Czy też uważacie że serialowa Marysia z upływem lat zmieniła się na niekorzyśc chodzi mi o urodę nie charakter?
No wiesz wiek i urodzenie dzieci robią swoje. Nie ma już 20 lat jak na początku. Fakt że teraz nie wygląda za ciekawie. Co w niej widzisz obecnie na niekorzyść?
Wagi nie chciałem poruszać bo już nieraz pisałem że waży dużo więcej niż kiedyś.Chodzi mi głównie o twarz,chyba jeszcze przed urodzeniem dzieci zaczęła się zmieniać na niekorzyść.nie ma już tych pięknych jasnych długi blond włosów,spojrzenie już nie to i wogóle uśmiech i twarz też jakby mniej pociągający.
Ja uważam że pięknych włosów nie miałą nigdy, baaardzo rzadkie i długie też nie były, teraz ma jakby trochę gęstsze, no chyba ze znowu doczepione.
Mnie się podobała na początku serialu.możliwe że była zrobiona.farbowane włosy,makijaż inne dodatki upiększające.Obecnie bym jej nie chciał a wtedy bym nawet zagwizdał na jej widok.
no dokladnie. zawsze miala 3 włoski na krzyz i albo grzywe opitoloną albo zalizane smalcem. ogolnie brzydkie te wlosy od zawsze... tlenione czorty
może się po prostu odkochałeś się? ;) A tak na poważnie zapomniałeś o jednym że w życiu prywatnym się zle u niej działo odszedł Mikołaj dzieci ponoć ma chore,walczy z Krawczykiem w sądzie.Stres też robi swoje. Być może jakaś depresja lub brak czasu sprawił,że mniej zadbała o siebie. Ale fakt nie prezentuję się tak jak dawniej. Teraz ponoć Tanie z Gwiazdami ma jej pomóc zdobyć pewność. Mi się ostatnio wydawało,że właśnie trochę schudła. Włosy ma rzeczywiście koszmarne grzyweczka taka gustowna jak u 40 letniej pani.
Będę narzekał na jej urodę bo muszę mieć jej się o coś czepiać a kobiety lubią drani.
Tak ale są innej budowy.Marysia nawet na początku nie miała takiej figury. Ma inną budowe bioder
i szok:) Nie miała makijażu pewnie dlatego. A rano jakie ma włosy natapirzone jak Malwina?
a jak wyglądały jego włosy? Może akurat wracał od Agnieszki? (Mikołaj także z tapirem)
wyglądał jak Tarzan.cały czas bił się po klatce piersiowej i wydawał jakieś okrzyki.
coś się rzucał że nie moja sprawa jak wygląda i że najważniejsze że jest wspaniałym ojcem.
to jego zdanie nie moje.jak to powiedział aż się przewróciłem i śmiałem leżąć na podłodze.
i kopie faceta w to co ma między nogami i zadaje cios w oczy.poza tym atak z kolegami lub od tyłu jest możliwy w jego przypadku.
a jak to własciwie jest miedzy nią a krawczykiem ?? na co jej dzieci są chore?
dzieci były wcześniakami Większość wcześniaków ma różnego rodzaju problemy związku z tym że nie wszystko się dobrze rozwinęło.Takie dzieci wymagają stałych kontroli lekarskich i rehabilitacji Z tego co kiedyś gdzieś wyczytałam chłopcy mają problemy z chodzeniem, wzrokiem,mową i rozwijają się gorzej niż ich rówieśnicy. A z Krawczykiem w sądzie kłoci się o alimenty ,widzenie z dziećmi i pewnie jeszcze inne sprawy
Tragedia.podobno nawet nie umią normalnie rozmawiać.chodzi nawet taka bajera ze Krawczyk pyta się organizatorów celebryckich imprez czy Zając będzie a jak ona ma być to on podobno rezygnuje.Chłopcy chyba mają jakieś rehablitacje bo urodzili się jako wcześniacy i gorzej się rozwijają niż rówieśnicy.zresztą często blizniaki są słabsze od dzieci z pojedynczych ciąż.
Ten gość to kpina podobno ma płacić na dwoje chłopców 3 tysiące złotych co jak na aktora i problemy zdrowotne chłopców są smieszną kwotą.normalny ojciec żeby pomóc swoim dzieciom chwytałbym się każdej roboty a on zrezygnował z serialu i chodzi po imprezach z panią W.
On zawsze miał kur..... wiki w oczach, widać po nim że najważniejsze,żeby jemu było dobrze
tez mysle ze jest teraz brzydsza. szczególnie chodzi o twarz i fryzure. bardzo niekorzystnie wyglądała w krótkich włosach. i rzeczywiscie przytyła, nie lubie grubych ud, ale w sumie ma swoje lata juz
nie golf i sukienki do kostek. Nie jest jeszcze z nią tak zle naprawdę przesadzacie.
no tak, ogólnie nie jest jakas gruba tylko te nogi za bardzo umiesnione. i tez druga sprawa, ze stylisci brzydką ją ubierają w tym serialu ;//
i moze te nogi tak zle wygladają bo jest niska, u wysokich kobiet jednak nogi są wyszczuplone
ponieważ nie każdemu we wszystkim dobrze. Kwestia gustu jedym będzie się podobała Marysia innym Sabina czy Iza