4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34595
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Marysia i jej szczęście

użytkownik usunięty

Przeczytałem że za kilka miesięcy znów w życiu Marysi pojawi się facet który kiedyś był dla niej
ważny.Chyba może to być tylko Paweł lub Hubert bo Stasiak nie żyje a inni nie byli zbyt istotni.
Kogo obstawiacie.
Z Aleksa pewnie zrobią wariata,już coś pisała że będzie agresywny,dobierał się do Majki itd.Dla
mnie Aleks pojawił się na poczekalni bo za kilka miesięcy albo wróci Paweł z nowym aktorem albo
Hubert wykiwany przez Sandrę.

ocenił(a) serial na 8

żałuj bo dziś to się uśmiałam.Majeczka piła kawkę w płaszczu i szaliku.....a co Beatka zrobiła,zamówiła zdrowe jedzonko bez zgody Majki i skończyło się na krzykach.... W 5 minut pokryła by koszty faktury albo pożegnanie z Barbarianem nie szczypałabym sie z nią

użytkownik usunięty
ewi184

Ten Bar to wogóle ma dobrobyt.piją tam wódkę,niszczą towar.

ocenił(a) serial na 8

podjadają....ale ruch taki jakby tylko był jeden bar we Wrocławiu....nawet Izabela po kawkę wpada.A obiady chyba najlepsze we Wrocławiu po każdy tam jada......

użytkownik usunięty
ewi184

na spotkania też wszyscy się tam umawiają jak na wsi gdzie jest jeden bar.

ocenił(a) serial na 8

też to zauważyłam.Nawet jak ten prawnik co knuł z Beatą tam się umawiał.A jak chcą spotkać się z nową osobą mówią że w Barbarianie i każdy wie gdzie każdy zna

użytkownik usunięty
ewi184

a jak ktoś się z kimś nie lubi to jeszcze się wścieka że go tam spotkał.Jak ostatnio Szymon narzekał że ALeks nie ma gdzie chodzić tylko do tego Baru.

ocenił(a) serial na 8

:)))) a jak Mikser zabronił Natanowi przychodzic do Barbariana... bo Sabinka przez niego cierpi...wydaję że możem tak całą noc wypisywać absurdy:)

użytkownik usunięty
ewi184

do końca świata i o jeden dzien dłużej można wypisywać absurdy.A Natan miał to w dupie potem i tak umówił się z Sabiną w Barbarianie.

ocenił(a) serial na 8

prawda...ale najlepsze własnie że oni tak najeżdzali na Natana a on i Sabinka się pogodziła. A teraz wrócił Igor jako Piotr więc Sabinka porzuci Natana i ciekawe komu Mikser zabroni pojawiać się w Barbarianie:)

użytkownik usunięty
ewi184

właśnie widziałem tą scenę i powiem ci dlaczego tak to pokazali.Chcieli pokazać jaka Marysia jest zajęta i zapracowana że nawet nie ma czasu się rozebrać i na biegu pije kawę.

ocenił(a) serial na 8

hmm no tak w końcu wyszła z pracy nie mówiąc nic szefowej ale skoro taka zajęta to raczej nie powinna się na kawkę skusić biedulinka piję w pośpiechu ....wyszło to im komicznie ,bo jak się spieszę to nie wchodzę na kawę,a jak wchodzę to mam czas i piję jak normalny człowiek

użytkownik usunięty
ewi184

ja też wchodzę załatwiam co mam zrobić i wychodzę.a jak mam czas się napić kawę to i rozebrać.

ocenił(a) serial na 8

właśnie...więc jak chcieli pokazać że jest taka zapracowana wyszło to śmiesznie:) a widziałeś jak Aneta przyszła do Marka po tabletki. Kobieta z bólami kregosłupa na szpilkach :) ah

użytkownik usunięty
ewi184

też kpina dziwne że jej coś nie strzeliło w kręgosłupie.A teraz jeszcze na kwadracie u Majki będzie mieszkać Aneta.Proponuje żeby jeszcze Aleks się przeprowadził.

ocenił(a) serial na 8

zawsze zastanawiałam się jak oni się na tych kawalerkach mieszczą ;) do Radka jeszcze Patrycja potrafi się wprowadzić

użytkownik usunięty
ewi184

Wiadomo że normalne funkcjonowanie w takich mieszkaniach nie miało by racji bytu.Patrycja chciała by się pouczyć,Kaśka spać,Radek np oglądać TV a Nicola gotować obiad.

ocenił(a) serial na 8

ale w serialu to norma u Sabinki też

użytkownik usunięty
ewi184

u Dominika sensownie to pokazują że chłopak cały czas nie ma się gdzie uczyć.

Dawno go nie pokazywali jakoś, ciekawe kiedy znowu będzie i teraz ma niby takie sielankowe życie a jedyny problem że nie ma się gdzie uczyć a ojciec pijak i problemy finansowe? Jakoś zapomnieli już o tym wątku.

ocenił(a) serial na 8
fifi123

za dużo wątków zaczynają i nie kończą....

ocenił(a) serial na 8

i spać ponieważ korzysta z salonu.ale czy po wypadku ojciec się nie miał przypadkiem zmienic?

ocenił(a) serial na 7
ewi184

dziwne, nie? Tak samo jak u Sabiny. Wchodzisz, łóżo tej Dagi ( u radka Kaśki) i przechodzisz i dopiero sypialnia. No właśnie,ciekawe gdzie Patrycja spała. Przecież Kaśka spał w ,,salonie'' , RAdek z Nikolą w sypialni, a ona gdzie? Z Kaśka? xd

filmowa1fw

A miał to być apartament w założeniu, kiedy Artur zaczynał tam mieszkać. A to wygląda jak kawalerka, tylko lepiej wyposażona.

ocenił(a) serial na 8
kokakok

to jest kawalerka

ocenił(a) serial na 8
filmowa1fw

ponieważ to kawalerki tam gdzie spi Daga Kaśka to taki salon za ,,aneksem kuchennym,, to samo u Marysi jest.Patrycja chyba spała na materacu.Z tym ich mieszkaniem na ,,kupie,, to takie przegięcie. Pamiętasz jak Sabina chciała być sama z Natanem i Daga musiała wbić się do Błażeja to aż zaniemówiłam a jak by nie miała u kogo przenocować bo albo nie ma miejsca albo też mieszkanko na prywatność chcę....to co most hotel.Zamiast wymyślić że np.kilka osob wynajmuje kilku pokojowe mieszkanie z kuchnia i łazienką to takie absurdy wymyślają.....

ocenił(a) serial na 8
ewi184

ciekawe co z kawalerką Emilki stoi pusta?kiedyś ją wynajmowała o Nicola i Radziu mogli wynając oni nie mieli ambicji i do tego Nicola dziecko chciała a łóżeczko itp gdzie?na korytarzyu

ewi184

To pewnie wynika z powodów finansowych. Mniej miejsc, mniej kasy za przebudowywanie studia i tak już dali dwa nowe mieszkania - Anety i tam, gdzie mieszka Agata.

ocenił(a) serial na 8
kokakok

ale odrobina logiki by była

ocenił(a) serial na 7
kokakok

to widac było ze to agaty ma ze 2 pokoje i salon osobno. jej samej takiemieszkanie dała a sama z daga się gnieździ.

Mnie się wydaje ze Pawel byl jej pierwszym chlopakiem a na samym początku serialu to ona chciala chyba cale życie byc dziewicą i lamentowala jak ktoś ją dotknął

ocenił(a) serial na 4
fifi123

No to teraz szaleje. już sie patrzeć na to nie da. tak szalała za tym aleksem i znowu jej nie wyjdzie. z Hubertem to też tak było, ze była z nim żeby nie zostać samotną matką. prawdziwą miłością to był Paweł ale się jej znudził.

ocenił(a) serial na 8
datina69

Paweł nie był jej prawdziwą miłością,ponieważ zdradziła go z Stasiakiem.Gdyby uważała że mąż jest jej prawdziwą miłością i naprawdę go kochała nie byłoby zdrady,która doprowadziła do różnych tragicznych wydarzeń.........

ocenił(a) serial na 4
ewi184

Był jej prawdziwą miłością ale do czasu poznania Stasiaka, potem zrobili z Majki taka która na pierwszej randce wskakuje facetowi do łóżka. Z Szymonem odbywali taki koleżeński seks. Z Aleksem też jej się spieszyło do wyrka

ocenił(a) serial na 8
datina69

nie prawdziwą nie był ponieważ go zdradziła jak by go kochałam naprawde(prawdziwie)dalej byliby razem. Paweł był jej pierwszą miłością na to się zgoodzę ale nie na prawdziwą miłość

ocenił(a) serial na 4
ewi184

No tak masz racje, nie prawdziwą. Ale w serialu nikt nie bedzie miał prawdziwej miłości bo to by bylo nudne jakby pokazywali ciągle szczęśliwych Majki i Pawła. gdyby się serial skońcył to mozna pow ze Paweł czy tam ktoś inny jest prawdziwa miłością, zakładając, że serial zakonczy sie szczesliwie.

ocenił(a) serial na 8
datina69

tak ale nie uważasz,że jakby w serialu było jedno lub dwa małżeństwa ewentualnie pary nie zdradzające się itp itd byłby realniejszy?mie koniecznie musiałoby być nudne mogli by cos wymyślić.Narazie fajnie prowadzą Wiktorie i Ryśka smiesznie interesująco i widać że się kochają,ale czy ich nie rozdzielą.Kolejną parą jest Emilka i Bartrk ale tam wieje nudą i długiego małżeństwa jakoś im nie wróże...nawet zaczynają mieszać u Grzesia i Grażyny.....Serial powinnien mieć tytuł pierwsze zdrady:)

ocenił(a) serial na 10
datina69

Majka i Aleks nie poszli jeszcze razem do łóżka, choć widać, że Majka jest 100x bardziej napalona niż on.

ocenił(a) serial na 4
ewi184

No ku*** Paweł i Marysia mieli najlepiej przedstawiona miłośćw tym serialu, z maryski po prostu zrobili dziw**

ocenił(a) serial na 8
mateusz815

i robią dalej Hubert Szymon a jej nachalność co do Aleksa nie pozostawia złudzeń ona musi kogos mieć:)

użytkownik usunięty

Ten Aleks to jakiś nudziarz, jak Majka coś do niego mówi to on tak wygląda jakby miał zaraz zasnąć. W ogóle sprawia takie wrażenie jakby zaraz miał iść spać. Fajnie by było gdyby w końcu znaleźli jej kogoś porządnego zupełnie innego od tych wszystkich facetów i żeby już była z tym kimś do końca serialu. Jasne, że mogą by

użytkownik usunięty

Jedno jest pewne-Majka i Pawel nie wroca do siebie.

Bo Majka mówi same nudne rzeczy, to ziewa xD Ogólnie to ona ciągle za nim lata, wbija mu na chatę, oferuje seks, a on robi znudzone miny jakby mu nie zależało. Ten aktor w ogole nie potrafi zagrać jakiegkolwiek zainteresowania, jakby się zmuszał do przebywania z nią. Po Szymonie widac, że mu sie podoba Marysia, a Aleks totalna olewka,

użytkownik usunięty
milenasy

Aleks zachowuje się jakby chciał powiedzieć nie zawracaj dupy.MAjka z ciebie jest taka nudziara ze głowa mała.

ocenił(a) serial na 1

A może Andrzej Pałkowski xD

ocenił(a) serial na 8
Krytykancki

haha dobre:)

użytkownik usunięty
Krytykancki

Majka uważała go za śmiecia więc nie bardzo.