4,6 35 tys. ocen
4,6 10 1 34593
1,0 2 krytyków
Pierwsza miłość
powrót do forum serialu Pierwsza miłość

Marysia i jej uroda

użytkownik usunięty

Czy też uważacie że serialowa Marysia z upływem lat zmieniła się na niekorzyśc chodzi mi o urodę nie charakter?

ocenił(a) serial na 8

pytanie tylko do mężczyzn?

użytkownik usunięty
ewi184

do męzczyzn,kobiet,dzieci.

ocenił(a) serial na 8

No wiesz wiek i urodzenie dzieci robią swoje. Nie ma już 20 lat jak na początku. Fakt że teraz nie wygląda za ciekawie. Co w niej widzisz obecnie na niekorzyść?

użytkownik usunięty
ewi184

Wagi nie chciałem poruszać bo już nieraz pisałem że waży dużo więcej niż kiedyś.Chodzi mi głównie o twarz,chyba jeszcze przed urodzeniem dzieci zaczęła się zmieniać na niekorzyść.nie ma już tych pięknych jasnych długi blond włosów,spojrzenie już nie to i wogóle uśmiech i twarz też jakby mniej pociągający.

Ja uważam że pięknych włosów nie miałą nigdy, baaardzo rzadkie i długie też nie były, teraz ma jakby trochę gęstsze, no chyba ze znowu doczepione.

użytkownik usunięty
fifi123

Mnie się podobała na początku serialu.możliwe że była zrobiona.farbowane włosy,makijaż inne dodatki upiększające.Obecnie bym jej nie chciał a wtedy bym nawet zagwizdał na jej widok.

ocenił(a) serial na 4
fifi123

no dokladnie. zawsze miala 3 włoski na krzyz i albo grzywe opitoloną albo zalizane smalcem. ogolnie brzydkie te wlosy od zawsze... tlenione czorty

ocenił(a) serial na 8

może się po prostu odkochałeś się? ;) A tak na poważnie zapomniałeś o jednym że w życiu prywatnym się zle u niej działo odszedł Mikołaj dzieci ponoć ma chore,walczy z Krawczykiem w sądzie.Stres też robi swoje. Być może jakaś depresja lub brak czasu sprawił,że mniej zadbała o siebie. Ale fakt nie prezentuję się tak jak dawniej. Teraz ponoć Tanie z Gwiazdami ma jej pomóc zdobyć pewność. Mi się ostatnio wydawało,że właśnie trochę schudła. Włosy ma rzeczywiście koszmarne grzyweczka taka gustowna jak u 40 letniej pani.

użytkownik usunięty
ewi184

ja się nie odkochałem bo prawdziwe uczucie nie umiera nigdy.

ocenił(a) serial na 8

więc nie narzekaj na wygląd swojej ukochanej. zaakceptuj

użytkownik usunięty
ewi184

Będę narzekał na jej urodę bo muszę mieć jej się o coś czepiać a kobiety lubią drani.

ocenił(a) serial na 8

ona na pewno:) jak do tej pory zle trafiała.

użytkownik usunięty
ewi184

ja to idealna partia dla niej.nikogo lepszego nie znajdzie.

ocenił(a) serial na 8

Ona ma 161 cm wzrostu może dlatego,że jest niska wydaję Ci się gruba?

ewi184

Sabina też jest niska, ma 162 lub 163 z tego co pamietam.

ocenił(a) serial na 8
fifi123

Tak ale są innej budowy.Marysia nawet na początku nie miała takiej figury. Ma inną budowe bioder

użytkownik usunięty
ewi184

ona ma chyba mniej bo jak się całowaliśmy musiałem się nieżle schylać.

ocenił(a) serial na 8

szkoda,że wtedy jej nie zmierzyłeś wielka szkoda

użytkownik usunięty
ewi184

byliśmy zajęci innymi rzeczami.

ocenił(a) serial na 8

i co pewnie wtedy tych niedoskonałości urody nie widziałeś?

użytkownik usunięty
ewi184

rano to zobaczyłem.

ocenił(a) serial na 8

i szok:) Nie miała makijażu pewnie dlatego. A rano jakie ma włosy natapirzone jak Malwina?

użytkownik usunięty
ewi184

coś w tym stylu.

ocenił(a) serial na 8

to nie dziwie Ci się wcale,że uznałeś że zmieniła się na niekorzyść

użytkownik usunięty
ewi184

poza tym rano w drzwiach stanął Krawczyk i wszystko zniszczył.

ocenił(a) serial na 8

a jak wyglądały jego włosy? Może akurat wracał od Agnieszki? (Mikołaj także z tapirem)

użytkownik usunięty
ewi184

wyglądał jak Tarzan.cały czas bił się po klatce piersiowej i wydawał jakieś okrzyki.

ocenił(a) serial na 8

mam nadzieję,że pogoniłeś go do zoo?

użytkownik usunięty
ewi184

coś się rzucał że nie moja sprawa jak wygląda i że najważniejsze że jest wspaniałym ojcem.

ocenił(a) serial na 8

wspaniałym ojcem? dobry żarcik

użytkownik usunięty
ewi184

to jego zdanie nie moje.jak to powiedział aż się przewróciłem i śmiałem leżąć na podłodze.

ocenił(a) serial na 8

nie skopał Cię ,bo mi wygląda na takiego co kopie leżących

ocenił(a) serial na 4
ewi184

Hehehe

użytkownik usunięty
ewi184

i kopie faceta w to co ma między nogami i zadaje cios w oczy.poza tym atak z kolegami lub od tyłu jest możliwy w jego przypadku.

ocenił(a) serial na 1
ewi184

a jak to własciwie jest miedzy nią a krawczykiem ?? na co jej dzieci są chore?

ocenił(a) serial na 8
radomir_niewiadomski

dzieci były wcześniakami Większość wcześniaków ma różnego rodzaju problemy związku z tym że nie wszystko się dobrze rozwinęło.Takie dzieci wymagają stałych kontroli lekarskich i rehabilitacji Z tego co kiedyś gdzieś wyczytałam chłopcy mają problemy z chodzeniem, wzrokiem,mową i rozwijają się gorzej niż ich rówieśnicy. A z Krawczykiem w sądzie kłoci się o alimenty ,widzenie z dziećmi i pewnie jeszcze inne sprawy

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

Tragedia.podobno nawet nie umią normalnie rozmawiać.chodzi nawet taka bajera ze Krawczyk pyta się organizatorów celebryckich imprez czy Zając będzie a jak ona ma być to on podobno rezygnuje.Chłopcy chyba mają jakieś rehablitacje bo urodzili się jako wcześniacy i gorzej się rozwijają niż rówieśnicy.zresztą często blizniaki są słabsze od dzieci z pojedynczych ciąż.

użytkownik usunięty
ewi184

Ten gość to kpina podobno ma płacić na dwoje chłopców 3 tysiące złotych co jak na aktora i problemy zdrowotne chłopców są smieszną kwotą.normalny ojciec żeby pomóc swoim dzieciom chwytałbym się każdej roboty a on zrezygnował z serialu i chodzi po imprezach z panią W.

ocenił(a) serial na 8

On zawsze miał kur..... wiki w oczach, widać po nim że najważniejsze,żeby jemu było dobrze

ocenił(a) serial na 1

tez mysle ze jest teraz brzydsza. szczególnie chodzi o twarz i fryzure. bardzo niekorzystnie wyglądała w krótkich włosach. i rzeczywiscie przytyła, nie lubie grubych ud, ale w sumie ma swoje lata juz

ocenił(a) serial na 8
radomir_niewiadomski

a widziałeś jej uda???

ocenił(a) serial na 1
ewi184

tak. nie raz, jak miała ubraną jakąś spódniczke czy sukienke

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

zgodzę się z Radomirem nie powinna ubierać takich spódnic przy tych nogach.

ocenił(a) serial na 8

nie golf i sukienki do kostek. Nie jest jeszcze z nią tak zle naprawdę przesadzacie.

ocenił(a) serial na 8
radomir_niewiadomski

ale naprawdę nie jest aż tak zle no co wy

ocenił(a) serial na 1
ewi184

no tak, ogólnie nie jest jakas gruba tylko te nogi za bardzo umiesnione. i tez druga sprawa, ze stylisci brzydką ją ubierają w tym serialu ;//

ocenił(a) serial na 1
radomir_niewiadomski

i moze te nogi tak zle wygladają bo jest niska, u wysokich kobiet jednak nogi są wyszczuplone

użytkownik usunięty
radomir_niewiadomski

czasami jak się fajnie ubierze nie wygląda na grubą.

ocenił(a) serial na 8

ponieważ nie każdemu we wszystkim dobrze. Kwestia gustu jedym będzie się podobała Marysia innym Sabina czy Iza

użytkownik usunięty
ewi184

Może mi się Maryśka bardziej podobała wcześniej bo byłem młodszy w wieku gimnazjum i miałem mniejsze wymagania wobec urody kobiecej.