nie ważne nawet tydzien z Tobą to szczęscie wracaj,, prosze nie kolejny dziwny wątek. Tak samo jak konflikt z Kingą

użytkownik usunięty
ewi184

A z Pawłem też byłoby przesadą bo zostawił własną córkę,mówił że kocha jak wariat Annę a teraz co powie uświadomiłem sobie że ciebie kocham nie Annę a dziecko zostawiłem bo myślałem że tak będzie lepiej.też ciężko to posklejać.

ocenił(a) serial na 8

tak dokładnie.to może jednak Stasiak ;) Ale mieszają dla mnie może to być nawet Smerf tylko nie Hubert....

użytkownik usunięty
ewi184

każdy to odgrzewane kotlety.Maryśka chyba w liceum miała jakieś chłopaka ale nigdy go nie pokazali.

ocenił(a) serial na 8

Alek jest całkiem całkiem do tego bez byłych żon dzieci z pracą czego szukać więcej mogli by jej dać spokój przecież może mieć kogos a mimo to dalej mieć jakieś zawirowania w życiu

użytkownik usunięty
ewi184

Też byłem za poza tym jest nowy,wprowadza świeżośc do serialu.ale oni już niedługo będą robić z niego wariata więc pewnie niedługo piękna Mary go pogoni.

ocenił(a) serial na 8

więc po co rozeszli sie już raz zakończyć temat.to samo było z Szymonem....najlepsze jest że dla Julki przybywa wujków:) ostatni bardzo dużo śmiesznych wątków wprowadzają w każdym odcinku teraz coś znajduję obłęd a był taki świetny serial oj psuje się psuje

użytkownik usunięty
ewi184

Zawsze mogą kombinować że napierw wraca Hubert a potem Paweł a potem znowy jakiś nowy chłop się pojawi.

ocenił(a) serial na 8

albo jednoczesnie bedzie Hubert i Paweł niedziela dla Szymona bo takie asurdy wymyślają że nie zdziwie się

użytkownik usunięty
ewi184

poniedziałek-Hubert
wtorek-Paweł
środa-Szymon
czwartek-Aleks
piątek-Sebastian
sobota-Andrzej
niedziela-nowy facet

ocenił(a) serial na 8

ale oglądalność poleci do góry....:) Kinga taka zazdrosna jej też tak życie prywatne niech rozpiszą

użytkownik usunięty
ewi184

nie ma problemu:
poniedziałek-Adam
wtorek-Robert
środa-Filip
czwartek-Przemek
piątek-Artur
sobota-Rafał
niedziela-Łukasz

użytkownik usunięty

i nie ma konfliktu interesu bo każdy spotyka się z innymi facetami.

ocenił(a) serial na 8

dokładnie.swoją drogą Kinga pusta dla mężczyzny zniszczyła przyjażn ah mieszają aż za bardzo

użytkownik usunięty
ewi184

Kinga ma być jeszcze bardziej wredna.od początku lubiła awantury.to przez nią pobił się Jan i Marek i przez nią Teresa pogoniła Jana.

ocenił(a) serial na 8

pamiętam:) była okropna ale przesadzają albo robią z fajnej babki su ke albo z wrednej Sabinki nierealnego cukierka

użytkownik usunięty
ewi184

mogliby czasami pokazać Renatę w końcu poza nią Majka prawie nie miała kumpli.

ocenił(a) serial na 8

wątpię w jej powrót. i dalej nie ma oprócz Anety i Kingi taka z niej Zosia samosia

użytkownik usunięty
ewi184

Kinga jeszcze gorzej bo Majka przynajmniej z Anetą i Beatą gada a ta z żadną się nie może dogadać.

ocenił(a) serial na 8

a kto by chcial taka koleżanke?co o wszystko zazdrosna nawet o pomoc sąsiada.bałabym się z nią wieczorem w kuchni przysiąść trzeba bybyło noży pilnować i o czym rozmawiać?skoro nawet głachostka może ją do zazdrości doprowadzic

użytkownik usunięty
ewi184

i wścieka się o byle co.wiecznie zajęta tylko czas na pilnowanie dupy Marysi zawsze ma.

ocenił(a) serial na 8

super ujęte :) Kinga właśnie mi się przypomniało miała kolezanke taką blondynke z swojego klubu ale skończył się temat fitnes i biedulinka się nie pojawia

ocenił(a) serial na 10
ewi184

Ktoś sprzed lat ważny dla Marysi to Paweł, Stasiak, ewentualnie Hubert, ale w to wątpię, bo on był całkiem niedawno, zresztą nie wierze w jego powrót do Majki (wykiwanie go przez Sandrę byłoby zbyt przewidywalne, mam nadzieje, że odpuszczą sobie tę opcję). Stasiak został zabity, więc w grę wchodzi nowy aktor w roli Pawła. Fajnie by było, mam nadzieję, że nie będzie już w najbliższym czasie zupełnie nowych facetów w życiu Marysi. Pojawił się Szymon, niedawno Aleks - starczy, nudzi mnie ten motyw.

ocenił(a) serial na 5
Zgiebongo

a może chodzi o Zbyszka?

użytkownik usunięty
Katee_95

Wy pamiętacie czy było mówione że Marysia miała chłopaka w liceum przed Pawłem?

ocenił(a) serial na 7

Chłopaka przed Pawłem chyba nie miała. Pamiętam tylko, że Andrzej Pałkowski był w niej zakochany na początku serialu.

Obstawiam, że ten "ważny facet" to Hubert. Jak znam życie ojcem dziecka Sandry okaże się kto inny i Hubert wróci do Wrocławia. Wątpie, żeby to był Paweł.

ocenił(a) serial na 8
Katee_95

jakiego Zbyszka????

ocenił(a) serial na 5
ewi184

tego z klubu go-go

ocenił(a) serial na 8
Katee_95

nie kojarze w których to było latach?jak straciła pamięć?

ocenił(a) serial na 5
ewi184

tak, odcinki jakoś 500-600 o ile dobrze kojarzę.

ocenił(a) serial na 8
Katee_95

coś kojarze ale nie pamietam kto go grał?pamiętasz?

ocenił(a) serial na 5
ewi184

Michał Lesień

ocenił(a) serial na 8
Katee_95

tak już pamiętam. i jakoś zadowolona nie będę jak wróci

ocenił(a) serial na 8
Zgiebongo

robią z nią głupią blondynke szukająca tylko faceta.mogą też wymyślić jakąś dawno miłość np z początków liceum-tak jak Robert u Kingi

użytkownik usunięty
ewi184

Moze bedzie ktos zupelnie inny.

ocenił(a) serial na 8

tak tylko wczoraj na forum założyciel tematu napisał że nową miłością ma być ktoś co kiedyś był dla niej ważny,więc nowa postać odpada i dlatego tak dyskutujemy kto to może być...

ewi184

I dobrze, bo Aleks do niej nie pasuje. Tacy goście spotykaja się z super dżagami, a nie takimi ciepłymi mamuskami jak Marysia. Niech to bedzie Hubert pasuja do siebie. Oboje spokojni

ocenił(a) serial na 8
milenasy

a ja właśnie uważam że Hubert to klucha i do nie nie pasuję,Marysi postać ostatni popsuli i właśnie Alek mogłby wprowadzić trochę świeżości

ewi184

No własnie pasuje, bo Marysia to też ciepła klucha i razem tworzą duet ciepłych kluch. Aleks to typ imprezowicza, lubi szaleć, na pewno juz by z taka dzieciata Marysią chciał się spotykać. Szybko by mu sie znudziła

ocenił(a) serial na 8
milenasy

pomyśl o nas oglądających dwie ciepłe kluchy to za wiele....ja już nie moglam na nich patrzeć nie chcę powtórki.Rozeszli się i koniec tematu po co wracać

ocenił(a) serial na 10
milenasy

Mi Aleks zdecydowanie nie wyglada na imprezowicza, na ten moment wygląda mi na gościa, który raczej pasowałby do Majki. Co do tego miłości sprzed lat to oby to była jakaś postać, która mieliśmy już okazje poznać. Po Szymonie i Aleksie mam zdecydowanie dość nowych facetów w jej życiu.

użytkownik usunięty
ewi184

Ja osobiście nie wierzyłem w opcję że obaj tzn Paweł i Hubert znikają na zawsze a Majka układa sobie życie z Aleksem lub innym facetem.

ocenił(a) serial na 8

naprawdę tak ciężko znalez jej partnera nie wracając do Hubercika i Pawła.Obłed

użytkownik usunięty
ewi184

ja mam obłęd?

ocenił(a) serial na 8

nie:) te zawirowania miłosne Majki to wielki obłęd

użytkownik usunięty
ewi184

to prawda.ja sam nie wiem kogo ona kocha.w ciągu chwili sypiała z Szymonem,płakała po Hubercie,zabujała się w Aleksie i była rożzalona tym że Pablo jej unika.

ocenił(a) serial na 8

sam widzisz obłęd.Kiedyś jej postać była w miare wporządku teraz jest z niej głupia panieneczka.nie wiem czemu ma służyć wątek z ta troska o Anetę,ma osłodzić ją? p.s a ta kawa u Anety ręce mi opadły.Czy Ty też u znajomych pijesz kawe w płaszczu???

użytkownik usunięty
ewi184

w płaszczu i czapce.A tak poważnie nie widziałem tego odcinka bo ostatnie dwa nie ogladałem ale wiem że w tym serialu brak manier jest na początku dziennym.